Privatlivspolitik

Portionsanrettet frokostordning

Vi beklager – grundet ændringer i vores frokostkoncept, er det på nuværende tidspunkt ikke muligt at bestille en portionsanrettet frokost. Vi henviser derfor til vores frokostbuffet for mere information.

portionsanrettet frokost

Den gode portionsanrettet frokostordning

Hos Gastro by Bøgh er det også en mulighed at vælge en portionsanrettet frokostordning. På den måde kan I få en portionspakket gourmet-frokost, som tilgodeser corona-situationen. Samtidig giver det jer muligheden for nemt at tage frokosten under armen, hvis I skal til møde eller vil nyde frokosten et andet sted i huset.

Hos Gastro by Bøgh er vi meget bevidste om, at madoplevelser og æstetik går hånd i hånd. Så når I vælger en portionsanrettet frokostordning fra os, kommer den ikke i kedelig plastic-indpakning – Maden er anrettet i små keramik-og glas-skåle. På den måde er der stillet skarpt på både smag og den visuelle oplevelse.

Det eneste I skal gøre efterfølgende, er at sætte servicen i en kasse, og så henter vi det beskidte porcelæn næste dag til frokost. Hvis I foretrækker buffet frem for den portionsanrettede løsning, kan I læse mere om vores frokostordning med buffet her. Begge valg er en del af vores samlede frokostordning tilbud til jer. 

Portionspakket frokostordning med stort fokus på smag

En portionsanrettet frokostordning fra Gastro by Bøgh sikrer en lækker firmafrokost til jeres medarbejdere. Med stor omtanke for den gode smagsoplevelse, arbejder de med de bedst tilgængelig råvarer, som er i sæson. Alt fra lige fra brød til tapenader og dressinger er selvfølgelig frisk-produceret, og lavet helt fra bunden. 

Når vi arbejder med mad, arbejder vi også med de små ekstra detaljer. Det betyder blandt andet, at vi har brugt adskillige uger på at finde den perfekte måde at koge pasta på, så den stadig er ‘al dente’, når den når frem til jer og jeres medarbejdere.

Mad handler nemlig ikke udelukkende om smag. Det er en helheldsoplevese, hvor det visuelle og æstestikken også spiller en væsentlig rolle. Når I vælger en portionspakket frokostordning fra os, kan I således forvente at blive begejstret over både smag og udtryk.

frokost_menu
tatar firmafrokost

Menu-eksempel på frokostordningen: Det skal I spise

Hver uge bliver menuen udvalgt med omhu, så vi kan sikre den bedst mulige gastronomiske smagsoplevelse.

Hvis nogle af jeres medarbejdere er vegetarer, pescetarer eller har fødevareallergier, har vi udviklet en app, hvor enkelt medarbejder nemt kan angive præferencer og allergier. 

Det er også helt simpelt at afmelde sig frokosten, hvis man fx arbejder hjemme. På den må kan vi tilpasse portionerne, og sammen kan vi dermed mindske madspilden. 

Herunder er et eksempel på, hvad en menu kunne lyde på, hvis I bestiller en portionsanrettet frokostordning fra Gastro by Bøgh.

Menu-eksempel 

FORRET:
Pom rosti, stenbiderrogn, creme fraiche, dild, hakket rødløg

HOVEDRET:
Kæmpe “tartelet” blomkål, gulerod, kylling, asparges, radise, nye løg, citronskal

SALAT:
Pasta, pesto, soltørrede tomat, mozzarella

Det praktiske

Hvad er prisen på en en portionspakket frokostordning?

Prisen på en portionspakket frokostordning er præcis den samme som vores almindelige frokostordning. Det vil altså sige en pris på 65 kr. pr. kuvert.

Kan man ændre sit valg?

Når man vælger vores frokostordning er det altid nemt at ændre på præferencer og eventuelle allergier. Samtidig kan man også nemt afmelde sig frokosten på en given dag, hvis man fx. skal arbejde hjemme.

Levering af frokostbuffet i København, Nordsjælland og omegn

Vi leverer lækre og velsmagende portionsanrettede gourmet-frokoster lige til døren, til firmaer og virksomheder i København, Nordsjælland og omegn. Mangler du catering, tilbyder vi også mad ud af huset til nytår, bryllupper, firmareceptioner og mere.

Book en gratis smagsprøve ​

Hos Gastro by Bøgh kan du få en en gratis prøvedag, hvor I kan afprøve vores frokost kvit og frit. Udfyld nedenstående formular, og så kontakter vi dig. Du kan også kontakte os på +45 31520806 eller skrive til os på kontakt@gastrobyboegh.dk.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!