Frokostordning - Vegetar

Vegetarisk frokostordning: En hyldest til planteriget leveret lige til døren

Er jeres virksomhed på udkig efter en sund og lækker vegetarisk frokostordning, der er skræddersyet til jeres diætetiske behov?

Hos Gastro By Bøgh leverer vi en velsmagende vegetarisk frokostordning, der pirrer jeres smagsløg og tilfredsstiller samvittigheden. Bestil en smagsprøve i dag og oplev vores lækre, sunde og varierede vegetariske frokostordning med levering lige til døren!

En vegetarisk frokostordning baseret på sæsonens råvarer

Vi bruger kun de bedste af sæsonens friske råvarer og sætter en ære i at levere en menu med grøntsagerne i højsædet, der er varieret og spændende, uanset om du er vegetar eller ej. Vores frokostordning er perfekt til både kødspisere, der ønsker at skære ned på kødforbruget, og vegetarer, der ønsker sig et sundt og og velsmagende alternativ.

Vi udvælger hver uges menu med omhu for at sikre den bedste mulige gastronomiske smagsoplevelse, der sender jeg tilbage til arbejdsdagen fyldt med energi. Med et bredt udvalg af kvalitetsråvarer er du garanteret en vegetarisk frokostordning, der indeholder serveringer til enhver smag. Vi tager selvfølgelig også hensyn til ethvert andet diætetisk forhold, hvad end det er fødevareallergier eller livsstilspræferencer.

Hvad er en vegetar?

En vegetar er en person, der ikke spiser kød, fjerkræ eller skaldyr. Kernen i en vegetarisk diæt er baseret på plantebaserede fødevarer og består primært af grøntsager, frugter, kornprodukter, nødder og frø.

Hvad spiser en vegetar?

Selvom vegetarer undgår fødevarer, der kommer fra dyr, kan deres kost sagtens være varieret og næringsrig. Mange vegetarer inkluderer mejeriprodukter og æg i deres kost, men dette kan variere fra person til person. Bønner, linser, tofu, tempeh og seitan er populære kilder til protein i en vegetarisk kost.

Mange vegetarretter fokuserer på smagfulde kombinationer af grøntsager, korn, bønner og linser for at skabe fyldige og næringsrige måltider.

Hvad er forskellen på en veganer og en vegetar?

Både vegetarer og veganere undgår at spise kød, fjerkræ, fisk og skaldyr. Hovedforskellen ligger i, hvad de ellers inkluderer i deres kost:

Vegetarer må gerne spise mejeriprodukter og æg, selvom nogle vælger ikke at gøre det.
Veganere, derimod, undgår alle animalske produkter, inklusiv mejeriprodukter, æg og ofte også honning. Mange veganere går endvidere et skridt længere og undgår ofte også animalske produkter i tøj, kosmetik osv.

Her kan du se en oversigt over, hvad forskellige kosttyper inkluderer:

Kost

Kød

Fisk

Mejeri­produkter

Vegetar

Nej

Nej

Ja

Veganer

Nej

Nej

Nej

Pescetar

Nej

Ja

Ja

Fleksitar

Lejlighedsvis

Lejlighedsvis

Ja

Gastro By Bøghs fleksible frokostordning til vegetarer

Vi forstår vigtigheden i at imødekomme alle kostpræferencer i vores firmafrokost, så alle vores kunder kan få en frokost, de kan være glade for. For vegetarer tilbyder Gastro By Bøgh et varieret udvalg af lækre og nærende retter, der ikke kun smager godt, men også ser indbydende ud. Fra saftig falafel til cremede pastaretter og friske salater, sørger Gastro By Bøgh for, at vores vegetariske kunder altid får en varieret frokost. Med fokus på kvalitet, friskhed og den gode smag er du garanteret en frokostoplevelse ud over det sædvanlige. Vi kan naturligvis også skræddersy en vegansk frokostordning, til medarbejdere der ikke spiser kød, ligesom vi også kan tilpasse denne til både pescetarer og fleksitarer.

Så uanset om du allerede er vegetar, overvejer at blive det, eller bare gerne vil spise lækre plantebaserede retter til frokost, kan vi hos Gastro By Bøgh lave en frokostmenu til dine behov.

Bestil en
smagsprøve idag!

Hos Gastro by Bøgh har vi mange års erfaring fra restaurationsbranchen i Danmark og internationalt. Vores portefølje af serveringer rækker fra produktionskøkkener til Michelin restauranter.

Bestil smagsprøve
X
Er du klar til at finde en pris på din frokostordning?
Beregn din pris