Frokostordning - Nordsjælland

Frokostordning Nordsjælland: Varieret frokost til jeres arbejdsplads

Gastro By Bøgh tilbyder en fleksibel og velsmagende frokostordning i Nordsjælland af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Vi er fokuseret på at give dig og dine kollegaer en eksklusiv smagsoplevelse og vores frokostmenuer er sunde, varierede og leveres direkte til døren.

Bestil en smagsprøve i dag og oplev selv vores lækre, sunde og varierede frokostmenuer!

Fleksibel frokostordning i hele Nordsjælland

Vi har løsningen til jer der ønsker en ukompliceret og fleksibel frokostordning leveret direkte til døren i hele Nordsjælland. Vi tager hensyn til alle former for allergener, så alle kan være med. Hos Gastro By Bøgh ønsker vi at give dig og dine kollegaer muligheden for at skræddersy jeres egen frokostordning ud fra jeres præferencer. Dette kan omfatte alt fra vegetariske retter til lækre desserter. Vi tilbyder både buffet og portionsanretninger, så I kan vælge, hvad der passer bedst til jeres behov. Bestil i dag, og nyd en varieret og sund frokostordning leveret lige til døren.

Bliv klogere på vores vegetariske frokostordning, som både kan erstatte den traditionelle frokostordning, eller supplere denne med lækre vegetariske retter, der vil falde i smag hos alle.

Herunder kan du se hvilke byer i Nordsjælland, vi kan levere frokostordning til. Er jeres by ikke nævnt herunder? Frygt ej. Du kan altid kontakte os og høre om jeres muligheder for en frokostordning leveret direkte til arbejdspladsen, uanset hvor i Nordsjælland I er beliggende. Husk at vi også kan levere frokostordning i København, hvad end kontoret er på på Amager, i Glostrup eller Ishøj.

En frokostordning med fokus på råvarerne

Vi leverer en frokostordning i Nordsjælland, som er baseret på sæsonens gode råvarer, da vi mener, at velsmag starter med kvalitetsråvarer. Vi sørger derfor for at udvælge de bedste råvarer fra sæsonen, som danner grundlaget for vores ugentlige menu. Vi lægger stor vægt på at sammensætte menuen med omhu for at sikre den bedst mulige gastronomiske smagsoplevelse, og for at give jer den nødvendige energi til at udføre jeres arbejde på bedste vis.

Vores firmafrokost består af et bredt udvalg af kvalitetsråvarer, som sikrer, at der er noget for enhver smag. De gastronomiske evner spænder bredt, og med vores frokostordning er I sikret stor variation og smagsoplevelser fra hele verden.

Gastro by Bøgh kan levere frokostordning i hele Nordsjælland, så tøv ikke med at kontakte os i dag for et god tilbud eller bestil en smagsprøve i bunden af siden.

Bestil en
smagsprøve idag!

Hos Gastro by Bøgh har vi mange års erfaring fra restaurationsbranchen i Danmark og internationalt. Vores portefølje af serveringer rækker fra produktionskøkkener til Michelin restauranter.

Bestil smagsprøve
Tager I forbehold for personer med særlige ønsker, allergier, religiøse overbevisninger eller andre diætetiske præferencer?

Vores frokostordning kan tilpasses som I ønsker det, hvis én eller flere personer på arbejdspladsen ikke spiser svinekød, er glutenallergiker eller noget helt tredje. I skal blot nævnte dette ved bestilling. Frokostordningen kan naturligvis tilpasses løbende, såfremt én eller flere personer ændrer spisevaner eller I ansætter nye medarbejdere.

Hvor mange personer skal man minimum være for at bestille frokostordning hos Gastro By Bøgh?

Min. 15 personer.

Hvad koster levering af frokostordning?

Levering starter fra 150kr. og afgænger af hvor frokostordningen skal leveres til.

Hvad koster en frokostordning hos Gastro By Bøgh?

Vores priser starter ved 65kr. pr. kuvert.

Hvornår leverer I jeres frokostordning?

Vi leverer frokosten mellem kl. 10 og 12.30.

X
Er du klar til at finde en pris på din frokostordning?
Beregn din pris