Frokostordning - Nordsjælland

Frokostordning Nordsjælland: Varieret frokost til jeres arbejdsplads

Gastro By Bøgh tilbyder en fleksibel og velsmagende frokostordning i Nordsjælland af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Vi er fokuseret på at give dig og dine kollegaer en eksklusiv smagsoplevelse og vores frokostmenuer er sunde, varierede og leveres direkte til døren.

Bestil en smagsprøve i dag og oplev selv vores lækre, sunde og varierede frokostmenuer!

Fleksibel frokostordning i hele Nordsjælland

Vi har løsningen til jer der ønsker en ukompliceret og fleksibel frokostordning leveret direkte til døren i hele Nordsjælland. Vi tager hensyn til alle former for allergener, så alle kan være med. Hos Gastro By Bøgh ønsker vi at give dig og dine kollegaer muligheden for at skræddersy jeres egen frokostordning ud fra jeres præferencer. Dette kan omfatte alt fra vegetariske retter til lækre desserter. Vi tilbyder både buffet og portionsanretninger, så I kan vælge, hvad der passer bedst til jeres behov. Bestil i dag, og nyd en varieret og sund frokostordning leveret lige til døren.

Bliv klogere på vores vegetariske frokostordning, som både kan erstatte den traditionelle frokostordning, eller supplere denne med lækre vegetariske retter, der vil falde i smag hos alle.

Husk at vi også kan levere frokostordning i København, uanset om jeres arbejdsplads ligger på Amager, i Glostrup eller Gentofte.

En frokostordning med fokus på råvarerne

Vi leverer en frokostordning i Nordsjælland, som er baseret på sæsonens gode råvarer, da vi mener, at velsmag starter med kvalitetsråvarer. Vi sørger derfor for at udvælge de bedste råvarer fra sæsonen, som danner grundlaget for vores ugentlige menu. Vi lægger stor vægt på at sammensætte menuen med omhu for at sikre den bedst mulige gastronomiske smagsoplevelse, og for at give jer den nødvendige energi til at udføre jeres arbejde på bedste vis.

Vores frokostordning består af et bredt udvalg af kvalitetsråvarer, som sikrer, at der er noget for enhver smag. De gastronomiske evner spænder bredt, og med vores frokostordning er I sikret stor variation og smagsoplevelser fra hele verden.

Gastro by Bøgh kan levere frokostordning i hele Nordsjælland, så tøv ikke med at kontakte os i dag for et god tilbud eller bestil en smagsprøve i bunden af siden.

Bestil en
smagsprøve idag!

Hos Gastro by Bøgh har vi mange års erfaring fra restaurationsbranchen i Danmark og internationalt. Vores portefølje af serveringer rækker fra produktionskøkkener til Michelin restauranter.

Bestil smagsprøve
X
Er du klar til at finde en pris på din frokostordning?
Beregn din pris