Kantinedrift

Kantinedrift med fokus på gastronomisk ekscellence

Hos Gastro By Bøgh går vi meget op i den smagfulde madoplevelse, som giver glade medarbejdere, der kan vende tilbage til arbejdet med et friskt sind og tilfredse maver.

Vores kantinedrift er baseret på de bedste råvarer og ingredienser, og som jeres arbejdsplads vil nyde godt af. I kan forvente et fantastisk udvalg af lækker mad hver eneste dag.

Kantinedrift tilbydes i hele Nordsjælland og København, og vi garanterer den ypperste kvalitet, så I aldrig skal forlade frokostbordet skuffede. Vi tager selvfølgelig højde for specielle præferencer, diætetiske forhold og allergener.

Bestil smagsprøve
+100 glade kunder
Ingen binding
Gode råvarer
Forplejning

Få forplejning til jeres møder. Alt afhængigt af jeres ønsker og behov, kan vi sørge for forskellige snacks, morgenmad og frokostplatter.

De bedste råvarer

Velsmag starter med gode råvarer. Hos Gastro By Bøgh kan du nyde et stort udvalg af sæsonens råvarer fra danske producenter.

Kvalitet frem for alt

Med erfaring fra Michelin restauranter er Gastro By Bøgh din gastronomiske feinschmecker, og du får mad af højeste kvalitet.

Kantinedrift, som var du på restaurant

Med vores kantineordning laver vi alt det grove arbejde i vores produktionskøkken og sender en fast, kompetent kok ud til jeres køkken, som lægger sidste hånd på værket. Kokken tager ansvar for opvasken og sørger naturligvis for, at holde kantinen pæn.

Vi tilbyder også, at levere forplejning til møder og kan tilpasse menuen efter jeres ønsker og behov. Vi tilbyder forskellige lækre salater, snacks, morgenmad, frokostplatter, aftensmad samt tilhørende drikkevarer.

Vi sørger altid for en bred variation og gode råvarer, som sikrer den energi, I skal bruge for at præstere jeres bedste på arbejdet. Maden vil altid blive æstetisk anrettet, da vi mener det er en del af den samlede smagsoplevelse.

Hos Gastro By Bøgh finder vi stor inspiration i de forskellige køkkener verden over. Vi tilbyder derfor muligheden for at besøge de forskellige verdenshjørner, herunder det nordiske, asiatiske, det italienske og meget mere. Målet er, at I får en anderledes, inspirerende og varieret frokost hver dag.

Kantinedrift med fokus på råvarer i sæson

Vores kantinedrift er altid baseret på de bedste råvarer i sæson, så vi samme kan gøre vores for miljøet. Det sikre, at I får den mad, I kender og elsker. Vi bruger også andre ingredienser, end dem der er i sæson, hvis det er nødvendigt, når vi skal skabe den gode smagsoplevelse. Vi prioriterer altid kvaliteten af vores råvarer, da det er en af grundstenene i den gode smag.

Hvordan serveringen skal foregå, er helt op til jeres ønsker. Vi kan både levere maden som buffet eller som portionsanrettet retter i lighed med restauranter. Temaet for jeres frokostordning kan være hvad som helst, I ønsker – alt fra lækker street food til elegant la haute cuisine (fine dining). Vi kan både levere gourmet catering eller klassiske substansfulde retter – det er jer der bestemmer! 

Husk at vi også kan levere en velsmagende frokostordning og. catering naturligvis med de samme kvalitetsstandarder som kendertegner alle vores services.

Hvad vores kunder siger

Power
5.0
4.0
3.0
2.0
1.0

"

Vores samarbejde med GBB begyndte under Corona pandemien, hvor især GBB’s agilitet var et stort plus. Maden er dejlig varierende, velsmagende og af god kvalitet. Især er vi glade for GBB’s hønsesalat, som kommer i mange slags."

Power

Hvad vores kunder siger

Bonzer ApS
5.0
4.0
3.0
2.0
1.0

"

Frokosten fra GBB er super velsmagende med masser af diversitet - og så kan de både imødekomme kødspisere, vegetarer, veganere og alt derimellem. Man er altid spændt på at komme til frokost for at se, hvad de nu har fundet på."

Bonzer ApS
Bestil en
smagsprøve idag!

Hos Gastro by Bøgh har vi mange års erfaring fra restaurationsbranchen i Danmark og internationalt. Vores portefølje af serveringer rækker fra produktionskøkkener til Michelin restauranter.

Bestil smagsprøve
X
Er du klar til at finde en pris på din frokostordning?
Beregn din pris