Viden

Vigtig information til dig der har ansvaret for virksomhedens arrangementer, frokostordning m.m.

Viden

Her på siden finder du relevante artikler til dig der sidder med ansvaret for virksomhedens frokostordning og/eller forskellige firmaarrangementer. Vi giver dig nyttig information om eksempelvis moms, skat og andre forhold du bør kende til, inden du bestiller en frokostordning eller catering til jeres næste julefrokost.

Julefrokost og moms: Det skal du vide

Julen er højtidernes fest, og det betyder, at mange mennesker, og ikke mindst virksomhederne, planlægger et hav af aktiviteter for deres medarbejdere.

Læs indlæg

Forstå kantinemoms med Gastro By Bøgh

I dette blogindlæg dykker vi dybere ned i reglerne om kantinemoms for at give dig en bedre forståelse af, hvordan I navigerer dette område. Når det kommer til skat og moms, kan det ofte være en stor mundfuld, der kan være svær at sluge. Men frygt ikke! Vi vil forsøge at gøre det hele lidt lettere at fordøje.

Læs indlæg

Kan en frokostordning trækkes fra i skat?

Der er mange virksomheder, som er i tvivl om, hvorvidt deres frokostordning kan trækkes fra i skat. Her kan du blive klogere på de forskellige regler for skat og frokostordninger – og ikke mindst hvad det betyder for jeres virksomhed og jeres medarbejdere.

Læs indlæg
Bestil en
smagsprøve idag!

Hos Gastro by Bøgh har vi mange års erfaring fra restaurationsbranchen i Danmark og internationalt. Vores portefølje af serveringer rækker fra produktionskøkkener til Michelin restauranter.

Bestil smagsprøve
X
Er du klar til at finde en pris på din frokostordning?
Beregn din pris