Catering - Reception

Receptionsmenu

Skal din næste reception byde på en lækker madoplevelse udover det sædvanlige? Uanset om det er til firmajubilæum, bryllupsreception, indvielsesreception eller noget helt andet, så hjælper vi gerne med en løsning, der passer til anledningen. 

Lad trygt Gastro By Bøgh stå for maden til receptionen – så kan I  i stedet koncentrere jer om gæsterne og den gode stemning.

Receptionsmad – små canapeer til dit arrangement

Bestil vores lækre udvalg af kanapéer og små hapsere til enten jubilæum, indvielse eller anden type reception . Vælg den mængde af små anretninger, der passer til lige netop jeres begivenhed og få en skræddersyet catering-løsning. Vores småretter kan både fås som buffet eller portionsanrettet i små himmelske mundfulde, der tilfredsstiller enhver smag.  

Catering til reception: Sammensæt en receptionsmenu efter dine ønsker

Hos Gastro By Bøgh hjælper vi gerne med gode forslag og professionelle indspark til, hvordan menuen eller buffeten skal se ud til din næste reception – men i sidste ende er det helt op til jer.

Udover at tilbyde en fantastisk madoplevelse til dig og dine gæster, stiller vi også med et hold af dedikerede kokke med en stor omtanke for den gode smag, de gode råvarer og flotte serveringer.

Vi sammensætter en række veludførte anretninger, og uanset om I ønsker receptionsmad til en stående reception eller en portionsanrettet receptionsmenu, så har vi løsningen. 

Mad ud af huset til alle typer receptioner

Vores receptionsmenu ud af huset er ideel til alle typer af receptioner, uanset om I skal holde jubilæumsreception, bryllupsreception efter vielsen eller noget helt tredje. 

Alle vores menuer er sammensat med sæsonens bedste råvarer, og kan bestilles som kanapéer eller som buffet.

Vælg din receptionsmenu

Tapas

fra X kr. pr. kuvert

Kommer snart

Beskrivelse kommer snart

Få et tilbud

Buffet

fra X kr. pr. kuvert

Kommer snart

Beskrivelse kommer snart

Få et tilbud

Kanapéer

fra X kr. pr. kuvert

Kommer snart

Beskrivelse kommer snart

Få et tilbud
X
Er du klar til at finde en pris på din frokostordning?
Beregn din pris