Catering - Reception

Udsøgt mad til receptioner leveret direkte til døren

Skal din næste reception byde på en lækker madoplevelse udover det sædvanlige? 

Så lad trygt Gastro By Bøgh stå for maden til receptionen – så kan du i stedet koncentrere dig om gæsterne og den gode stemning.

Levering af mad til receptioner i København, Nordsjælland og omegn

Du kan få leveret vores receptionsmad i hele København, Nordsjælland og omegn. Mad til reception kan enten serveres som buffet eller portionsanrettet tallerkener a la restaurantoplevelsen. På den måde kan du skabe en helt unik atmosfære til receptionen. Vi går meget op i smagsoplevelsen såvel som den æstetiske præsentation af retterne. Du kan derfor forvente intet mindre end en gastronomisk oplevelse, der spiller på alle tangenterne. Resultatet er naturligvis en reception, dine gæster sent vil glemme.

Sammensæt en receptionsmenu eller receptionsbuffet efter dine ønsker

Hos Gastro By Bøgh hjælper vi gerne med gode forslag og professionelle indspark til , hvordan menuen eller buffeten skal se ud til din næste reception. – men i sidste ende vil det altid være helt op til dig.

Bestiller du receptionsmad fra Gastro By Bøgh, får du et hold af dedikerede kokke med en stor omtanke for den gode smag, de gode råvarer og de flotte serveringer.

Og hvad enten vi skal levere mad til en stående reception, eller en mere gennemtænkt og veludført receptionsmenu til større selskaber, er vi opgaven moden.

Bestil en
smagsprøve idag!

Hos Gastro by Bøgh har vi mange års erfaring fra restaurationsbranchen i Danmark og internationalt. Vores portefølje af serveringer rækker fra produktionskøkkener til Michelin restauranter.

Bestil smagsprøve
X
Er du klar til at finde en pris på din frokostordning?
Beregn din pris