Forårets råvarer

Hvert år glæder vi os alle sammen til foråret. Vi ser frem til solens varme stråler, dagene der bliver længere, og til de forårsfriske råvarer, der spirer frem på markerne, i vores haver og i vores køkkener. Foråret bringer en rigdom af grønne grøntsager, sprøde salater, krydderurter og skønne bær, som vi kan nyde i vores madlavning.

Foråret i Danmark byder på en skattekiste af lokale råvarer. Spinat, asparges, ramsløg, radiser og meget mere begynder at spire og giver os væld af muligheder i køkkenet. Disse råvarer er ikke kun fyldt med smag, men de er også et bæredygtigt valg. Ved at vælge dansk-groede råvarer, støtter vi det lokale landbrug, mindsker madspild og vores indflydelse på klimaet.

En frokostordning med forårets råvarer

Ved at bruge forårets råvarer i vores firmafrokost tager vi del i en kulinarisk fest, hvor vi kan lade kreativiteten blomstre. De friske grøntsager og bær giver os mulighed for at lave farverige salater, sprøde omeletter, lette supper og smagfulde tærter.

Kreativ frihed med forårets råvarer er uendelig. Tænk på en sprød spinat salat med ramsløg dressing, en let aspargessuppe med friske krydderurter, eller en rabarberkompot til at søde vores desserter.

Hos Gastro By Bøgh elsker vi at udnytte forårets råvarer. Når vi inkluderer dem i vores frokostordning, sikrer vi, at jeres medarbejdere får et sundt og smagfuldt måltid, der booster energi og humør, så de er klar til foråret og sommeren.

Foruden en lækker frokostmenu med forårets råvarer, laver vi naturligvis også velsmagende mad efter både sommerens, efterårets, vinterens friske råvarer. Vi udvælger og sammensætter altid vores menuer med fokus på smag, næringsindhold og variation, således at I altid får en frokostordning i højeste kvalitet.

En forårsbuffet

Lad os tage et kig på, hvordan en menu fra vores frokostordning kunne se ud om foråret:

Forret:

  1. Frisk spinatsalat med radiser, sprøde croutoner, toppet med forårs vinaigrette.

  2. Aspargessuppe med ramsløg og en let skumfidus af fløde

Salater:

  1. Grøn salat med sprøde grønne ærter, forårsløg og hasselnødder med en ramsløg dressing.

  2. Kartoffelsalat med dild og radisespirer

Hovedret:

  1. Stegt kylling med grønne asparges og sauterede gulerødder.

Tilbehør:

  1. Lyst friskbagt brød med smør og ramsløgspesto

Dessert:

  1. Rabarbercrumble med en skøn vaniljecreme.


Vi inviterer dig til at nyde forårets herligheder med vores frokostordning. Lad os skabe en lækker smagsoplevelse for jer hver dag. Bestil en smagsprøve i dag og glæd jer til at smage på forårets bedste råvarer.

Bestil en
smagsprøve idag!

Hos Gastro by Bøgh har vi mange års erfaring fra restaurationsbranchen i Danmark og internationalt. Vores portefølje af serveringer rækker fra produktionskøkkener til Michelin restauranter.

Bestil smagsprøve
X
Er du klar til at finde en pris på din frokostordning?
Beregn din pris