Opskrifter
Viden

Vælg en sund og varieret frokostordning | Gastro By Bøgh

Læsetid:
 4 min
Offentliggjort:
24/11/2023
Sidst opdateret:
24/11/2023
Oversigt
Ingredienser
Fremgangsmåde
No items found.
No items found.

Derfor skal I vælge en frokostordning fra Gastro By Bøgh: 5 gode grunde

Er du i tvivl om, hvilken frokostordning I skal vælge på arbejdspladsen? Vi giver dig her 5 gode grunde til, hvorfor I skal vælge en frokostordning fra Gastro By Bøgh til jeres virksomhed.

Læs med her og bliv klogere på de mange fordele ved vores lækre frokostordning. 

En varieret frokostordning til jeres arbejdsplads

En varieret firmafrokost er nøglen til at skabe en sund og produktiv arbejdsplads med glade medarbejdere.

Er I på udkig efter en lækker frokostordning i København eller Nordsjælland? Hos Gastro By Bøgh forstår vi vigtigheden af at levere mere end bare en standard frokostmenu, der mætter. Vi tror på, at din frokostpause skal være en tid til at nyde velsmagende og nærende måltider, fyldt med næringsstoffer – uanset om du er vegetar, kødspiser eller har andre diætetiske behov.

Vores ambition er at give din virksomhed en sund og varieret frokostordning, der ikke kun tilfredsstiller sulten men også vækker dine smagsløg og giver fornyet energi til resten af dagen. 

Vi er stolte af at tilbyde en frokostordning til en god pris, skabt med omhu og dedikation til gode råvarer, godt håndværk og høj kvalitet. Med udgangspunkt i dette er vores klare vision at være din foretrukne frokostordning. 

Derfor skal I vælge en frokostordning fra Gastro By Bøgh: 

  1. Fokus på sæsonens bedste råvarer 

Hos Gastro By Bøgh prioriterer vi brugen af de bedste sæsonbetonede råvarer i vores frokostmenuer, og alle vores retter er lavet med kvalitet for øje. Det er din garanti for, at du og din virksomhed får en frokostmenu fyldt med unik smag, et højt næringsindhold og friske råvarer hele året rundt. Det er også med til at give en variation og alsidighed i vores frokostmenuer. Derfor kan I forvente en ny og spændende smagsoplevelse hver dag. 

  1. En frokostmenu for alle – uanset præferencer 

Med vores smagfulde frokostordning får I en udsøgt frokostoplevelse, uanset om I vælger en vegetarisk frokostordning eller har andre præferencer, I ønsker at få opfyldt. 

Vores menuer er med andre ord skræddersyet til at tilbyde sunde og velsmagende alternativer til både kødspisere og vegetarer. Vi tror nemlig på, at de rette, sæsonbetonede grøntsager sagtens kan være stjernerne på tallerknen! Derfor bruger vi kun de bedste og mest friske råvarer i vores varierede frokostmenuer.

Så uanset om I leder efter et glutenfrit alternativ eller har andre diætetiske forhold, I gerne vil have taget højde for, har vi noget for enhver smag. Vi tager naturligvis også hensyn til ethvert andet behov, såsom bestemte fødevareallergier eller livsstilspræferencer. 

  1. Fokus på at mindske kødforbruget 

Hvis I ønsker at reducere kødforbruget og spise mere varieret og grønt på arbejdspladsen, så er vores frokostordning et godt sted at begynde. 

Vi bestræber os på at tilbyde lækre vegetariske retter og velkendte klassikere til dig, der har et ønske om at skære ned på kødforbruget, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det betyder sunde og mættende retter lavet på friske råvarer, der er med til at mindske forbruget af kød og dermed skåne miljøet.

  1. En alsidig og gastronomisk frokostordning

Vores ugentlige frokostmenuer er nøje udvalgt for at give jeres virksomhed den bedst mulige oplevelse, hver gang I sætter jer til bords. Derfor er vores frokostretter altid baseret på sæsonens bedste råvarer i højeste kvalitet.

Vi bestræber os på at levere en bred vifte af smagsoplevelser og unikke sammensætninger hver uge, så du og dine medarbejdere aldrig behøver at bekymre jer om kedelige frokostretter uden smag. Det er vores løfte til jer! 

Vi laver både buffet og portionsanretninger, så I kan vælge den løsning, der passer bedst til jeres behov.

  1. En frokostordning leveret lige til døren

Vores frokostordning bliver leveret lige til døren, så I slipper for at bekymre jer om at hente frokosten hver dag. Vi leverer frokost til jeres virksomhed på hele Sjælland hver eneste dag og bringer maden ud mellem kl. 10 og 12.30 alle hverdage, hele året rundt.

Derfor kan I være sikker på at få en fleksibel og pålidelig frokostordning til jeres virksomhed, der samtidig vækker smagsløgene og giver jer en gastronomisk oplevelse udover det sædvanlige. 

Bestil jeres frokostordning i dag

En god, sund og fleksibel frokostordning kan være en god investering i din virksomhed, der betaler sig på flere måder. Med vores lækre og alsidige frokostmenu får I frisklavede retter hver dag, uanset hvilke præferencer, I har.

Er du nysgerrig på, hvorvidt frokostordningen kan trækkes fra i skat, kan du læse mere om det her

Hvorfor vente? Bestil en smagsprøve allerede i dag og se hvad vi kan tilbyde jer!

Bestil en
smagsprøve idag!

Hos Gastro by Bøgh har vi mange års erfaring fra restaurationsbranchen i Danmark og internationalt. Vores portefølje af serveringer rækker fra produktionskøkkener til Michelin restauranter.

Bestil smagsprøve
X
Er du klar til at finde en pris på din frokostordning?
Beregn din pris