Catering - Julefrokost

Julefrokost catering

Har du planlagt at holde julefrokost i år, og mangler du den perfekte cateringløsning? 

Julefrokosten kan være en stor mundfuld, og når du skal være vært på dagen, kan der være mange bolde i luften på én gang, der gør, at du ikke har tid og overskud til at lave julemaden derhjemme. 

Vores julefrokostmenuer er sammensat med fokus på de klassiske julefrokostretter – selvfølgelig lavet med sæsonens lækreste råvarer. Du sammensætter selv din julefrokostmenu, og har du specielle præferencer, imødekommer vi naturligvis også det.

Lækker anretning til din kommende julefrokost

Skal din næste julefrokost være noget helt særligt i år, og vil du gerne servere lækker gourmetmad i særklasse? Så lad os stå for maden til årets julefrokost!

Julen er en helt særlig tid, hvor vi samler familie, venner og gode kollegaer – typisk med maden som omdrejningspunkt. Hos Gastro by Bøgh kan vi tilbyde jer en sublim og skræddersyet cateringoplevelse, der med garanti vil imponere gæsterne omkring bordet. I vores julefrokostmenu finder du alle de klassiske juleretter som flæskesteg, ris a la mande, kombineret med moderne retter. Altid lavet med friske og lækre råvarer. Så er der altid noget til enhver smag!

Vi har mange års erfaring med at levere udsøgte julefrokostmenuer, og vi går langt for at du skal få den bedste oplevelse, hvor der er kredset om den gode smag og anretning.

Få leveret lækker julemad – lige til døren

Vi leverer vores julefrokostmenu overalt i København, Nordsjælland og omegn. Det eneste du skal gøre, er at bestille din julefrokostmenu her på siden – så sørger vi for levering direkte til døren. Så kan I bruge tiden på at læne jer tilbage og nyde dagen sammen med familien, vennerne eller kollegaerne.

Catering skræddersyet til dine behov

Hos os er din oplevelse det vigtigste. Derfor mener vi hos Gastro by Bøgh, at en god cateringoplevelse skal tage udgangspunkt i netop dine smagspræferencer. Vores gourmetcatering kan derfor skræddersyes, så de passer til netop dine og dine gæsters behov*.

Hvordan I vil arrangere serveringen af maden, er helt op til jer – vi står for en smuk og delikat anretning af jeres julefrokostmenu, og sørger for at alt forløber som det skal. Vi hjælper naturligvis også gerne med at komme med idéer til serveringen af maden, så den samlede oplevelse er i top. 

Har du lyst til en gourmetjulefrokost i verdensklasse, lavet af kun de allerbedste råvarer? Så tøv ikke med at kontakte os, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning til jeres julefrokostarrangement.

Bestil en
smagsprøve idag!

Hos Gastro by Bøgh har vi mange års erfaring fra restaurationsbranchen i Danmark og internationalt. Vores portefølje af serveringer rækker fra produktionskøkkener til Michelin restauranter.

Bestil smagsprøve
X
Er du klar til at finde en pris på din frokostordning?
Beregn din pris