Catering - Julefrokost

Julefrokostmad ud af huset

Har du planlagt at holde julefrokost i år, og mangler du den perfekte catering løsning?  Julefrokosten kan være en stor mundfuld, og når du skal være vært på dagen, kan der være mange bolde i luften på én gang, der gør, at du ikke har tid og overskud til at lave julemaden derhjemme. 

Hos Gastro By Bøgh tilbyder vi julefrokost ud af huset – enten som traditionel julefrokost eller julefrokost med et twist. 

Vores julefrokostmenuer er sammensat med fokus på de klassiske julefrokostretter – selvfølgelig lavet med sæsonens lækreste råvarer. Du sammensætter selv din julefrokostmenu, og har du specielle præferencer, imødekommer vi naturligvis også det. 

Få et tilbud

Julefrokostmenuer 2024

Klassisk julefrokostmenu

fra X kr. pr. kuvert

Kommer snart

Beskrivelse kommer snart

Få et tilbud

Luksus julefrokostmenu

fra X kr. pr. kuvert

Kommer snart

Beskrivelse kommer snart

Få et tilbud

Julefrokostbuffet

fra X kr. pr. kuvert

Kommer snart

Beskrivelse kommer snart

Få et tilbud

Vegetarisk julefrokostbuffet

fra X kr. pr. kuvert

Kommer snart

Beskrivelse kommer snart

Få et tilbud

Skræddersyet julefrokostmenu

fra X kr. pr. kuvert

Kommer snart

Beskrivelse kommer snart

Få et tilbud

Lækker anretning til din kommende julefrokost

Skal julefrokosten være noget helt særligt i år, og vil du gerne servere lækker gourmetmad i særklasse? Så lad os stå for maden til årets julefrokost!

Julen er en helt særlig tid, hvor vi samler familie, venner og gode kollegaer – typisk med maden som omdrejningspunkt. Hos Gastro by Bøgh kan vi tilbyde jer en sublim og skræddersyet cateringoplevelse, der med garanti vil imponere gæsterne omkring bordet.

I vores julefrokostmenu finder du alle de klassiske juleretter som flæskesteg, ris a la mande, kombineret med moderne retter. Altid lavet med friske og lækre råvarer i sæson. Så er der altid noget til enhver smag!

Vi har mange års erfaring med at levere udsøgte julefrokostmenuer, og vi går langt for at give dig den bedste oplevelse, hvor der er kredset om den gode smag og anretning.

Gode grunde til at bestille julefrokost ud af huset

En god og veltilberedt julefrokost tager tid at lave – tid som kan bruges på noget andet i den travle juletid. Undgå julestress og bestil din julefrokostmenu eller julebuffet ud af huset hos Gastro By Bøgh.

 Du kan både vælge mellem en klassisk julefrokostmenu, vores luksus julefrokostmenu samt en skræddersyet julefrokostmenu, sammensat i samarbejde med os. På den måde kan du invitere dine gæster på en udsøgt julefrokost med alt, hvad hjertet begærer.

Bestil julefrokost: Nemt og hurtigt

Det er nemt at bestille julemad-catering hos Gastro By Bøgh. Med vores skræddersyede julefrokostmenuer og julebuffeter får du en lækker gourmetoplevelse – leveret lige til døren. Vi leverer vores julefrokostmenu overalt i København, Nordsjælland og omegn. Det eneste du skal gøre, er at bestille din julefrokostmenu her på siden – så sørger vi for levering. 

Har du lyst til en gourmetjulefrokost i verdensklasse, lavet af kun de allerbedste råvarer? Så tøv ikke med at kontakte os. Sammen finder vi frem til den bedste løsning til jeres julefrokostarrangement.

Ring til os

Julefrokost catering skræddersyet til dine behov

Hos os er din oplevelse det vigtigste. Derfor mener vi hos Gastro by Bøgh, at en god julefrokost skal tage udgangspunkt i netop dine smagspræferencer. Vores julefrokost take away kan derfor skræddersyes, så de passer til netop dine og dine gæsters behov. Har I specielle ønsker til vores julefrokostmad ud af huset, så kontakt os endelig.

Hvordan I vil arrangere serveringen af julefrokostretterne, er helt op til jer – vi står for at tilberede en delikat julefrokostmenu, og sørger for, at alt forløber som det skal.

 Vi hjælper naturligvis også gerne med at komme med idéer til serveringen af maden, så den samlede oplevelse er i top.

Har du styr på årets nytårsmenu?

Efter julen kommer nytårsaften, og hvilken bedre anledning til at nyde en gastronomisk oplevelse sammen med familie og venner? Har du styr på nytårsmenuen, eller mangler du inspiration til menuen på årets sidste aften?

Vi tilbyder udsøgte nytårsmenuer ud af huset til dig og dine gæster, der med garanti vil gøre aftenen uforglemmelig.

Læs mere om vores nytårsmenu
X
Er du klar til at finde en pris på din frokostordning?
Beregn din pris