Frokostordning - København

Frokostordning København: Smagfuld frokost leveret lige til døren

Gastro By Bøgh tilbyder fleksible og velsmagende frokostordninger i København af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Vores fokus er på at give dig og dine kollegaer en eksklusiv smagsoplevelse, og vores frokostmenuer er sunde, varierede og leveres direkte til døren.

Bestil en smagsprøve nederst på siden og oplev selv vores lækre, sunde og varierede frokostmenuer!

Skræddersy jeres frokostordning i København

Vi giver jer muligheden for at skræddersy jeres egen frokostordning ud fra jeres præferencer og kostvaner. Det giver jeg en yderst fleksibel frokostordning i København, hvor I kan til- eller fravælge alt fra vegetariske retter til lækre desserter. Derudover kan I også vælge, om I vil have menuen som buffet eller flotte portionsanrettede tallerkener — så det passer præcis til jer.

Vi tager selvfølgelig også hensyn til alle former for allergener, diætetiske behov og præferencer, så alle kan være med. Bestil i dag og nyd en varieret og sund frokostordning leveret lige til døren i København.

Hos Gastro by Bøgh kan vi også levere en skræddersyet frokostordning i Nordsjælland, så hvis I har kontor i Hillerød eller Hørsholm, leverer vi lækker og velsmagende mad hver dag direkte til jeres adresse.

Gode råvarer danner grundlaget for en velsmagende frokostordning

Vores frokostordning i København er baseret på sæsonens gode råvarer, da vi mener, at velsmag starter med kvalitetsråvarer. Vi sørger derfor for at udvælge de bedste råvarer fra sæsonen, som danner grundlag for vores ugentlige menu. Vi lægger stor vægt på at sammensætte menuen med omhu for at sikre den bedst mulige gastronomiske smagsoplevelse og for at give jer den nødvendige energi til at udføre jeres arbejde.

Vores frokostordning tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsråvarer, som sikrer, at der er noget for enhver smag. Vi tager naturligvis hensyn til eventuelle diætetiske behov og præferencer, såsom fødevareallergier og vegetariske kostvaner, hvorfor vi også tilbyder en vegetarisk frokostordning enten til alle i virksomheden eller blot en mindre del.

Bestil en
smagsprøve idag!

Hos Gastro by Bøgh har vi mange års erfaring fra restaurationsbranchen i Danmark og internationalt. Vores portefølje af serveringer rækker fra produktionskøkkener til Michelin restauranter.

Bestil smagsprøve
X
Er du klar til at finde en pris på din frokostordning?
Beregn din pris