Catering

En frokostordning uden madspild

I en tid, hvor vores samfund og planet står over for store globale udfordringer, som madspild, er det vigtigere end nogensinde før, at vi som virksomhed tager ansvar.

Hos Gastro By Bøgh har vi gjort det til et centralt fokusområde at mindske madspild, mindske vores CO2-udledning og fremme en bæredygtig fremtid.

Bestil smagsprøve
+100 glade kunder
Ingen binding
Gode råvarer

Fra madspild til bæredygtighed

Hos Gastro By Bøgh forstår vi, at madspild ikke blot er en udfordring, men også en ressource, der kan fremme en positiv forandring. Vi tager hver dag nye og vigtige skridt mod at mindske madspild. Vi planlægger hver enkelte menu til punkt og prikke i samarbejde med vores kunder.

Derfor har vi lavet en app, hvor vores kunder kan meddele os om, hvor mange de er på arbejde, så vi ved, hvor mange vi skal lave mad til, så der aldrig er for meget.

Vi har opfattelsen; at hver skive brød, hver grøntsag og hvert måltid har en værdi, og ikke bør ende i skraldespanden unødigt.

Dette perspektiv er for os en hjertesag, som er integreret i vores tilgang til at servere velsmagende og bæredygtige måltider. Vi forsøger at opretholde bæredygtighed i vores madlavning og baserer derfor vores firmafrokost på sæsonens råvarer.

Vores engagement i at bekæmpe madspild er mere end bare en handling – det er en holdning – en tilgang og et løfte om en bedre fremtid. At fokusere på at reducere madspild og gøre, at hver bid mad tæller.

Mad til reception

Skal du afholde en reception og leder efter den bedste cateringoplevelse? Hos Gastro by Bøgh tilbyder vi en bred vifte af lækre retter, der er perfekte til enhver reception. Vores cateringmenu inkluderer alt fra små snacks og fingerfood til mere substansfulde retter, der vil tilfredsstille selv de største appetitter.

Se: Mad til reception

Julefrokost catering

Julen er en tid til at samle familie, venner og kollegaer, og maden spiller en vigtig rolle i denne tid. Hos Gastro by Bøgh kan vi tilbyde en skræddersyet julefrokost cateringoplevelse, der vil imponere. Vores julefrokostmenu inkluderer alt fra klassiske retter som flæskesteg og risalamande til mere moderne retter, der passer til enhver smag.

Se: Catering til Juleforkost

Catering til bryllup

Er du på udkig efter en catering til dit bryllup? Hos Gastro By Bøgh kan vi hjælpe med at gøre din store dag til en succes. Vi tilbyder en bred vifte af lækre retter, der er perfekte til enhver bryllupsfest. Vores menu inkluderer alt fra små snacks og forretter til store hovedretter og desserter, der vil imponere selv de mest kræsne gæster.

Se: Catering til bryllup

Catering til Gourmet

Ønsker du at kræse lidt ekstra om dine gæster, så er vores gourmet catering løsningen for dig. Her får I en ekstraordinær oplevelse skræddersyet til dine ønsker. Vores erfarne kokke tilbereder en smagfuld menu baseret på sæsonens råvarer og sætter en ære i, at anrette hver enkelt ret med øje for de helt små detaljer.

Se: Gourmet catering

Hvad vores kunder siger

Power
5.0
4.0
3.0
2.0
1.0

"

Vores samarbejde med GBB begyndte under Corona pandemien, hvor især GBB’s agilitet var et stort plus. Maden er dejlig varierende, velsmagende og af god kvalitet. Især er vi glade for GBB’s hønsesalat, som kommer i mange slags."

Power

Hvad vores kunder siger

Bonzer ApS
5.0
4.0
3.0
2.0
1.0

"

Frokosten fra GBB er super velsmagende med masser af diversitet - og så kan de både imødekomme kødspisere, vegetarer, veganere og alt derimellem. Man er altid spændt på at komme til frokost for at se, hvad de nu har fundet på."

Bonzer ApS
Bestil en
smagsprøve idag!

Hos Gastro by Bøgh har vi mange års erfaring fra restaurationsbranchen i Danmark og internationalt. Vores portefølje af serveringer rækker fra produktionskøkkener til Michelin restauranter.

Bestil smagsprøve
X
Er du klar til at finde en pris på din frokostordning?
Beregn din pris