Catering

En frokostordning med Bæredygtighed i højsædet

I en verden, hvor vores valg som forbrugere og virksomheder har en betydelig indvirkning på miljøet og klimaet, er det vigtigere end nogensinde før at tage ansvar og handle bæredygtigt.

Hos Gastro By Bøgh går vi meget op i at drive vores forretning så bæredygtigt som muligt, og vi gør alt, hvad vi kan for at minimere madspild.

Bestil smagsprøve
+100 glade kunder
Ingen binding
Gode råvarer

Vi skaber ansvarlige frokostoplevelser

Hos Gastro By Bøgh forstår vi, at ansvar ikke kun handler om at tilbyde lækre måltider, men også om at sikre en positiv indvirkning på vores omgivelser.

Med en forpligtelse til at servere mere end bare mad, har vi også fokus på at skabe frokostoplevelser, der fremmer bæredygtighed.

Vi stræber ubønhørligt mod en bæredygtig fremtid i alt, hvad vi foretager os. Vores engagement i at reducere madspild er urokkeligt, da vi dedikerer os til at skabe frokostordninger baseret på friske, sæsonbestemte råvarer.

Denne tilgang hjælper os med at minimere unødvendig anvendelse af ressourcer og samtidig sikre en førsteklasses kulinarisk oplevelse.

Skridt mod en bæredygtig fremtid

Hos Gastro By Bøgh opererer vi efter, at bæredygtighed ikke bare er et trendy udtryk, men derimod en dybt forankret værdi i vores kultur.

Vi prioriterer bæredygtighed i vores strategier, den måde vi handler ind og laver mad på, så vi kan servere en frokostordning, hvor vi kan være stolte af mere end bare maden.

Vi tror på, at bæredygtighed ikke kun er en målsætning, men en integreret del af vores identitet.

Vores dedikation til at minimere ressourcespild og udledning af drivhusgasser er vores måde at vise, hvordan vi tager ansvar overfor vores kunder, samfundet og vores planet. 

Mad til reception

Skal du afholde en reception og leder efter den bedste cateringoplevelse? Hos Gastro by Bøgh tilbyder vi en bred vifte af lækre retter, der er perfekte til enhver reception. Vores cateringmenu inkluderer alt fra små snacks og fingerfood til mere substansfulde retter, der vil tilfredsstille selv de største appetitter.

Se: Mad til reception

Julefrokost catering

Julen er en tid til at samle familie, venner og kollegaer, og maden spiller en vigtig rolle i denne tid. Hos Gastro by Bøgh kan vi tilbyde en skræddersyet julefrokost cateringoplevelse, der vil imponere. Vores julefrokostmenu inkluderer alt fra klassiske retter som flæskesteg og risalamande til mere moderne retter, der passer til enhver smag.

Se: Catering til Juleforkost

Catering til bryllup

Er du på udkig efter en catering til dit bryllup? Hos Gastro By Bøgh kan vi hjælpe med at gøre din store dag til en succes. Vi tilbyder en bred vifte af lækre retter, der er perfekte til enhver bryllupsfest. Vores menu inkluderer alt fra små snacks og forretter til store hovedretter og desserter, der vil imponere selv de mest kræsne gæster.

Se: Catering til bryllup

Catering til Gourmet

Ønsker du at kræse lidt ekstra om dine gæster, så er vores gourmet catering løsningen for dig. Her får I en ekstraordinær oplevelse skræddersyet til dine ønsker. Vores erfarne kokke tilbereder en smagfuld menu baseret på sæsonens råvarer og sætter en ære i, at anrette hver enkelt ret med øje for de helt små detaljer.

Se: Gourmet catering

Hvad vores kunder siger

Power
5.0
4.0
3.0
2.0
1.0

"

Vores samarbejde med GBB begyndte under Corona pandemien, hvor især GBB’s agilitet var et stort plus. Maden er dejlig varierende, velsmagende og af god kvalitet. Især er vi glade for GBB’s hønsesalat, som kommer i mange slags."

Power

Hvad vores kunder siger

Bonzer ApS
5.0
4.0
3.0
2.0
1.0

"

Frokosten fra GBB er super velsmagende med masser af diversitet - og så kan de både imødekomme kødspisere, vegetarer, veganere og alt derimellem. Man er altid spændt på at komme til frokost for at se, hvad de nu har fundet på."

Bonzer ApS
Bestil en
smagsprøve idag!

Hos Gastro by Bøgh har vi mange års erfaring fra restaurationsbranchen i Danmark og internationalt. Vores portefølje af serveringer rækker fra produktionskøkkener til Michelin restauranter.

Bestil smagsprøve
X
Er du klar til at finde en pris på din frokostordning?
Beregn din pris