Vores inspirationsunivers

Opskrifter på gourmetmad i hverdagen

Inspiration: Gourmet retter og opskrifter

Få inspiration til din madlavning med gourmet retter og opskrifter fra profesionelle kokke hos Gastro by Bøgh.

Vi har samlet vores yndlingsretter og opskrifter til dig her. Opskrifterne er oprindeligt udviklet til vores frokostordning og mad ud af huset til nytår og catering. Men nu kan du selv prøve nogle nogle af de lækre og mest populære retter hjemme i dit eget køkken. Fællesnævneren for opskrifterne er, at de er enkle og lette at gå til, så det er blot om at kaste sig ud i det. Der er også nogle mere avancerede som en jomfruhummerbisque til nytår.

Opskrift: Påskebord med luksus påskeopskrifter

Den helt klassiske påskefrokost, som ses i de fleste danske hjem, består af en buffet af lune og kolde anretninger. Naturligvis findes påskefrokosten ikke kun i ét format – men kan have forskellige regionale forskelligheder og familietraditioner.

Læs indlæg

Opskrift: Jomfruhummerbisque

Hummerbisque er en sand klassikker – og især til nytår. I denne opskrift er den lækre bisque lavet med jomfruhummere i stedet for hummer. Opskriften er også en del af den faste nytårsmenu, som Jens Emil Bøgh selv laver hos Gastro by Bøgh.

Læs indlæg

Flere og flere hopper med på vegetarbølgen

Antallet af veganere og vegaterer stiger i dén grad, selvom det er ikke lang tid siden, at vegetarer var en minoritet i befolkningen. Men det ligger nu fortiden til. Flere og flere lever en vegetarisk livsstil på fuld tid – og mange er sprunget med på idéen om kødfrie dage.

Læs indlæg

Sådan vælger du den rigtige frokostordning

Leder I efter en ny frokostordning eller kantineordning, og har I svært ved at beslutte jer for, hvilken en I skal vælge? Det kan vi godt forstå. Der er utroligt mange valgmuligheder der ligner hinanden, og det kan være svært at vurdere, hvilken en løsning, der er bedst for sin virksomhed.

Læs indlæg

Opskrift: Tacos

Tacos er en herlig spise, som kan laves på utrolig mange måder, og med meget forskelligt taco fyld. Man kan putte alverdens fyld i de små bløde tacos, så der er næsten uanede muligheder.

Læs indlæg

Opskrift: hjemmelavet kebab

Kebab er en altid en sikkert vinder når man har tømmermænd, er på vej hjem fra byen, eller bare er lækkersulten. Ofte skal man forbi sin lokale kebab-pusher for at få stillet sin trang – men det er faktisk også ekstremt nemt og lækkert at lave hjemmelavet kebab.

Læs indlæg
Bestil en
smagsprøve idag!

Hos Gastro by Bøgh har vi mange års erfaring fra restaurationsbranchen i Danmark og internationalt. Vores portefølje af serveringer rækker fra produktionskøkkener til Michelin restauranter.

Bestil smagsprøve
X
Er du klar til at finde en pris på din frokostordning?
Beregn din pris