Vores inspirationsunivers

Inspiration til gourmetmad i hverdagen og meget mere

Inspiration

Få inspiration til din madlavning med gourmet retter og opskrifter fra profesionelle kokke hos Gastro by Bøgh.
Hertil giver vi dig også relevant information, tips og tricks om diverse emner såsom kost, firmaevents, frokostordning og meget, meget mere.

God læselyst! 
 

Frokostordning | Unikt sammensatte menuer | Gastro By Bøgh

Er du nysgerrig på, hvordan vi sammensætter vores frokostmenu? Læs med her og bliv klogere på, hvordan vores lækre frokostmenuer sammensættes af vores kokke.

Læs indlæg

Derfor skal du vælge en sund frokostordning | Gastro By Bøgh

I tvivl om, hvilken frokostordning din virksomhed skal vælge? Vi har samlet vores 6 bud på, hvorfor du bør vælge en sund frokostordning til din virksomhed.

Læs indlæg

Vælg en sund og varieret frokostordning | Gastro By Bøgh

I tvivl om, hvilken frokostordning din virksomhed skal vælge? Vi har samlet 5 gode grunde til, at I skal vælge en varieret frokostordning fra Gastro By Bøgh.

Læs indlæg

Derfor skal du vælge en økologisk frokostordning | Gastro By Bøgh

I tvivl om, hvilken frokostordning din virksomhed skal vælge? Vi har samlet vores 6 bud på, hvorfor din virksomhed bør vælge en økologisk frokostordning.

Læs indlæg

Allergener

Det er vigtigt for os hos Gastro By Bøgh at tilbyde en frokostordning fyldt af lækre måltider til vores kunder. Vi går meget op i at servere en frokost som vores kunder kan være glade for. Derfor er det yderst vigtigt, at vi tager højde for allergier.

Læs indlæg

Hvorfor bør du have en frokostordning på arbejdspladsen? 5 gode grunde

Læs med og find ud af, hvad en god frokostordning kan gøre for dine medarbejdere.

Læs indlæg

Opskrift: Påskebord med luksus påskeopskrifter

Den helt klassiske påskefrokost, som ses i de fleste danske hjem, består af en buffet af lune og kolde anretninger. Naturligvis findes påskefrokosten ikke kun i ét format – men kan have forskellige regionale forskelligheder og familietraditioner.

Læs indlæg

Opskrift: Jomfruhummerbisque

Hummerbisque er en sand klassikker – og især til nytår. I denne opskrift er den lækre bisque lavet med jomfruhummere i stedet for hummer. Opskriften er også en del af den faste nytårsmenu, som Jens Emil Bøgh selv laver hos Gastro by Bøgh.

Læs indlæg

Flere og flere hopper med på vegetarbølgen

Antallet af veganere og vegaterer stiger i dén grad, selvom det er ikke lang tid siden, at vegetarer var en minoritet i befolkningen. Men det ligger nu fortiden til. Flere og flere lever en vegetarisk livsstil på fuld tid – og mange er sprunget med på idéen om kødfrie dage.

Læs indlæg

Sådan vælger du den rigtige frokostordning

Leder I efter en ny frokostordning eller kantineordning, og har I svært ved at beslutte jer for, hvilken en I skal vælge? Det kan vi godt forstå. Der er utroligt mange valgmuligheder der ligner hinanden, og det kan være svært at vurdere, hvilken en løsning, der er bedst for sin virksomhed.

Læs indlæg

Opskrift: Tacos

Tacos er en herlig spise, som kan laves på utrolig mange måder, og med meget forskelligt taco fyld. Man kan putte alverdens fyld i de små bløde tacos, så der er næsten uanede muligheder.

Læs indlæg

Opskrift: hjemmelavet kebab

Kebab er en altid en sikkert vinder når man har tømmermænd, er på vej hjem fra byen, eller bare er lækkersulten. Ofte skal man forbi sin lokale kebab-pusher for at få stillet sin trang – men det er faktisk også ekstremt nemt og lækkert at lave hjemmelavet kebab.

Læs indlæg
Bestil en
smagsprøve idag!

Hos Gastro by Bøgh har vi mange års erfaring fra restaurationsbranchen i Danmark og internationalt. Vores portefølje af serveringer rækker fra produktionskøkkener til Michelin restauranter.

Bestil smagsprøve
X
Er du klar til at finde en pris på din frokostordning?
Beregn din pris