Catering

Catering med fokus på smag, anretning og oplevelse

Få styr på den gode mad med catering fra Gastro By Bøgh – så kan I fokusere energien på de andre elementer, der udgør jeres uforglemmelige begivenhed. Læn jer tilbage og nyd festen i selskab med gode gæster; Så sørger vi for den gode mad.

Bestil smagsprøve
+100 glade kunder
Ingen binding
Gode råvarer
Mad til reception

Nyd smagfulde kanapeer eller andre små serveringer. Uanset anledningen, laver vi maden til din reception.

Konfirmationsmenu

Om det er en menu eller en buffet, laver vi mad til konfirmationer. Sammen med konfirmanden, sammensætter vi den helt rigtige middag.

Mad til bryllup

Få en gastronomisk madoplevelse og skab gode minder på din store dag med mad fra Gastro By Bøgh.

Catering buffet eller portionsanrettet tallerkener

Hvordan serveringen skal foregå er helt op til dig og dine ønsker. Vi kan både levere maden som buffet eller som portionsanrettet retter i lighed med restauranter.

Køkkentemaet for vores catering kan være hvad som helst, du ønsker – alt fra lækker street food til elegant la haute cuisine (fine dining).

Catering til dit næste arrangement

I Gastro By Bøgh tilbyder vi catering til mange forskellige anledninger og fester, ligesom vi hver dag serverer frokost til vores mange virksomhedskunder. Vi har mange gode mad-minder fra vores kunders store dag og arrangementer, og det er vi enormt stolte af.

For at se vores håndværk blive til festlige middage og uforglemmelige begivenheder er den mest fornemme opgave, vi som fagfolk kan opnå.

Hvad vores kunder siger

Power
5.0
4.0
3.0
2.0
1.0

"

ores samarbejde med GBB begyndte under Corona pandemien, hvor især GBB’s agilitet var et stort plus. Maden er dejlig varierende, velsmagende og af god kvalitet. Især er vi glade for GBB’s hønsesalat, som kommer i mange slags."

Power

Hvad vores kunder siger

Bonzer ApS
5.0
4.0
3.0
2.0
1.0

"

Frokosten fra GBB er super velsmagende med masser af diversitet - og så kan de både imødekomme kødspisere, vegetarer, veganere og alt derimellem. Man er altid spændt på at komme til frokost for at se, hvad de nu har fundet på."

Bonzer ApS
Bestil en
smagsprøve idag!

Hos Gastro by Bøgh har vi mange års erfaring fra restaurationsbranchen i Danmark og internationalt. Vores portefølje af serveringer rækker fra produktionskøkkener til Michelin restauranter.

Bestil smagsprøve