Catering

Catering med fokus på smag, anretning og oplevelse

Hos Gastro By Bøgh tager vi catering alvorligt, og vi har mange års erfaring med at levere mad ud af huset til festlige lejligheder.

Vi tror på, at en god cateringoplevelse handler om mere end blot maden — det handler også om smagen, anretningen og den samlede oplevelse.

Derfor går vi altid ekstra langt for at sikre, at vores kunder får den bedste mulige cateringoplevelse til jeres arrangement.

Bestil smagsprøve
+100 glade kunder
Ingen binding
Gode råvarer
Mad til reception

Skal du afholde en reception og leder efter den bedste cateringoplevelse? Hos Gastro by Bøgh tilbyder vi en bred vifte af lækre retter, der er perfekte til enhver reception. Vores cateringmenu inkluderer alt fra små snacks og fingerfood til mere substansfulde retter, der vil tilfredsstille selv de største appetitter.

Se: Mad til reception

Julefrokost catering

Julen er en tid til at samle familie, venner og kollegaer, og maden spiller en vigtig rolle i denne tid. Hos Gastro by Bøgh kan vi tilbyde en skræddersyet julefrokost cateringoplevelse, der vil imponere. Vores julefrokostmenu inkluderer alt fra klassiske retter som flæskesteg og risalamande til mere moderne retter, der passer til enhver smag.

Se: Catering til Juleforkost

Catering til bryllup

Er du på udkig efter en catering til dit bryllup? Hos Gastro By Bøgh kan vi hjælpe med at gøre din store dag til en succes. Vi tilbyder en bred vifte af lækre retter, der er perfekte til enhver bryllupsfest. Vores menu inkluderer alt fra små snacks og forretter til store hovedretter og desserter, der vil imponere selv de mest kræsne gæster.

Se: Catering til bryllup

Catering til Gourmet

Ønsker du at kræse lidt ekstra om dine gæster, så er vores gourmet catering løsningen for dig. Her får I en ekstraordinær oplevelse skræddersyet til dine ønsker. Vores erfarne kokke tilbereder en smagfuld menu baseret på sæsonens råvarer og sætter en ære i, at anrette hver enkelt ret med øje for de helt små detaljer.

Se: Gourmet catering

Catering buffet eller portionsanrettet tallerkner

Vi går op i din oplevelse, og vi mener, at skræddersyede menuer er nøglen. Hvordan serveringen skal foregå, er helt op til dig og dine ønsker. Vi kan både levere maden som buffet eller som portionsanrettet retter i lighed med restauranter.

Derfor giver vi dig muligheden for at vælge mellem buffet eller portionsanretninger, så du kan vælge den løsning, der passer bedste til dit arrangement.Køkkentemaet for vores catering kan være hvad som helst, du ønsker – alt fra lækker street food, tapas til grill eller elegant la haute cuisine (fine dining).

Uanset hvilken type catering du har brug for, kan Gastro By Bøgh hjælpe med at levere den perfekte løsning til dig og dine gæster. Vi tror på, at en god cateringoplevelse handler om mere end bare maden - det handler også om smagen, anretningen og den samlede oplevelse. Derfor går vi altid distancen for at sikre, at I får den menu, I søger.

Vi leverer catering i København og resten af Sjælland, så giv os endelig et opkald eller send os en mail for et uforpligtende tilbud på mad til dit næste arrangement.

Catering til dit næste arrangement

I Gastro By Bøgh tilbyder vi catering til mange forskellige anledninger og fester, ligesom vi hver dag leverer en komplet frokostordning til vores mange virksomhedskunder.

Vi har mange gode mad-minder fra vores kunders store dag og arrangementer, og det er vi enormt stolte af. For at se vores håndværk blive til festlige middage og uforglemmelige begivenheder er den mest fornemme opgave, vi som fagfolk kan opnå.

Hvad vores kunder siger

Power
5.0
4.0
3.0
2.0
1.0

"

Vores samarbejde med GBB begyndte under Corona pandemien, hvor især GBB’s agilitet var et stort plus. Maden er dejlig varierende, velsmagende og af god kvalitet. Især er vi glade for GBB’s hønsesalat, som kommer i mange slags."

Power

Hvad vores kunder siger

Bonzer ApS
5.0
4.0
3.0
2.0
1.0

"

Frokosten fra GBB er super velsmagende med masser af diversitet - og så kan de både imødekomme kødspisere, vegetarer, veganere og alt derimellem. Man er altid spændt på at komme til frokost for at se, hvad de nu har fundet på."

Bonzer ApS
Bestil en
smagsprøve idag!

Hos Gastro by Bøgh har vi mange års erfaring fra restaurationsbranchen i Danmark og internationalt. Vores portefølje af serveringer rækker fra produktionskøkkener til Michelin restauranter.

Bestil smagsprøve
X
Er du klar til at finde en pris på din frokostordning?
Beregn din pris