Catering - København

Catering til barnedåb

En barnedåb er en stor begivenhed i det lille barns liv, og det skal selvfølgelig fejres med mad i særklasse. Hos Gastro By Bøgh sørger vi gerne for maden til barnedåben, uanset hvilken type dåbsfest, I planlægger at holde. Hvad enten I ønsker en 3-retters menu, en lækker buffet eller en skræddersyet cateringløsning, så sørger vi for en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige. 

Hos Gastro By Bøgh tilbyder vi hele tre forskellige menuer og buffeter til barnedåb, så der er mulighed for at vælge lige præcis den menu, I bedst kan lide. Vores buffet til barnedåb fås desuden som vegetarisk buffet.

Menuer til barnedåb

3 retters menu

fra X kr. pr. kuvert

Kommer snart

Beskrivelse kommer snart

Få et tilbud

Buffet

fra X kr. pr. kuvert

Kommer snart

Beskrivelse kommer snart

Få et tilbud

Luksusbuffet

fra X kr. pr. kuvert

Kommer snart

Beskrivelse kommer snart

Få et tilbud

Luksusbuffet

fra X kr. pr. kuvert

Kommer snart

Beskrivelse kommer snart

Få et tilbud

Få en skræddersyet menu til jeres barnedåb

Har I specifikke ønsker til maden til jeres barnedåb, så tilpasser vi naturligvis menuen, så den bliver lige nøjagtig, som I ønsker. Hvad enten I ønsker en klassisk buffet, en portionsanrettet menu eller sharing food, så sammensætter vi et forslag til barnedåbsmenuen, der passer til jeres ønsker og præferencer. 

Vi hjælper gerne med gode forslag og professionelle indspark til, hvordan menuen eller buffeten til barnedåben kan se ud – men i sidste ende er det helt op til jer. Det vigtigste er, at I får det præcis, som I drømmer om. 

Udover at tilbyde en fantastisk madoplevelse på selve dagen, stiller vi også gerne med et hold af dedikerede kokke med stor omtanke for den gode smag, de gode råvarer og flotte serveringer.

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi jer med et tilbud.

Få et tilbud på catering til barnedåb

  • Menuer skræddersyet efter jeres ønsker
  • Sæsonens bedste råvarer
  • En gastronomisk oplevelse
  • Hensyn til allergier og særlige præferencer
Få et tilbud

Barnedåbsbuffet

Vores barnedåbsmenuer ud af huset er ideelle til alle typer af dåbsfester, uanset om I skal holde en traditionel barnedåb eller navngivningsfest. Hvad enten I vælger, så tilbyder vi en skræddersyet løsning, der passer til netop den fest, I skal holde.

Uanset om I drømmer om en fuldendt oplevelse bestående af lækre retter ud fra et bestemt tema, lækker finger food, en sharing menu eller noget helt andet, så klarer vi opgaven. Ingen opgave er for stor eller lille – så kontakt os endelig og lad os sammen finde frem til en løsning, der passer til den type fest, I skal holde. Alle vores menuer er sammensat med sæsonens bedste råvarer, og kan bestilles som portionsanrettede menuer eller som buffet.

Mad ud af huset til barnedåb eller navngivningsfest

Skal I holde barnedåb, og kunne I godt tænke jer en uformel stemning til dåbsfesten, så er en buffet til barnedåb den perfekte løsning for jer! Her får gæsterne selv mulighed for at vælge imellem et udvalg af lækre og veltilberedte retter, og vi sørger for, at der er noget for enhver smag – både til store og små.

Hos Gastro By Bøgh tilbyder vi flere menuer, der egner sig perfekt til en barnedåbsbuffet. I har tilmed muligheden for selv at sammensætte jeres buffet, så maden og anretningen bliver lige som I ønsker. 

Kontakt os endelig, hvis I har spørgsmål til vores menuer, og lad os være med til at gøre jeres barns dag uforglemmelig. 

Se udvalget af vores andre cateringmenuer

Bryllup catering

Se mere her

Gourmet catering

Se mere her

Julefrokost catering

Se mere her

Levering af mad til barnedåb i København, Nordsjælland og omegn

Skal I holde barnedåb eller navngivningsfest i København eller omegn? Vores catering til barnedåb kan leveres i hele København, Nordsjælland og omegn. Uanset om I foretrækker portionsanretninger eller en buffet ud af huset, så leverer vi gerne maden til den store dag.

Læs mere om vores levering.

Mad ud af huset til barnedåb

Når det er tid til, at den lille skal have sit navn og dåbsfesten skal afholdes, er der mange praktiske ting, der er vigtige at have styr på. Alt lige fra lokale, gæsteliste, dåbskjole og menuen til barnedåben kræver nemlig nøje planlægning. 

Lad os hjælpe med at gøre maden til den store dag uforglemmelig med vores cateringmenuer til barnedåb. Vi sørger for at sammensætte en menu, der tager højde for jeres ønsker og garanterer en gourmetoplevelse, der vil være med til at gøre dagen ekstra mindeværdig.  

Catering til barnedåb fra Gastro By Bøgh

Hos Gastro By Bøgh sætter vi en stor ære i at få lov til at gøre dåbsfesten til et helt særligt og uforglemmeligt minde. Derfor går vi langt for at sørge for, at I får det præcis som I vil have det, når I bestiller catering til barnedåb eller navngivningsfest hos os.

Bestil mad ud af huset til barnedåb hos os, så garanterer vi en gourmetoplevelse, der vil være med til at sætte rammen for dagen. 

Er I nysgerrige efter at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af mad til jeres barnedåb, så tøv ikke med at kontakte os på kontakt@gastrobyboegh.dk eller på tlf.: 71 74 70 77 og få et tilbud på en dåbsmenu ud af huset.

X
Er du klar til at finde en pris på din frokostordning?
Beregn din pris