Efterårets råvarer
Hvert år efter sommer, når efteråret rammer, mødes vi af en blanding af vemod ved sommerens afslutning og en forventningens glæde til de særlige stunder, der følger med de køligere måneder.
Efteråret bringer de farverige skove, knitrende pejse, og en ny skuffe af råvarer vi kan nyde i vores køkkener. Efteråret er tid til at hygge, hvor vi om sommeren gerne ville have hurtige friske retter, begynder vi ofte at bruge længere tid i køkkenet, når efteråret melder sin ankomst.
Når vi laver mad med efterårets råvarer, giver det os mulighed for at være sundere og mere bæredygtige. Vi kan sammensætte lækre retter med alt fra æbler, græskar, blomkål, rødbeder, porrer, svampe, rosenkål, gulerødder, og meget mere står klar til høst. Vi har stadig sensommerens grøntsager på køl, hvilket giver også nogle fantastiske muligheder for at lave mad sprængfyldt med farve og næringsstoffer.