Frokostordning - Vegetar

Pescetar

Der kan være mange grunde til, at man vælger eller har specifikke diæter eller kostpræferencer. En af disse kostpræferencer er pescetar. Men hvad betyder det egentlig at være pescetar? Og hvordan kan Gastro By Bøghs firmafrokost tilpasses til pescetarer?

Hvad er en pescetar?

Ordet pescetar stammer fra det italienske ord for fisk ‘pesce’ og ordet ‘vegetar’. Sætter man dem sammen, får man betydningen for en pescetar. En pescetar er en person, som primært lever vegetarisk, men som også spiser fisk og skaldyr. En pescetar spiser altså ikke kød fra landdyr som f.eks. okse-, svinekød eller kød fra fjerkræ.

Her kan du se en oversigt over, hvad forskellige kosttyper inkluderer:

Kost

Kød

Fisk

Mejeriprodukter

Vegetar

Nej

Nej

Ja

Veganer

Nej

Nej

Nej

Pescetar

Nej

Ja

Ja

Fleksitar

Lejlighedsvis

Lejlighedsvis

Ja

Gastro By Bøghs frokostordning for pescetarer

Hos Gastro By Bøgh forstår vi vigtigheden af at tilbyde en varieret og nærende frokostordning for alle kostpræferencer. Derfor er vi fuldt fleksible og tilbyder at lave en frokostmenu til de af vores kunder, der er pescetarer. Vi sammensætter altid friske retter, der ikke blot lever op til de kostmæssige behov, men også forkæler smagsløgene.

Nogle eksempler på retter i vores pescetar-frokostmenu kan inkludere:

Friskfanget laks med asparges og hollandaise sauce.

Rejesalat med avocado, frisk dild og citron.

Stegt torsk med urtesmør og dampede grøntsager.

Vores fokus er at sikre, at vores kunder får en frokost, der både er lækker og ernæringsmæssigt afbalanceret, uanset kostpræferencer. Så uanset om du er pescetar, veganer, ønsker en vegetarisk frokostordning eller erfleksitar, sørger vi for, at din frokostordning ikke blot mætter, men også glæder. Bestil en smagsprøve i dag.

Bestil en
smagsprøve idag!

Hos Gastro by Bøgh har vi mange års erfaring fra restaurationsbranchen i Danmark og internationalt. Vores portefølje af serveringer rækker fra produktionskøkkener til Michelin restauranter.

Bestil smagsprøve
X
Er du klar til at finde en pris på din frokostordning?
Beregn din pris