Vores frokostordning

Frokostordning: Velsmagende firmafrokost til jeres virksomhed

Gastro By bøgh er den perfekte løsning, når det kommer til frokostordning. Vi leverer en sund og velsmagende firmafrokost på det meste af Sjælland.
Vi har fokus på at give alle jeres kollegaer en udsøgt smagsoplevelse, og vi tilbyder en fleksibel firmafrokost til en skarp pris.

Bestil en smagsprøve i dag og oplev vores lækre, sunde og varierede firmafrokost med levering lige til døren!

Få tilbudBeregn pris
+100 glade kunder
Ingen binding
Gode råvarer

Skræddersy jeres firmafrokost

Vi har fokus på, at alle skal kunne være med, og derfor tager vi hensyn til alle former for allergener. Vi gør det også muligt for jeres virksomhed at skræddersy sin egen unikke firmafrokost, hvis I har særlige præferencer.

Vi tager selvfølgelig også hensyn til diverse diætetiske forhold, såsom fødevareallergier og livsstilspræferencer. Tag evt. et kig på vores vegetariske frokostordning. Vi laver både buffet og portionsanretninger, så I kan vælge den løsning, der passer bedste til jeres behov.

Kvalitet frem for alt

Med erfaring fra Michelin restauranter er Gastro By Bøgh din gastronomiske feinschmecker, og du får mad af højeste kvalitet.

De bedste råvarer

Velsmag starter med gode råvarer. Hos Gastro By Bøgh kan du nyde et stort udvalg af sæsonens råvarer fra danske producenter.

Lige til døren

Få leveret frokost til jeresvirksomhed på hele Sjælland hver eneste dag. Vi bringer ud mellem kl. 10 og 12:30 alle hverdage, hele året rundt.

Frokostordning - Klassisk

Smagfulde retter med og uden kød baseret på sæsonens bedste råvarer. 

Priser fra 69kr. pr. kuvert

ved min. 20 kuverter ekskl. moms.

Forret

Kroketter af torsk med urter, løg chipotle mayonaise og persilledressing.

Hovedret

Tacos med kylling og okse, syltet kål, stegte padrons, lime, tomatiseret ris, agurkesalsa, tomatsalsa.  

Pålæg

Æggesalat med asier, purløg, karse, rødløg.

Salat

Hovedsalat, sesam, gulerødder, æbler, spinat, majs tomater

Få et tilbud

Frokostordning u. kød

Lækre vegetarretter med sæsonens bedste grøntsager

Priser fra 69kr. pr. kuvert

ved min. 20 kuverter ekskl. moms.

Forret

Paneret broccoli, grillet hvide asparges, remoulade, dild

Hovedret

Blomkål, bagte kikærter, løg, ærter, kartofler, gulerødder, spidskommen, koriander, masala, rosiner, yoghurtdressing, ris

Pålæg

Kartofler, gedeost, syltede rødløg, purløg

Salat

Rødbeder, icebergsalat, cherrytomater, spirer, babyspinat, thai basilikum

Grønne bønner, chili, peanuts, stegte svampe, hjertesalat, savoykål

Få et tilbud

Frokostordning - Fisk

Velsmagende retter med fisk

Priser fra 69kr. pr. kuvert

ved min. 20 kuverter ekskl. moms.

Forret

Vegetar samosa. peberfrugt creme, sakura, karse.

Hovedret

Fiskefrikadeller, grillet broccoli, pickles dressing med skyr.

Pålæg

Tomat, avokado, pesto ristede mandler

Salat

Hovedsalat, blåbær, vindruer, gulerod, agurk

Linser, couscous, persille, peberfrugt, kål, tomat

Få et tilbud

En firmafrokost baseret på sæsonens gode råvarer

Velsmag starter med gode råvarer. Derfor tager vores firmafrokost afsæt i sæsonens råvarer. Det sikrer jer den højeste kvalitet af råvarer og giver et bredt og varieret udvalg af ugens menu.

Vi udvælger hver uges menu med omhu for at sikre den bedst mulige gastronomiske og ikke mindst varierede smagsoplevelse. Det sikrer jer den energi, I skal bruge til at få et godt stykke arbejde fra hånden.Med et bredt udvalg af kvalitetsråvarer er I garanteret en firmafrokost, der indeholder serveringer til enhver smag.

Vælg Din Præference

Oplev skræddersyede måltider baseret på dine kostpræferencer. Uanset om du er veganer, pescetar eller fleksitar, tilpasser vi vores menuer, så de matcher dine ønsker. Læs mere om forskellige kostpræferencer nedenfor og opdag vores lækre og varierede frokostordninger, der imødekommer dine unikke behov og smagsløg.

En restaurant­oplevelse leveret lige til døren

Vi går op i detaljerne, og vores fokus er altid på råvarerne. I kan altid forvente de bedste madoplevelser, når I modtager en frokostordning fra os.

Vi dyrker det smagfulde og det æstetiske og går op i spændende og udfordrende teknikker. Vi lader os inspirere af de mange smagsoplevelser, der findes verden over. Vi leverer en varieret firmafrokost med indslag fra alle verdenshjørner, men vi kan også levere en gourmet oplevelse, hvis I søger noget ekstra.

Sansen for detaljen er i højsædet hos Gastro By Bøgh – og råvarerne endnu højere. Derfor kan I altid forvente de bedste madoplevelser, når I modtager jeres firmafrokost fra os. 

Det skal dog ikke kun være lækkert at spise frokost. Det skal også gerne være nemt. Derfor leverer vi naturligvis jeres frokost direkte til døren hver dag. Få leveret lækker frokostordning fra Gastro By Bøgh på alle adresser i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Tag et kig på vores frokostordning i København og frokostordning i Nordsjælland, og bliv klogere på hvordan I kan få en smagfuld frokost leveret hver dag.

Vil du høre mere?

Den gik ikke, tjek felterne igen og se om der er noget der mangler.

Sæsonbaserede råvarer i vores menuer

Vores menuer afspejler sæsonens skatte, der giver en ekstra dimension til vores retter. Vi benytter os af de friskeste sæsonbaserede råvarer, der er tilgængelige til vores firmafrokost. Ved at omfavne de unikke smage og næringsstoffer fra årstidens produkter kan vi skabe måltider, der er både smagfulde og bæredygtige. Se mere om vores brug af sæsonens råvarer i vores menuer og oplev, hvordan vi løfter dine måltider til nye højder.

Hvad vores kunder siger

BARBERKLINGEN
5.0
4.0
3.0
2.0
1.0

"

Jeg har arbejdet her i firmaet i et år, og vi har siden start modtaget vores frokost til døren fra Gastro By Bøgh. Det har været vildt dejligt at vide, at vi hver dag har kunne møde ind til lækker, sund og endda varieret mad, så vi ikke har skulle sørge for at handle ind til madpakken. Sådan en karryret ér bare bedre end leverpostejen i madkassen!"

BARBERKLINGEN

Hvad vores kunder siger

Cushman & Wakefield
5.0
4.0
3.0
2.0
1.0

"

Vi har været glade kunder hos Gastro By Bøgh siden starten. Maden er virkelig smagfuld, varierende og råvarerne er af høj kvalitet."

Cushman & Wakefield

Hvad vores kunder siger

Power
5.0
4.0
3.0
2.0
1.0

"

Vores samarbejde med GBB begyndte under Corona pandemien, hvor især GBB’s agilitet var et stort plus. Maden er dejlig varierende, velsmagende og af god kvalitet. Især er vi glade for GBB’s hønsesalat, som kommer i mange slags."

Power

Hvad vores kunder siger

Bonzer ApS
5.0
4.0
3.0
2.0
1.0

"

Frokosten fra GBB er super velsmagende med masser af diversitet - og så kan de både imødekomme kødspisere, vegetarer, veganere og alt derimellem. Man er altid spændt på at komme til frokost for at se, hvad de nu har fundet på."

Bonzer ApS

Tilpassede menuer for allergier

Vi forstår, at allergier er unikke, og at en skræddersyet tilgang er afgørende. Derfor tilbyder vi individuelle menujusteringer til dem med allergier. Vores dedikerede hold tilpasser retterne, så alle kan nyde den bedst mulige madoplevelse. Vi prioriterer din sundhed og smagsoplevelse, og vi er her for at sikre, at dine behov bliver opfyldt på den mest velsmagende måde. Se mere om vores allergispecifikke menuer for at lære, hvordan vi skaber mad, der passer til dig.

Bestil en
smagsprøve idag!

Hos Gastro by Bøgh har vi mange års erfaring fra restaurationsbranchen i Danmark og internationalt. Vores portefølje af serveringer rækker fra produktionskøkkener til Michelin restauranter.

Bestil smagsprøve

Fordele ved en frokostordning

Det er vigtigt at prioritere trivsel og velvære blandt medarbejderne i en virksomhed. En af de måder, du kan gøre dette, er ved at investere i en god, fleksibel og sund firmafrokost. En frokostordning kan have mange positive effekter på arbejdsmiljøet, produktiviteten og medarbejdernes engagement.

En velsmagende og næringsrig frokost kan desuden have en indflydelse på medarbejdernes trivsel og velvære. Når vi spiser sund og lækker mad, får vi nemlig mere energi, hvilket har en positiv effekt på måden, vi præsterer resten af dagen.
Med den rette mad føler vi os mere energiske, og vi kan bedre koncentrere os. Det bidrager til at reducere stress, hvilket giver mere arbejdsglæde og bedre arbejdsresultater.

Vil du vide mere om, hvordan en firmafrokost kan forbedre arbejdsmiljøet i jeres virksomhed? Læs mere her og find ud af, hvad en god og sund og varieret frokostordning kan gøre for dine medarbejdere.

Hvorfor vælge Gastro By Bøghs firmafrokost?

Der er mange fordele ved at vælge en firmafrokost fra Gastro By Bøgh.
Uanset om I er på udkig efter en frokostordning i København eller i Nordsjælland, har vi en frokostløsning, der passer til jeres firmas behov.

En frokostordning er meget mere end bare et godt måltid; det er en mulighed for at styrke sammenholdet mellem medarbejderne. Vi har listet nogle af de fordele, I får ved at vælge en firmafrokost fra Gastro By Bøgh:

  • En frokostmenu baseret på sæsonens bedste råvarer 
  • En gourmetoplevelse af højeste kvalitet – leveret lige til døren 
  • Et hav af smagsnuancer og forskellige muligheder for at skræddersy jeres frokostmenu, så den passer til jeres præferencer 
  • Vi tager hensyn til alle former for allergener og diverse diætetiske forhold, såsom fødevareallergier og livsstilspræferencer
  • Mulighed for en vegetarisk- eller vegansk frokostordning  Læs mere og bliv klogere på, hvordan vi sammensætter vores frokostmenuer.

Det kan I forvente, når I bestiller en firmafrokost fra Gastro By Bøgh

Når I som firma bestiller en firmafrokost fra Gastro By Bøgh, kan I forvente at få en unik smagsoplevelse leveret direkte til døren. For os er de gode, sæsonbetonede råvarer altid hovedingrediensen på tallerkenen, og med det udgangspunkt bestræber vi os på at skabe unikke og smagfulde retter hver uge.

Alle vores ingredienser er udvalgt med fokus på bæredygtighed og frem for alt kvalitet. Derfor kan I se frem til en menu, der er sammensat med udgangspunkt i økologiske råvarer fra danske producenter.

Bestil jeres firmafrokost fra Gastro By Bøgh nu og lad os tage jeres frokostoplevelse til nye højder. Find ugens menu her. 

Hvad koster en firmafrokost?

Prisen på vores firmafrokost afhænger af, hvordan I vælger at skræddersy jeres frokostmenu, diætetiske behov, allergener osv. Som udgangspunkt starter vores standard frokostmenu fra 69 kr. pr. kuvert ekskl. moms. Dog afhænger prisen af, hvor I landet I ønsker jeres frokostordning leveret til, antal personer, allergener og valget af menu. 

Beregn prisen her.

Hvordan leveres firmafrokost?

Når I bestiller en frokostordning hos os, leverer vi jeres frokostmenu på alle hverdage, året rundt. Vores frokostordninger kan leveres overalt på Sjælland, så I har mulighed for at nyde godt af vores lækre frokostmenuer, uanset hvor I befinder jer. 

Vi leverer jeres frokostordning i København og Nordsjælland mellem klokken 10 og 12.30. Har I spørgsmål til leveringen af jeres frokostordning, kan vi altid kontaktes på: 71 74 70 77. 

Gør frokosten til en oplevelse

Hos Gastro By Bøgh tror vi på, at frokosten ikke bare skal være en daglig nødvendighed, men også en oplevelse, som du og dine medarbejdere ser frem til. 

Derfor gør vi os umage med at levere en udsøgt smagsoplevelse hver dag! Vi bruger kun de bedste kvalitetsråvarer for at sikre, at hver frokostmenu er fyldt med friskhed og smag. Det gør vi, fordi vi tror på, at en sund og velsmagende frokostordning starter med ingredienser af den højeste kvalitet. Skræddersy den firmafrokost, der passer til jeres virksomhed, og lad os hjælpe med at gøre jeres frokosttid til en fornøjelse.

Hvordan er skattereglerne vedrørende frokostordning?

Der er flere regler du skal kende til. Læs mere om alle regler for skat af frokostordning via linket.

Tager I forbehold for personer med særlige ønsker, allergier, religiøse overbevisninger eller andre diætetiske præferencer?

Vores frokostordning kan tilpasses som I ønsker det, hvis én eller flere personer på arbejdspladsen ikke spiser svinekød, er glutenallergiker eller noget helt tredje. I skal blot nævnte dette ved bestilling. Frokostordningen kan naturligvis tilpasses løbende, såfremt én eller flere personer ændrer spisevaner eller I ansætter nye medarbejdere.

Hvor mange personer skal man minimum være for at bestille frokostordning hos Gastro By Bøgh?

Min. 15 personer.

Hvad koster levering af frokostordning?

Levering starter fra 150kr. og afgænger af hvor frokostordningen skal leveres til.

Hvad koster en frokostordning hos Gastro By Bøgh?

Vores priser starter ved 65kr. pr. kuvert.

Hvornår leverer I jeres frokostordning?

Vi leverer frokosten mellem kl. 10 og 12.30.

X
Er du klar til at finde en pris på din frokostordning?
Beregn din pris