Vores frokostordning

Fleksibel, høj kvalitet og til en skarp pris

Gastro By Bøgh leverer velsmagende frokostordninger i København, Nordsjælland, Roskilde og omegn. Vores fokus er altid på at levere en udsøgt smagsoplevelse til dig og dine kollegaer.

Bestil smagsprøve
+100 glade kunder
Ingen binding
Gode råvarer
Kvalitet frem for alt

Med erfaring fra Michelin restauranter er Gastro By Bøgh din gastronomiske feinschmecker, og du får mad af højeste kvalitet.

De bedste råvarer

Velsmag starter med gode råvarer. Hos Gastro By Bøgh kan du nyde et stort udvalg af sæsonens råvarer fra danske producenter.

Lige til døren

Få leveret maden og frokost til din virksomhed i København, Nordsjælland og omegn. Gastro By Bøgh leverer lige til døren.

Sammensæt din egen frokostordning

Alle skal kunne være med, og derfor tager vi også hensyn til alle former for allergener. Samtidig muliggør vi, at din virksomhed kan skræddersy sin egen unikke frokostordning, hvis I har særlige præferencer; dette kan være alt fra vegetarretter til en dessert på siden.

Vegetarisk frokostordning

Vegetariske retter har med tiden overtaget det klassiske frokostbord, og vi tilbyder derfor også hele vegetariske frokostordninger – der er særdeles smagsfuld, og som kan få selv den største vegetar-kritiker med på den grønne bølge.

Vores vegetariske frokostordning komplimenterer også vores andre frokostordninger, så man kan godt mikse frokosterne.

Hvad vores kunder siger

BARBERKLINGEN
5.0
4.0
3.0
2.0
1.0

"

Jeg har arbejdet her i firmaet i et år, og vi har siden start modtaget vores frokost til døren fra Gastro By Bøgh. Det har været vildt dejligt at vide, at vi hver dag har kunne møde ind til lækker, sund og endda varieret mad, så vi ikke har skulle sørge for at handle ind til madpakken. Sådan en karryret ér bare bedre end leverpostejen i madkassen!"

BARBERKLINGEN

Hvad vores kunder siger

Cushman & Wakefield
5.0
4.0
3.0
2.0
1.0

"

Vi har været glade kunder hos Gastro By Bøgh siden starten. Maden er virkelig smagfuld, varierende og råvarerne er af høj kvalitet."

Cushman & Wakefield

Hvad vores kunder siger

Power
5.0
4.0
3.0
2.0
1.0

"

ores samarbejde med GBB begyndte under Corona pandemien, hvor især GBB’s agilitet var et stort plus. Maden er dejlig varierende, velsmagende og af god kvalitet. Især er vi glade for GBB’s hønsesalat, som kommer i mange slags."

Power

Hvad vores kunder siger

Bonzer ApS
5.0
4.0
3.0
2.0
1.0

"

Frokosten fra GBB er super velsmagende med masser af diversitet - og så kan de både imødekomme kødspisere, vegetarer, veganere og alt derimellem. Man er altid spændt på at komme til frokost for at se, hvad de nu har fundet på."

Bonzer ApS
Bestil en
smagsprøve idag!

Hos Gastro by Bøgh har vi mange års erfaring fra restaurationsbranchen i Danmark og internationalt. Vores portefølje af serveringer rækker fra produktionskøkkener til Michelin restauranter.

Bestil smagsprøve