Vores frokostordning

Frokostordning

Gastro By bøgh er den perfekte løsning, når det kommer til frokostordning. Vi leverer velsmagende og sunde frokostordninger i hele København og i Nordsjælland. Vi har fokus på at give alle jeres kollegaer en udsøgt smagsoplevelse, og vi tilbyder en fleksibel frokostordning hvor I får høj kvalitet for hver en krone.

Bestil en smagsprøve i dag og oplev vores lækre, sunde og varierede frokostordning med levering lige til døren!

Bestil smagsprøve
+100 glade kunder
Ingen binding
Gode råvarer
Kvalitet frem for alt

Med erfaring fra Michelin restauranter er Gastro By Bøgh din gastronomiske feinschmecker, og du får mad af højeste kvalitet.

De bedste råvarer

Velsmag starter med gode råvarer. Hos Gastro By Bøgh kan du nyde et stort udvalg af sæsonens råvarer fra danske producenter.

Lige til døren

Få leveret maden og frokost til din virksomhed i København, Nordsjælland og omegn. Gastro By Bøgh leverer lige til døren.

Skræddersy jeres frokostordning

Vi har fokus på, at alle skal kunne være med, og derfor tager vi hensyn til alle former for allergener. Vi gør det også muligt for jeres virksomhed at skræddersy sin egen unikke frokostordning, hvis I har særlige præferencer.

Vi tager selvfølgelig også hensyn til diverse diætetiske forhold, såsom fødevareallergier og livsstilspræferencer. Tag evt. et kig på vores vegetariske frokostordning. Vi laver både buffet og portionsanretninger, så I kan vælge den løsning, der passer bedste til jeres behov.

En frokostordning baseret på sæsonens gode råvarer

Velsmag starter med gode råvarer. Derfor tager vores frokostordningen afsæt i sæsonens råvarer. Det sikrer jer den højeste kvalitet af råvarer og giver et bredt og varieret udvalg af ugens menu.

Vi udvælger hver uges menu med omhu for at sikre den bedst mulige gastronomiske og ikke mindst varierede smagsoplevelse. Det sikrer jer den energi, I skal bruge til at få et godt stykke arbejde fra hånden.Med et bredt udvalg af kvalitetsråvarer er I garanteret en frokostordning, der indeholder serveringer til enhver smag.

En restaurantoplevelse leveret lige til døren

Vi går op i detaljerne, og vores fokus er altid på råvarerne. I kan altid forvente de bedste madoplevelser, når I modtager en frokostordning fra os.

Vi dyrker det smagfulde og det æstetiske og går op i spændende og udfordrende teknikker. Vi lader os inspirere af de mange smagsoplevelser, der findes verden over. Vi leverer en varieret frokostordning med indslag fra alle verdenshjørner, men vi kan også levere en gourmet oplevelse, hvis I søger noget ekstra.

Sansen for detaljen er i højsædet hos Gastro By Bøgh – og råvarerne endnu højere. Derfor kan I altid forvente de bedste madoplevelser, når I modtager jeres frokostordning fra os. 

Det skal dog ikke kun være lækkert at spise frokost. Det skal også gerne være nemt. Derfor leverer vi naturligvis jeres frokost direkte til døren hver dag. Få leveret lækker frokostordning fra Gastro By Bøgh på alle adresser i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Tag et kig på vores frokostordning i København og frokostordning i Nordsjælland, og bliv klogere på hvordan I kan få en smagfuld frokost hver dag.

Hvad vores kunder siger

BARBERKLINGEN
5.0
4.0
3.0
2.0
1.0

"

Jeg har arbejdet her i firmaet i et år, og vi har siden start modtaget vores frokost til døren fra Gastro By Bøgh. Det har været vildt dejligt at vide, at vi hver dag har kunne møde ind til lækker, sund og endda varieret mad, så vi ikke har skulle sørge for at handle ind til madpakken. Sådan en karryret ér bare bedre end leverpostejen i madkassen!"

BARBERKLINGEN

Hvad vores kunder siger

Cushman & Wakefield
5.0
4.0
3.0
2.0
1.0

"

Vi har været glade kunder hos Gastro By Bøgh siden starten. Maden er virkelig smagfuld, varierende og råvarerne er af høj kvalitet."

Cushman & Wakefield

Hvad vores kunder siger

Power
5.0
4.0
3.0
2.0
1.0

"

Vores samarbejde med GBB begyndte under Corona pandemien, hvor især GBB’s agilitet var et stort plus. Maden er dejlig varierende, velsmagende og af god kvalitet. Især er vi glade for GBB’s hønsesalat, som kommer i mange slags."

Power

Hvad vores kunder siger

Bonzer ApS
5.0
4.0
3.0
2.0
1.0

"

Frokosten fra GBB er super velsmagende med masser af diversitet - og så kan de både imødekomme kødspisere, vegetarer, veganere og alt derimellem. Man er altid spændt på at komme til frokost for at se, hvad de nu har fundet på."

Bonzer ApS
Bestil en
smagsprøve idag!

Hos Gastro by Bøgh har vi mange års erfaring fra restaurationsbranchen i Danmark og internationalt. Vores portefølje af serveringer rækker fra produktionskøkkener til Michelin restauranter.

Bestil smagsprøve
X
Er du klar til at finde en pris på din frokostordning?
Beregn din pris