Catering - Julefrokost

Catering til studentergilde

Når den sidste eksamen er overstået, og huen er sat på, skal det selvfølgelig fejres med et studentergilde. Hos Gastro By Bøgh mener vi, at de helt særlige dage i livet skal fejres med god mad!

Studentergildet er en stor dag for både den unge student og for forældrene, og hvilken bedre anledning til at servere lækker mad, der danner rammen om en festlig dag. Fejr den store dag med vores eksklusive studentermenu! Vi tilbyder både en 3-retters menu og en studenterbuffet, der passer til enhver smag. Lad vores dygtige kokke stå for maden til studenterfesten – vores udvalg af gastronomiske delikatesser og specialiteter vil uden tvivl gøre jeres studentergilde ekstra mindeværdigt.

Få et tilbud

Julefrokost catering skræddersyet til dine behov

Studentermenuer

3 retters menu

fra X kr. pr. kuvert

Kommer snart

Beskrivelse kommer snart

Få et tilbud

Receptionsmenu

fra X kr. pr. kuvert

Kommer snart

Beskrivelse kommer snart

Få et tilbud

Buffet

fra X kr. pr. kuvert

Kommer snart

Beskrivelse kommer snart

Få et tilbud

Buffet

fra X kr. pr. kuvert

Kommer snart

Beskrivelse kommer snart

Få et tilbud

Vi skræddersyr menuen til studentergildet

Har I specifikke ønsker til studentermenuen, så tilpasser vi naturligvis menuen, så den bliver nøjagtig, som I ønsker. Hvad enten studenten ønsker sig en 3-retters menu, en klassisk buffet eller en lækker receptionsmenu, så sammensætter vi et forslag til menuen, der passer til jeres præferencer.

Vi hjælper gerne med gode forslag og professionelle indspark til, hvordan menuen eller buffeten til studentergildet kan se ud. Nyd eksempelvis vores håndlavede kanapéer, friske salater og lækre hovedretter, alt sammen lavet med kærlighed og årstidens bedste ingredienser. 

Hvordan maden til studentergildet skal serveres, er i sidste ende helt op til jer. Det vigtigste er, at studenten får det præcis, som han eller hun drømmer om. Udover at tilbyde en fantastisk madoplevelse på den store dag, stiller vi også gerne med et hold af dedikerede kokke med stor omtanke for den gode smag, de gode råvarer og flotte serveringer.

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi jer med et tilbud.

Få et tilbud på catering til studentergilde

  • Menuer skræddersyet efter jeres ønsker
  • Sæsonens bedste råvarer
  • En gastronomisk oplevelse
  • Hensyn til allergier og særlige præferencer
Få et tilbud på mad til studentergilde

Mad ud af huset til studentergilde

Vores menuer til studentergilde ud af huset er ideelle til alle typer af studenterfester- og fejringer, uanset om I skal holde studentergilde, reception eller mangler en cateringløsning til vognkørsel. Vi tilbyder en skræddersyet løsning, der passer til netop det arrangement, I skal holde.

Hvad enten studenten drømmer om en gourmetoplevelse bestående af lækre retter ud fra et bestemt tema, lækker finger food, en menu serveret “family style” eller noget helt andet, så klarer vi opgaven. Ingen opgave er for stor eller lille – så kontakt os endelig og lad os sammen finde frem til den løsning, der passer til det studentergilde, I planlægger at holde. 

Alle vores menuer er sammensat med sæsonens bedste råvarer, og kan bestilles som portionsanrettede menuer eller som buffet. Kontakt os i dag for at høre mere om vores priser og særlige tilbud!

Kontakt os

Bestil en lækker buffet til studentergildet

Med en studenterbuffet fra Gastro By Bøgh kan I være sikre på at få en lækker cateringmenu, hvor der er noget for enhver smag. En veltilberedt og smagfuld buffet er en god måde at lade gæsterne gå til og fra maden og samtidig give dem muligheden for at smage flere forskellige retter.

Imponér dine gæster med vores omfattende udvalg af retter, herunder lækre grøntsager, kød, friske salater eller velsmagende vegetariske muligheder. Vi tilbyder både klassiske buffeter til skræddersyede buffetløsninger, og tager naturligvis højde for diverse fødevareallergier og livsstilspræferencer.

Leder I efter nem og veltilberedt mad til studentergildet, så er vores buffet en rigtig god løsning. 

Få et tilbud

Bryllup catering

Se mere her

Gourmet catering

Se mere her

Julefrokost catering

Se mere her

Levering af mad til studentergilde i København, Nordsjælland og omegn

Skal I holde studentergilde i København eller omegn? Vores cateringmenuer til studentergilde kan leveres i hele København, Nordsjælland og omegn. Uanset om I foretrækker portionsanretninger eller en lækker buffet ud af huset, så leverer vi gerne maden til den store dag.

Har du styr på årets nytårsmenu?

Efter julen kommer nytårsaften, og hvilken bedre anledning til at nyde en gastronomisk oplevelse sammen med familie og venner? Har du styr på nytårsmenuen, eller mangler du inspiration til menuen på årets sidste aften?

Vi tilbyder udsøgte nytårsmenuer ud af huset til dig og dine gæster, der med garanti vil gøre aftenen uforglemmelig.

Læs mere om vores nytårsmenu
X
Er du klar til at finde en pris på din frokostordning?
Beregn din pris