Catering - København

Pinsefrokost ud af huset

Skal du holde pinsefrokost i år, og vil du gerne slippe for madlavningen? Med vores pinsefrokostmenu ud af huset kan du og dine gæster nyde en udsøgt pinsefrokost, sammensat af sæsonens bedste råvarer.

I vælger selv, om I vil have en klassisk pinsefrokostmenu- eller buffet med traditionelle danske retter eller en vegetarisk pinsefrokostmenu. Vores pinsemenuer er fulde af god smag, og er perfekte til at danne rammen om en hyggelig pinsefrokost. 

Bestil en lækker pinsemenu ud af huset til dig og dine gæster og få en uforglemmelig gourmetoplevelse, som I sent vil glemme.

Pinsefrokostmenu 2025

Klassisk pinsefrokostmenu

fra X kr. pr. kuvert

Kommer snart

Beskrivelse kommer snart

Få et tilbud

Klassisk pinsefrokostbuffet

fra X kr. pr. kuvert

Kommer snart

Beskrivelse kommer snart

Få et tilbud

Vegetarisk pinsefrokostmenu

fra X kr. pr. kuvert

Kommer snart

Beskrivelse kommer snart

Få et tilbud

Skræddersyet pinsefrokostmenu

fra X kr. pr. kuvert

Kommer snart

Beskrivelse kommer snart

Få et tilbud

Pinsefrokostmenu sammensat efter jeres ønsker

Har I specifikke ønsker, når det gælder menuen til årets pinsefrokost, så sammensætter vi naturligvis en pinsemenu, der passer til jeres ønsker. Hvad enten I ønsker en klassisk pinsefrokostmenu- eller buffet med kolde og lune retter eller en vegetarisk pinsefrokost, så sammensætter vi et forslag til menuen, der passer til jeres ønsker.

Vi hjælper også gerne med gode forslag og professionelle indspark til menuen eller buffeten til pinsefrokosten. Det vigtigste er, at I får det præcis, som I vil have det.

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi jer med et tilbud.

Få et tilbud på pinsefrokost ud af huset

  • Menuer skræddersyet efter jeres ønsker
  • Sæsonens bedste råvarer
  • En gastronomisk oplevelse
  • Hensyn til allergier og særlige præferencer
Få et tilbud

Pinsefrokost ud af huset 2025

En pinsefrokost kræver som regel en del planlægning, og skal du stå for maden selv, tager det ofte tid. Vil du gerne slippe for at stå for maden til årets pinsefrokost? Med en lækker pinsefrokost ud af huset fra Gastro By Bøgh kan I se frem til at nyde et udvalg af lækre retter, sammensat efter jeres ønsker. 

Med vores pinsefrokost ud af huset får I en gastronomisk cateringoplevelse udover det sædvanlige. Vores menuer består af alle de klassiske pinseretter som æg og rejer, sild, fiskefilet, hønsesalat og flæskesteg – kombineret med moderne retter. Altid lavet med friske råvarer i sæson. Vil du have en vegetarisk pinsefrokost, har du også mulighed for at bestille det hos os. 

Vi sammensætter pinsemenuen, så den passer til jeres præferencer, og tager desuden højde for alle fødevareallergier og livsstilspræferencer.

Hos Gastro By Bøgh har vi mange års erfaring med at levere udsøgt pinsefrokostmad ud af huset, og vi går langt for at give dig den bedste oplevelse, hvor der er kredset om den gode smag og anretning.

Gode grunde til at bestille en pinsefrokost ud af huset

Er du i tvivl om, hvad du skal servere til årets pinsefrokost? Det kan være en udfordring at sammensætte menuen til pinsefrokosten – særligt når der er mange præferencer at tage hensyn til. Hos Gastro By Bøgh er vi dedikerede til at levere den ultimative pinsefrokost ud af huset, så du slipper for at stå i køkkenet. 

Undgå unødig stress og bestil din pinsefrokost menu- eller buffet ud af huset hos os. Vi sørger for at sammensætte en menu, der passer til jeres ønsker. På den måde kan du invitere dine gæster på en udsøgt pinsefrokost med alt, hvad hjertet begærer.

Bestil pinsefrokost catering: Nemt og hurtigt

Det er nemt at bestille pinsefrokost ud af huset hos Gastro By Bøgh. Med vores pinsefrokostmenuer- og buffeter får du en lækker gourmetoplevelse – leveret lige til døren. 

Vi leverer vores pinsefrokost ud af huset overalt i København, Nordsjælland og omegn. Det eneste du skal gøre, er at bestille din pinsefrokostmenu her på siden – så sørger vi for levering.

Har du lyst til en sublim pinsefrokost lavet af kun de allerbedste råvarer? Så tøv ikke med at kontakte os. Sammen finder vi frem til den bedste løsning til jeres pinsefrokost. 

Gør sommerfesten til en uforglemmelig begivenhed med vores lækre sommerbuffet løsning. Med vores buffet får du en skræddersyet madoplevelse, der passer til dig og dine gæster. Lad os bringe smagen af sommeren ud til dig med vores friske og velsmagende sommerretter, der er skabt til at imponere både dig og dine gæster. I vores sommerbuffet finder du blandt andet et udvalg af friske salater, lavet med sæsonens bedste grøntsager, saftigt kød, delikate hapsere og udsøgte desserter. Alle vores retter er lavet med kærlighed og råvarer i højeste kvalitet for at sikre en uforglemmelig smagsoplevelse.

Lad os stå for maden, så du kan slappe af og nyde sommerfesten med venner, familie eller kollegaer. Vi leverer maden direkte til døren og sørger for en problemfri oplevelse fra start til slut.

Ring til os
X
Er du klar til at finde en pris på din frokostordning?
Beregn din pris