Vores eksistensgrundlag

Vi vil skabe noget at samles om

Gastro by Bøgh

Hos Gastro by Bøgh har vi mange års erfaring fra restaurationsbranchen i Danmark og internationalt. Vores portefølje af serveringer rækker fra produktionskøkkener til Michelin restauranter. Denne erfaring danner grundlaget for, at introducere et frokostordnings- og cateringkoncept med højt gastronomisk niveau.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål om vores frokostordning til firma

Derfor er frokost på arbejde vigtigt

Det er ingen nyhed for nogen at mad, og specielt frokost, spiller en essentiel rolle i alles liv. Når det kommer til arbejdspladsen er en god frokostordning essentiel for dine medarbejders trivsel på jobbet. Det at have en frokostordning som leverer frokost af høj kvalitet, lavet på gode og nærende råvarer, bidrager til din virksomhedskultur.

En god og nærende frokostordning vil give energi til dine medarbejdere, og resultere i god arbejdsmorale resten af arbejdsdagen efter frokost. Dertil vil der altid være lidt lækkert at se frem til, så man gør altså frokosten til dagens højdepunkt.

Kan man få frokost, der tager hensyn til allergier og særlige kostpræferencer?

Med en frokostordning fra Gastro by Bøgh, kan du nemt angive dine ønsker til maden ift. kostpræferencer og allergier.

Med vores app og medarbejderlogin kan alle medarbejdere selv angive det. De kan også vælge, om de vil have frokost hver dag. Hvis en medarbejder fx arbejder hjemme en dag, eller måske er blevet vegetar, kan man nemt og hurtigt ændre det inde i appen dagligt. Det sparer jer en masse tid, giver stor fleksibilitet og minimerer madspild.

Hvad er prisen på en frokostordning?

Prisen på vores frokostordning, afhænger af hvilket udvalg og maden i vælger. Men som udgangspunkt starter prisen hos Gastro by Bøgh fra 65 kr. pr. kuvert. Og husk, at dine medarbejdere også nemt tilpasse frokosten, hvis han/hun eksempelvis er vegetar, pescetar eller veganer, uden at det koster ekstra.

Hvis I ønsker et uforpligtende tilbud eller har brug for yderligere info, er I velkommen til at kontakte os.

Hvilke områder kan man få leveret frokostordning til?

Gastro by Bøgh leverer frokostordning i Købehavn og frokostordning i Nordsjælland direkte til jeres hoveddør. Vi dækker hele Københanvsområdet, så uanset om I har base i Vallensbæk eller Indre By, kommer vi hver dag og afleverer maden samt tager hele gårsdagens service med. Har du et firma et andet sted på Sjælland, og kunne du godt tænke dig frokost? Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan aftale nærmere.

Er der en bindingsperiode på frokostordningen?

Hos Gastro by Bøgh har vi skruet op for kvaliteten, og det kommer også til udtryk i vores kundetilfredshed. Du får et godt produkt, som med garanti vil give tilfredshed og imødekomme dine behov. Derfor arbejder vi hos Gastro by Bøgh uden bindingsperiode, da vi er sikre på at levere et godt produkt.

Bestil en
smagsprøve idag!

Hos Gastro by Bøgh har vi mange års erfaring fra restaurationsbranchen i Danmark og internationalt. Vores portefølje af serveringer rækker fra produktionskøkkener til Michelin restauranter.

Bestil smagsprøve
X
Er du klar til at finde en pris på din frokostordning?
Beregn din pris