Catering - København

Catering til nytår

Uanset om årets sidste aften står på stor fest eller en intim middag derhjemme med familie eller venner, så er nytårsmenuen en vigtig del af en vellykket og uforglemmelig nytårsaften. Gør dit nytårsarrangement til en gastronomisk oplevelse med vores eksklusive nytårsmenuer! 

Vi tilbyder forskellige nytårsmenuer, så du har mulighed for at vælge præcis den menu, der passer til din nytårsfest. Lad os forkæle dine sanser med vores overdådige udvalg af festlige og veltilberedte retter, der vil imponere gæsterne om bordet. Perfekt til at hoppe ind i det nye år med stil.

Nytårsmenuer 2024

3-retters nytårsmenu

fra X kr. pr. kuvert

Kommer snart

Beskrivelse kommer snart

Få et tilbud

4-retters nytårsmenu

fra X kr. pr. kuvert

Kommer snart

Beskrivelse kommer snart

Få et tilbud

Vegetarisk nytårsmenu

fra X kr. pr. kuvert

Kommer snart

Beskrivelse kommer snart

Få et tilbud

Bestil mad ud af huset til nytår

Hos Gastro By Bøgh mener vi, at de særlige begivenheder skal fejres med dejlig mad! Derfor tilbyder vi udsøgte og veltilberedte nytårsmenuer, der kan tilpasses ud fra jeres ønsker. Hvad enten I ønsker en 3-retters, eller 4-retters, nytårsmenu ud af huset, så leverer vi en gastronomisk oplevelse, der vil gøre jeres nytårsaften uforglemmelig. 

Vi har mange års erfaring med at levere udsøgte nytårsmenuer, og vi går langt for at give jer den bedste oplevelse, hvor der er kredset om den gode smag og anretning.Udfyld formularen herunder, så kontakter vi jer med et tilbud.

Få et tilbud på pinsefrokost ud af huset

  • Menuer skræddersyet efter jeres ønsker
  • Sæsonens bedste råvarer
  • En gastronomisk oplevelse
  • Hensyn til allergier og særlige præferencer
Få et tilbud

Gode grunde til at bestille en nytårsmenu ud af huset

En god og veltilberedt nytårsmenu tager tid at lave – tid som kan bruges på noget andet, lige inden gæsterne ankommer. Undgå stress og jag og bestil årets nytårsmenu ud af huset hos Gastro By Bøgh. 

I kan både vælge mellem vores 3-retters nytårsmenu eller vores 4-retters nytårsmenu, og har I specifikke ønsker, så tager vi også højde for dem. På den måde kan I koncentrere jer om at nyde årets sidste aften sammen med jeres gæster. 

Menuer til enhver nytårsfest

Uanset om I planlægger at holde en stor nytårsfest med mange mennesker, eller om nytårsaften skal fejres med de nærmeste, så hjælper vi gerne med at stå for maden. Vi leverer nytårsmenuer helt ned til fire kuverter i København og Nordsjælland.  

Minimal forberedelse

Med Gastro By Bøghs catering til nytår slipper du for at bruge tiden i køkkenet og i stedet koncentrere dig om dine gæster. Vores menuer er tilberedt på forhånd, så I kan nøjes med at varme og anrette menuerne, som I ønsker.

Skræddersyede nytårsmenuer

Har I specielle ønsker til årets nytårsmenu, så sørger vi selvfølgelig for at imødekomme dem så godt som muligt. Uanset om I vil have en vegetarisk nytårsmenu, eller har andre præferencer, som vi skal tage hensyn til, så sammensætter vi et bud på en lækker nytårsmenu.

Nytårsmenuer sammensat efter jeres ønsker

Hos os er jeres oplevelse det vigtigste. Derfor mener vi hos Gastro by Bøgh, at en god cateringoplevelse altid bør tage udgangspunkt i netop jeres smagspræferencer. Vores nytårsmenu ud af huset kan derfor skræddersyes, så de passer til netop jeres og jeres gæsters behov. Har I specielle ønsker til vores nytårsmad ud af huset, så kontakt os endelig – så sammensætter vi en nytårsmenu ud fra jeres ønsker.

Hvordan I vil arrangere serveringen af nytårsmenuen, er helt op til jer – vi står for at tilberede en udsøgt nytårsmenu med alt hvad hjertet begærer, og sørger for, at alt forløber som det skal. Vi hjælper naturligvis også gerne med at komme med idéer til anretningen af maden, så den samlede oplevelse er i top.

Mad ud af huset: Nytår 2024

Vi ved, at der kan være mange forberedelser, når nytårsaften står for døren. Derfor hjælper vi gerne med at gøre anstrengelserne i køkkenet lidt mere overskuelige med vores catering til nytår. Hvad enten I planlægger at holde en stor nytårsfest eller en hyggelig og intim aften hjemme, så sørger vi for en sublim nytårsmenu, så I kan slutte året af med et brag!  

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe med at sammensætte en udsøgt nytårsmenu efter jeres ønsker.

X
Er du klar til at finde en pris på din frokostordning?
Beregn din pris