Frokostordning - Priser

Frokostordning pris: Find ud af, hvad jeres firmafrokost vil koste

Velkommen til Gastro By Bøgh, din pålidelige partner, når det kommer til en nærende og skræddersyet firmafrokost.

Vi ved, at prisen er en vigtig faktor, når du skal vælge den rette frokostordning til din virksomhed. Derfor vil vi på denne side give dig et klart overblik over, hvordan prisen kan se ud, når vi skræddersyr en frokostordning til jeres behov.

Prisstruktur: En frokostordning tilpasset jeres behov

Hos Gastro By Bøgh er vi stolte over at kunne tilbyde en frokostordning, der kan tilpasses jeres behov og kostpræferencer. Vi skræddersyer menuen, så I hver dag får en frokostordning, der passer til, hvor mange I er på arbejde og jeres specifikke diætetiske behov eller præferencer. 

Med vores frokostportal får I muligheden for at ændre menuen, så den passer til jeres virksomheds behov fra dag til dag. Det giver os de bedste forudsætninger for at skåne miljøet ved at undgå og give jer den menu, der passer bedst til jeres ønsker og behov.

Prisen varierer selvfølgelig af forskellige faktorer, som f.eks. antal personer, valg af menu og specielle diæter eller hensyn til allergener. Vores standard frokost starter fra 65 kr. per person og inkluderer en balanceret og nærende kost, der er sammensat med årstidens råvarer og som passer til enhver smag. Dernæst afhænger prisen per person også af, hvor i landet I befinder jer.

Har I brug for en fleksibel frokost med mad til vegetarerne, glutenallergikerne, de laktoseintolerante eller har jeres kollegaer andre kostpræferencer, afhænger prisen alt efter, hvordan vi skal sammensætte menuen.

Få en detaljeret prisoversigt

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan priserne for vores frokostordninger er sammensat? Kontakt os og få en detaljeret prisoversigt, der passer specifikt til jeres behov og ønsker. Vi er klar til at svare på alle jeres spørgsmål og hjælpe jer med at finde den perfekte frokostordning til den rette pris. Hos Gastro By Bøgh er vi dedikeret til at levere en høj kvalitet og exceptionel service, alt sammen til konkurrencedygtige priser. Lad os hjælpe med at gøre frokosten til en fornøjelse.

Beregn din pris på frokostordning idag!

Hos Gastro by Bøgh har vi mange års erfaring fra restaurationsbranchen i Danmark og internationalt. Vores portefølje af serveringer rækker fra produktionskøkkener til Michelin restauranter.

Beregn pris
X
Er du klar til at finde en pris på din frokostordning?
Beregn din pris