Catering - København

Catering til konfirmation 2024

En konfirmation er en af livets helt store begivenheder, og hos Gastro By Bøgh mener vi selvfølgelig, at maden på den store dag skal være helt i top! 

Hvad enten konfirmanden ønsker en klassisk 3-retters konfirmationsmenu, en lækker buffet eller en skræddersyet cateringløsning, så sørger vi for en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige.

Hos Gastro By Bøgh tilbyder vi hele tre forskellige konfirmationsmenuer og buffeter, så der er mulighed for at vælge lige præcis det, I bedst kan lide. Vores konfirmationsbuffet fås desuden som vegetarisk buffet.

Konfirmationsmenuer 2024

3 retters menu

fra X kr. pr. kuvert

Kommer snart

Beskrivelse kommer snart

Få et tilbud

Buffet

fra X kr. pr. kuvert

Kommer snart

Beskrivelse kommer snart

Få et tilbud

Vegetarisk

fra X kr. pr. kuvert

Kommer snart

Beskrivelse kommer snart

Få et tilbud

Vi skræddersyr menuen til konfirmationen

Har I specifikke ønsker til konfirmationsmenuen, så tilpasser vi naturligvis menuen, så den bliver lige nøjagtig, som I ønsker. Hvad enten konfirmanden ønsker sig en klassisk konfirmationsbuffet, en portionsanrettet menu eller sharing food, så sammensætter vi et forslag til konfirmationsmenuen, der passer til jeres ønsker og præferencer. 

Vi hjælper gerne med gode forslag og professionelle indspark til, hvordan menuen eller buffeten til konfirmationen skal se ud – men i sidste ende er det helt op til jer. Det vigtigste er, at konfirmanden får det præcis, som han eller hun drømmer om. 

Udover at tilbyde en fantastisk madoplevelse på konfirmationsdagen, stiller vi også gerne med et hold af dedikerede kokke med stor omtanke for den gode smag, de gode råvarer og flotte serveringer.

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi jer med et tilbud.

Vi skræddersyr menuen til konfirmationen

  • Menuer skræddersyet efter jeres ønsker
  • Sæsonens bedste råvarer
  • En gastronomisk oplevelse
  • Hensyn til allergier og særlige præferencer
Få et tilbud

Mad ud af huset til alle typer konfirmationer

Vores konfirmationsmenu ud af huset er ideel til alle typer af konfirmationer, uanset om I skal holde konfirmationsfest i traditionel forstand eller nonfirmationsfest. Vi tilbyder en skræddersyet løsning, der passer til netop den fest, I skal holde.

Hvad enten den unge konfirmand drømmer om en fuldendt oplevelse bestående af lækre retter ud fra et bestemt tema, lækker finger food eller noget helt tredje, så klarer vi opgaven. Ingen opgave er for stor eller lille – så kontakt os endelig og lad os sammen finde frem til en løsning, der passer til den type fest, I planlægger at holde. Alle vores menuer er sammensat med sæsonens bedste råvarer, og kan bestilles som portionsanrettede menuer eller som buffet.

Se udvalget af vores andre cateringmenuer

Bryllup catering

Se mere her

Gourmet catering

Se mere her

Julefrokost catering

Se mere her

Mad ud af huset til konfirmation

Når den unge teenager træder ind i de voksnes rækker, og tiden endelig er inde til at holde konfirmation, er der mange praktiske ting, der er vigtige at have styr på. Alt lige fra lokationen, gæstelisten, konfirmationstøjet og maden til konfirmationen, kræver nøje planlægning. Lad os hjælpe med at gøre sidstnævnte lidt mere overskueligt ved at lade os stå for maden til konfirmationen. Vi sørger for at sammensætte en menu, der tager højde for konfirmandens ønsker og garanterer en gourmetoplevelse, som jeres gæster vil huske.

Bestil mad til konfirmation fra Gastro By Bøgh

Hos Gastro By Bøgh sætter vi en stor ære i at få lov til at gøre konfirmationsdagen til et helt særligt og uforglemmeligt minde. Derfor går vi langt for at sørge for, at I får det præcis som I vil have det, når I bestiller catering til konfirmation hos os.

Bestil jeres catering til konfirmationen hos os, så garanterer vi en gourmetoplevelse, der vil være med til at sætte rammen for dagen. Er I nysgerrige efter at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af mad til konfirmation 2024, så tøv ikke med at kontakte os på kontakt@gastrobyboegh.dk eller på tlf.: 71 74 70 77 og få et tilbud på en konfirmationsmenu ud af huset.

X
Er du klar til at finde en pris på din frokostordning?
Beregn din pris