Catering - Bryllup

Lækker, flot og indbydende mad til dit bryllup

Skal din kommende bryllupsdag byde på lækker mad i gastronomisk særklasse? 

Sørg for at dine gæster, familie og ikke mindst dig selv oh din kommende ægtefælle bliver ekstra forkælede på denne store dag i livet med en fantastisk bryllupsmenu af Gastro By Bøgh. Vi står for maden samt vinmenuen, hvis I ønsker det.

Derfor kan du trygt overlade ansvaret for, at bryllupsgæsterne får noget lækkert at spise – så kan du og din ægtefælle i stedet koncentrere jer om det essentielle; At fejre hinanden.

Sammnesæt den perfekte bryllupsmenu

Gastro By Bøgh ønsker at skabe værdi, glæde og magi for dig og dine gæster. Det er en meget speciel dag i enhver persons liv, så vi hjælper jer hele vejen med at finde frem til den hele rigtige menu for jer. Med afsæt i jeres ønsker og overordnede idéer skaber vi sammen den perfekte bryllupsmenu. Menuen til dog altid være baseret på fantastiske råvarer, så I er garanteret en sublim smagsoplevelse på denne store dag. 

En lækker madoplevelse lægger nemlig fundamentet for en hyggelig og livlig stemning. Der er således sørget for de perfekte rammer til de bryllup – både hvad angår bryllupsmenu, tilberedning samt servering.

Vi står for al maden til dit bryllup – lige fra sprøde kanapéer til menusammensætning og natmad

Et eksempel på en af vores menusammensætninger (i denne sammenhæng til et stort firmaarrangement):

I Gastro by Bøgh valgte vi at starte eventet med sprøde specialkomponeret kanapéer og drinks, der blev efterfulgt af en lækker, indbydende buffet. Det er en hyggelig og dejlig måde at samle medarbejderne på kryds og tværs af organisationen, om det vi alle elsker – maden. 

Dertil var der en nøje udvalgt vinmenu, hvor flaskerne blev stillet på bordene, så de ansatte selv kunne skænke op for hinanden og skåle for deres succes. 

Senere på aftenen blev der serveret en let natmad til de 150 ansatte som i den grad fik fejret deres flotte resultater. 

Få leveret lækker mad til bryllup i København, Nordsjælland og omegn

Du kan få leveret din velsmagende og æstetisk indbydende bryllupsmenu alle steder i København, Nordsjælland og omegn. Det eneste du skal gøre, er at bestille vores catering her på siden – så tager vi os af madlavning, vinmenu og servering. 

Så kan du, ægtefællen og resten af bryllupsgæsterne trygt læne jer tilbage og nyde en magisk aften i kærlighedens navn.

Bestil en
smagsprøve idag!

Hos Gastro by Bøgh har vi mange års erfaring fra restaurationsbranchen i Danmark og internationalt. Vores portefølje af serveringer rækker fra produktionskøkkener til Michelin restauranter.

Bestil smagsprøve
X
Er du klar til at finde en pris på din frokostordning?
Beregn din pris