Catering - Bryllup

Catering til bryllup

Et bryllup er en af de vigtigste begivenheder i livet, og maden der serveres, er en essentiel del af et bryllup. Alt fra kanapeer og fingermad til receptionen, til selve bryllupsmenuen og natmaden, er alt sammen med til at sætte rammen for dagen.

Hos Gastro By Bøgh sætter vi en ære i at levere en uforglemmelig bryllupsmenu, der vil imponere jeres gæster med en smagfuld oplevelse i særklasse. Bestil jeres bryllupsmenu hos os – så sørger vi for en gastronomisk oplevelse, som I sent vil glemme.

Få et tilbud

Populære menuer til bryllup

3 retters menu

fra X kr. pr. kuvert

Kommer snart

Beskrivelse kommer snart

Få et tilbud

Buffet

fra X kr. pr. kuvert

Kommer snart

Beskrivelse kommer snart

Få et tilbud

Vegetarisk

fra X kr. pr. kuvert

Kommer snart

Beskrivelse kommer snart

Få et tilbud

Vi tilpasser bryllupsmenuen til jeres store dag

Catering - Bryllup

Hos Gastro By Bøgh mener vi, at maden til et bryllup skal være lige så mindeværdig som resten af jeres bryllupsdag. Derfor sætter vi en ære i at hjælpe jer med at sammensætte en bryllupsmenu, der passer til jeres ønsker, så I får det præcis, som I vil have det. På den måde kan I koncentrere jer om at nyde dagen! 

Vi går op i jeres oplevelse, og vi mener, at skræddersyede menuer er nøglen til vellykket bryllupsmad. Hvordan serveringen skal foregå, er helt op til jer – vi kan både levere maden som buffet eller som portionsanrettede menuer. 

Catering - Bryllup

Skræddersyet bryllupsmenu efter jeres ønsker

Med vores catering til bryllup har I mulighed for at vælge mellem buffet eller portionsanretninger, så I frit kan vælge den løsning, der passer bedst til jeres bryllup.

Køkkentemaet for vores bryllupscatering kan være hvad som helst, I ønsker – alt fra lækker street food, tapas til grill eller elegant la haute cuisine (fine dining). Vi kommer gerne med gode forslag og professionelle indspark til, hvordan bryllupsmenuen kan se ud, og hjælper også gerne med at lave en skræddersyet menu, der passer til netop jeres ønsker og præferencer.

Hvad enten I ønsker en 4- eller 5-retters bryllupsmenu, catering til bryllupsreception, en bryllupsbuffet eller noget helt andet, så kan det lade sig gøre hos os. Har I specielle ønsker, så tøv ikke med at kontakte os – så finder vi sammen en løsning, der passer til jer.

Udover at tilbyde en fantastisk madoplevelse til jeres store dag, stiller vi også gerne med et hold af dedikerede kokke med stor omtanke for den gode smag, de gode råvarer og flotte serveringer.

Uanset hvilken type catering, I ønsker til jeres bryllup, kan Gastro By Bøgh hjælpe med at levere den perfekte løsning, der gør dagen uforglemmelig. Vi tror på, at en god cateringoplevelse handler om mere end bare maden - det handler også om smagen, anretningen og den samlede oplevelse. Derfor går vi altid distancen for at sikre, at I får den menu, I søger.

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi jer med et tilbud.

Få et tilbud på catering til bryllup

 • Menuer skræddersyet efter jeres ønsker
 • Sæsonens bedste råvarer
 • En gastronomisk oplevelse
 • Hensyn til allergier og særlige præferencer
Få et tilbud på bryllupsmenu

Bryllupsmenu ud af huset: Kun det bedste er godt nok

Hos Gastro By Bøgh mener vi, at jeres bryllupsdag skal være en uforglemmelig dag, som I for altid vil huske tilbage på – og her spiller maden en vigtig rolle. Lige så snart, I har fået datoen og rammerne for jeres bryllup på plads, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe jer med at få alle de praktiske detaljer omkring bryllupsmenuen på plads. 

Uanset om I ønsker en fuldendt oplevelse med portionsanrettede tallerkner og et hold af dedikerede kokke – eller om I selv ønsker at stå for alt det praktiske, og blot ønsker en bryllupsbuffet eller receptionsbuffet, så har vi løsningen til jer. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at finde den bryllupsmenu, der passer til jeres store dag. Så står vi for at levere lige præcis den bryllupsmad, I drømmer om. 

Kontakt os, og lad os give jer en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige med vores catering til bryllup!

Catering: Mad til bryllup

Når I skal holde bryllup, er maden noget af det første, I skal have styr på sammen med lokationen. Det er meget forskelligt, hvad folk synes er lækker bryllupsmad, og ofte vil det være individuelt, hvilken løsning der passer bedst til den type bryllupsfest, man skal holde. 

Hos Gastro By Bøgh går vi derfor meget op i at tilbyde skræddersyede bryllupsmenuer som en del af vores catering service, der passer til alle typer bryllupper – hvad enten I planlægger at holde bryllup på et slot eller herregård, et havebryllup eller noget helt tredje. 

Inspiration til bryllupsmaden

Mangler I inspiration til bryllupsmaden? Vi har samlet et udsnit af vores mest populære bryllupsmenuer herover, der med garanti vil være med til at danne rammerne om jeres fest. 

Lad jer inspirere af vores menuer eller kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at skræddersy en lækker bryllupsmenu efter jeres ønsker.    

Vigtige bryllupstraditioner til en uforglemmelig dag

Udover maden, er der naturligvis også andre omkringliggende detaljer, der hører med til en uforglemmelig bryllupsfest, som I selv og jeres gæster vil huske tilbage på med glæde.

Vi har samlet en liste over nogle af de vigtigste bryllupstraditioner, der er med til at gøre jeres dag ekstra mindeværdig.

 • Sæsonens bedste råvarer
  • En gammel tradition er, at gæsterne kaster ris på brudeparret efter vielsen. Det er en tradition, der signalerer et ønske om, at brudeparret må få et frugtbart liv. I dag er der desuden mange, der vælger at erstatte risene med sæbebobler eller konfetti i en bestemt farve. 
 • Bruden kaster brudebuketten
  • En anden tradition, der hører med til en gennemført bryllupsfest, er, at bruden kaster brudebuketten efter brudevalsen er danset. Ifølge traditionen er det kvinden, der griber brudebuketten, der vil blive gift som den næste.  
 • Dåser bag på bilen
  • Dåser bag på bilen efter vielsen er endnu en tradition, som de fleste brudepar ynder at tage til sig på deres bryllupsdag. Ifølge traditionen skulle de larmende dåser være med til at skræmme onde ånder væk fra brudeparret.
 • Brudeparret skærer bryllupskagen
  • Endnu en tradition er, at bruden og brudgommen sammen skærer det første stykke af bryllupskagen. Ifølge traditionen skal det symbolisere evigt troskab.
 • Brudeparret gemmer toppen af bryllupskagen
  • En anden tradition er, at brudeparret gemmer toppen af bryllupskagen og spiser den på deres 1. års bryllupsdag.

X
Er du klar til at finde en pris på din frokostordning?
Beregn din pris