Frokostordning - Vegetar

Skræddersy menuen for din frokostordning i vores frokostportal

Fleksibilitet er en faktor, som er vigtig at huske, når du skal vælge frokostordning. ‘One size fits all’-løsninger er ikke meget værd, når det kommer til mad. Eksempelvis er der efterhånden mange, som prøver at skære kødet fra, og nogle har også fødevareallergier, der skal tages højde for.

Derfor har du som kunde hos Gastro by Bøgh adgang til en portal, som er udviklet til at give dig ultimativ fleksibilitet. Heri kan du som angive, om du én eller flere personer i jeres frokostordning er vegetar, pescetar eller kødspiser, samt fortælle om eventuelle allergier, vi skal være opmærksomme på. På den måde får I alle en frokost, I kan spise og være glade for.

I protalen har du også mulighed for at fravælge frokosten på dage, hvor én eller flere medarbejdere er væk fra kontoret. Oplagt hvis der eksempelvis flere vælger at arbejde hjemmefra og dermed også ønsker at nedbringe madspild. Eller hvis en medarbejder er syg, kan det opdateres i portalen. Hermed får Gastro By Bøgh besked, og vi leverer derfor en tilsvarende mængde mad.

Det reducerer madspild, og det er mere økonomisk ansvarligt.

Hvis en medarbejder udvikler en allergi (eller går fra kødspiser til vegetar), kan det ligeledes opdateres, så den pågældende medarbejder får den mad han eller hun ønsker. Med blot et par klik med musen eller på telefonen er menuen skræddersyet til jeres arbejdsplads specifikke behov. Det er et fleksibelt setup med fokus på jeres specifikke behov, og det er sådan, vi synes, en frokostordning fungerer bedst.

Det kan du i vores portal

Vi vil gerne gøre jeres frokostordning så fleksibel og personlig som muligt. 

Tilpas din frokostordning: Når du har logget ind, finder du en oversigt over den kommende uges menu. Her kan du tilpasse hver enkelte dag efter dine kollegers personlige præferencer og kostbehov. Hvis der f.eks. er vegetarer i virksomheden, kan du vælge, hvor mange vi skal lave vegetariske retter til, og hvis du har kollegaer med allergier, kan du også meddele os om dette, og vi tilpasser menuen.

Fravælg kuverter: Hvis du ved, at der er nogle der arbejder hjemmefra, er på ferie eller får I kunder på besøg, kan du til- eller fravælge, hvor x antal kuverter. Dette hjælper med at reducere madspild og sikre, at du kun betaler for de måltider, du har brug for. Gå til den pågældende dato i menuen og vælg ‘fravælg frokost’ indstillingen.

Opdater dine kost præferencer eller allergener: Kostpræferencer og allergier kan ændre sig over tid, og i vores portal er det nemt for jer at opdatere disse oplysninger. Gå til ‘indstillinger’ og vælg ‘kostpræferencer’ eller ‘allergier’. Her kan du tilføje nye informationer eller ændre eksisterende.

Login på vores
forkostprotal

Få øjeblikkelig adgang til den skræddersyede frokostoplevelse, der passer til netop jeres behov. Med et enkelt klik kan du træde ind i vores brugervenlige portal og begynde at tilpasse din frokostordning efter præferencer, allergier og antal kuverter.

Login på frokostportal
X
Er du klar til at finde en pris på din frokostordning?
Beregn din pris