Frokostordning - Vegetar

Vegansk frokostordning

At vælge sin kost kan være en refleksion af ens værdier, sundhedsmæssige overvejelser eller simpelthen ens smagspræferencer. En kostpræference, som har vundet stigende popularitet verden over, er veganisme. Men hvad indebærer det at være veganer, og hvordan sikrer vi hos Gastro By Bøgh, at veganere får en lækker og nærende frokost?

Hvad er en veganer?

Veganisme er mere end bare kost – det er ofte en livsstil baseret på principper om dyrevelfærd og miljøbevidsthed. I kosten fravælger veganere alle animalske produkter. Det betyder, at en veganer hverken spiser kød, fjerkræ, fisk, skaldyr, mejeriprodukter, æg eller andre produkter, der stammer fra dyr.

For mange veganere strækker denne filosofi sig længere end maden og ind i valget af tøj, kosmetik og andre dagligvarer og forbrugsvarer, hvor produkterne kommer fra dyr eller er blevet testet på dyr.

For at give en klar forståelse af forskellen mellem de mest almindelige kostpræferencer, har vi lavet denne tabel:

Kost

Kød

Fisk

Mejeriprodukter

Vegetar

Nej

Nej

Ja

Veganer

Nej

Nej

Nej

Pescetar

Nej

Ja

Ja

Fleksitar

Lejlighedsvis

Lejlighedsvis

Ja

Gastro By Bøghs frokostordning for veganere

Has Gastro By Bøgh er vi stolte af at kunne imødekomme en bred vifte af forskellige kostpræferencer. Således kan vores firmafrokost tilpasses én eller flere medarbejderes kostpræferencer, hvis disse kun spiser vegansk, ønsker en vegetarisk frokostordning eller sågar er pescetar eller fleksitar. For jeres veganske medarbejere har vi skabt en menu, der ikke kun respekterer deres valg, men også sikrer, at de får en smagfuld og nærende oplevelse hver dag.

Nogle eksempler på retter fra vores veganske frokostmenu kunne være:

Quinoasalat med grillede grøntsager, sorte bønner og citrondressing.

Veganske falafel wraps med hummus, frisk salat og en krydret tahinsovs.

Aubergine og champignon "lasagne", lavet med cashew “ricotta” og en rig tomatsauce.

Vores mål hos Gastro By Bøgh er at sikre, at hver kunde får en frokost, der er tilfredsstillende både for maven og sjælen. Uanset om du er veganer, vegetar eller har andre kostpræferencer, lover vi at levere en frokost, der lever op til dine forventninger.

Bestil en
smagsprøve idag!

Hos Gastro by Bøgh har vi mange års erfaring fra restaurationsbranchen i Danmark og internationalt. Vores portefølje af serveringer rækker fra produktionskøkkener til Michelin restauranter.

Bestil smagsprøve
X
Er du klar til at finde en pris på din frokostordning?
Beregn din pris