Catering - København

Catering til sommerfest

Skal I holde sommerfest i år? Så lad os stå for maden! Med vores catering til sommerfest får du en gastronomisk oplevelse, som du kan nyde sammen med familie, venner eller kollegaer.

Uanset hvilken type sommerfest I planlægger at holde – om det er havefest, vejfest, firmafest, barnedåb eller studentergilde – så har vi en sommermenu, der passer perfekt til jeres arrangement. 

Lad os stå for maden, så du kan nyde dagen under åben himmel sammen med venner eller familie. 

Menuer til barnedåb

3 retters menu

fra X kr. pr. kuvert

Kommer snart

Beskrivelse kommer snart

Få et tilbud

Receptionsmenu

fra X kr. pr. kuvert

Kommer snart

Beskrivelse kommer snart

Få et tilbud

Buffet

fra X kr. pr. kuvert

Kommer snart

Beskrivelse kommer snart

Få et tilbud

Vegetarisk buffet

fra X kr. pr. kuvert

Kommer snart

Beskrivelse kommer snart

Få et tilbud

Vi tilpasser menuen til jeres sommerfest

Har I specifikke ønsker til menuen til årets sommerfest, så tilpasser vi naturligvis menuen, så den bliver nøjagtig, som I ønsker den. Hvad enten I ønsker en 3-retters menu, en lækker sommerbuffet eller en receptionsmenu, så sammensætter vi et forslag til menuen, der passer til jeres havefest.

Vi hjælper gerne med gode forslag og professionelle indspark til, hvordan menuen eller buffeten til sommerfesten kan se ud. Nyd eksempelvis vores lækre tapas, friske salater, lækre hovedretter og desserter – alt sammen lavet med kærlighed og årstidens bedste ingredienser. 

Hvordan maden til sommerfesten skal serveres, er helt op til jer. Vores cateringmenuer kan serveres på flere forskellige måder, afhængig af hvilken sommermenu, I vælger. Udover at tilbyde en fantastisk madoplevelse, stiller vi også gerne med et hold af dedikerede kokke med stor omtanke for den gode smag, de gode råvarer og flotte serveringer.

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi jer med et tilbud. 

Få et tilbud på catering til sommerfest

  • Menuer skræddersyet efter jeres ønsker
  • Sæsonens bedste råvarer
  • En gastronomisk oplevelse
  • Hensyn til allergier og særlige præferencer
Få et tilbud

Mad til alle typer sommerfester

Der kan være mange forskellige grunde til at holde en hyggelig sommerfest. Én ting er dog sikkert: maden skal være en oplevelse, og den skal smage af sol og sommer!

Vores menuer til sommerfest er ideelle til alle typer af sommerfester og andre fejringer under åben himmel, uanset om I skal holde studentergilde, fødselsdag eller mangler en cateringløsning til havefesten. Vi tilbyder en skræddersyet løsning, der passer til netop jeres arrangement.

Hvad enten I ønsker en gourmetoplevelse bestående af lækre retter ud fra et bestemt tema, lækker finger food, en menu serveret “family style” eller en klassisk buffet, så klarer vi opgaven. Ingen opgave er for stor eller lille – så kontakt os endelig og lad os sammen finde frem til den cateringløsning, der passer til den sommerfest, I planlægger at holde. Alle vores menuer er sammensat med sæsonens bedste råvarer, og kan både bestilles som portionsanrettede menuer og som buffet. 

Kontakt os i dag for at høre mere om vores priser og særlige tilbud!

Sommerfest i firmaet? Bestil mad ud af huset fra Gastro By Bøgh

Skal I holde sommerfest i firmaet, og vil I gerne have mad ud af huset? Så lad os sørge for maden til årets firmafest. Hos Gastro By Bøgh ved vi, at maden er med til at sætte rammen for en god fest – derfor går vi langt for at sikre, at I får en udsøgt smagsoplevelse, når I bestiller en af vores sommermenuer eller buffeter.

Vores dygtige kokke står for at sammensætte en lækker og veltilberedt menu til jeres sommerfest, der passer til alle smagsløg. Uanset om I ønsker en klassisk grillbuffet, en 3-retters menu eller en vegetarisk buffet, så sammensætter vi et forslag til en sommermenu, der passer til netop jeres firmafest.

Med vores catering til sommerfest, kan I være sikker på at få en gastronomisk oplevelse ud af huset, der fuldender den perfekte firmafest. Vores team af kokke er dedikerede til den gode smag, og sammensætter altid menuerne ud fra sæsonens bedste råvarer!

Se udvalget af vores andre cateringmenuer

Bryllup catering

Se mere her

Gourmet catering

Se mere her

Julefrokost catering

Se mere her

Imponér gæsterne til sommerfesten med en lækker buffet

Gør sommerfesten til en uforglemmelig begivenhed med vores lækre sommerbuffet løsning. Med vores buffet får du en skræddersyet madoplevelse, der passer til dig og dine gæster. Lad os bringe smagen af sommeren ud til dig med vores friske og velsmagende sommerretter, der er skabt til at imponere både dig og dine gæster. I vores sommerbuffet finder du blandt andet et udvalg af friske salater, lavet med sæsonens bedste grøntsager, saftigt kød, delikate hapsere og udsøgte desserter. Alle vores retter er lavet med kærlighed og råvarer i højeste kvalitet for at sikre en uforglemmelig smagsoplevelse.

Lad os stå for maden, så du kan slappe af og nyde sommerfesten med venner, familie eller kollegaer. Vi leverer maden direkte til døren og sørger for en problemfri oplevelse fra start til slut.

Levering af mad til sommerfest i København, Nordsjælland og omegn

Skal I holde sommerfest i København eller omegn? Vores cateringmenuer til sommer- eller havefest kan leveres i hele København, Nordsjælland og omegn. Uanset om I foretrækker portionsanretninger eller en lækker sommerbuffet ud af huset, så leverer vi gerne maden.

Læs mere om vores levering.

Bestil catering til din sommerfest fra Gastro By Bøgh

Hos Gastro By Bøgh mener vi, at vores kunder fortjener den ultimative madoplevelse! Derfor går vi langt for at sørge for, at menuen til jeres sommerfest bliver præcis som I ønsker. 

Bestil jeres catering til sommerfesten hos os, så garanterer vi en udsøgt gourmetoplevelse, der vil være med til at sætte rammen for havefesten. 

Er I nysgerrige efter at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af mad til sommerfest, så tøv ikke med at kontakte os på kontakt@gastrobyboegh.dk eller på tlf.: 71 74 70 77 og få et tilbud på en sommerfestmenu ud af huset.

X
Er du klar til at finde en pris på din frokostordning?
Beregn din pris