Catering - København

Påskefrokost catering

Skal årets påskefrokost være helt særlig? Med påskefrokost menu fra Gastro By Bøgh kan du imponere dine gæster til årets påskefrokost med lækker mad – uden du selv behøver at stå i køkkenet. Vores påskemenu 2025 består af klassiske såvel som nytænkende retter, så du har mulighed for at vælge den cateringløsning, der passer til dig. 

Det eneste du skal gøre, er at lune retterne og anrette dem inden servering. Resten sørger vi for.  Bestil vores påskemad ud af huset og nyd en lækker gourmetoplevelse sammen med venner og familie.

Nytårsmenuer 2024

Klassisk påskefrokostmenu

fra X kr. pr. kuvert

Kommer snart

Beskrivelse kommer snart

Få et tilbud

Klassisk påskefrokostbuffet

fra X kr. pr. kuvert

Kommer snart

Beskrivelse kommer snart

Få et tilbud

Vegetarisk påskefrokostbuffet

fra X kr. pr. kuvert

Kommer snart

Beskrivelse kommer snart

Få et tilbud

Vegetarisk påskefrokostbuffet

fra X kr. pr. kuvert

Kommer snart

Beskrivelse kommer snart

Få et tilbud

Vi skræddersyr påskefrokostmenuen efter jeres ønsker

Har I specifikke ønsker, når det gælder menuen til årets påskefrokost, så skræddersyr vi naturligvis en påskemenu, der passer til jeres ønsker. Hvad enten I ønsker en klassisk påskefrokostmenu med kolde og lune retter, en klassisk eller vegetarisk påskefrokostbuffet, så sammensætter vi et forslag til påskemenuen, der passer til jeres ønsker. 

Vi hjælper også gerne med gode forslag og professionelle indspark til menuen eller buffeten til påskefrokosten – men i sidste ende er det helt op til jer. Det vigtigste er, at I får det præcis, som I vil have det.

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi jer med et tilbud.

Få et tilbud på pinsefrokost ud af huset

  • Menuer skræddersyet efter jeres ønsker
  • Sæsonens bedste råvarer
  • En gastronomisk oplevelse
  • Hensyn til allergier og særlige præferencer
Få et tilbud

Påskefrokost ud af huset 2025

En påskefrokost kræver som regel en del planlægning, og skal du stå for maden selv, tager det ofte tid. Vil du gerne slippe for at stå for maden til årets påskefrokost? Så lad os stå for maden! 

Med Gastro By Bøghs påskefrokost ud af huset får du en gastronomisk cateringoplevelse udover det sædvanlige. I vores påskefrokostmenu og påskefrokostbuffet ud af huset finder du alle de klassiske påskeretter som æg og rejer, sild, fiskefilet, hønsesalat og flæskesteg – kombineret med moderne retter. Altid lavet med friske og lækre råvarer i sæson. Vil du have en vegetarisk påskefrokost, har du også mulighed for at bestille det hos os. 

Vi sammensætter påskemenuen, så den passer til netop dine præferencer. Vi tager desuden højde for alle fødevareallergier og andre livsstilspræferencer.

Vi har mange års erfaring med at levere udsøgt påskefrokostmad ud af huset, og vi går langt for at give dig den bedste oplevelse, hvor der er kredset om den gode smag og anretning.

Gode grunde til at bestille påskefrokost ud af huset

Mangler du inspiration til årets påskefrokost? Det kan være svært at finde på idéer til, hvad man skal servere til en påskefrokost – især hvis der er mange forskellige præferencer at tage hensyn til. Hos Gastro By Bøgh er vi dedikerede til at levere den ultimative påskefrokost ud af huset, så du slipper for at stå i køkkenet.

Undgå unødig stress og bestil din påskefrokostmenu eller påskefrokostbuffet ud af huset hos os. På den måde kan du invitere dine gæster på en udsøgt påskefrokost med alt, hvad hjertet begærer.

Bestil påskefrokost: Nemt og hurtigt

Det er nemt at bestille påskefrokost ud af huset hos Gastro By Bøgh. Med vores påskefrokostmenuer- og buffeter får du en lækker gourmetoplevelse – leveret lige til døren. Vi leverer vores påskefrokostmad ud af huset overalt i København, Nordsjælland og omegn. Det eneste du skal gøre, er at bestille din påskefrokostmenu her på siden – så sørger vi for levering. 

Har du lyst til en sublim påskefrokost catering lavet af kun de allerbedste råvarer? Så tøv ikke med at kontakte os. Sammen finder vi frem til den bedste løsning til jeres påskefrokost.

Hvad spiser man til påskefrokost?

De fleste tænker nok på det store kolde bord og klassiske lune frokostretter, når de tænker påskefrokost. Til en klassisk, dansk påskefrokost vil man typisk servere en blanding af fisk og kød – det kunne være retter som sild, laks, æg og rejer, påskelam og forskellige variationer af grønt. 

Hos Gastro By Bøgh gør vores dygtige kokke en dyd ud af at sammensætte en velsmagende påskefrokosmenu med udgangspunkt i de klassiske påskeretter – altid med et twist. Du kan derfor forvente en udsøgt madoplevelse, lavet af sæsonens bedste råvarer, som dine gæster med garanti vil huske.   

Dæk et flot påskebord til årets påskefrokost

Når du skal holde påskefrokost, er det vigtigt at sørge for at dække et flot påskebord, der virker indbydende på gæsterne, og danner rammen om den perfekte påskefrokost. Invitér naturen indenfor, og tænk i gule og grønne farver, når du dekorerer bordet – det kan f.eks. være med smukke blomster og forårsgrene. Du kan også forsøge dig med at lave små, malende påskeæg, som du kan lægge på servietterne og evt. pynte bordet med små påskekyllinger. 

Hvis du vil gøre borddækningen endnu mere personlig, kan du også lave bordkort, formet som æg, med gæsternes navne på. På den måde viser du dine gæster, at du har tænkt på dem som en del af borddækningen. 

X
Er du klar til at finde en pris på din frokostordning?
Beregn din pris