Frokostordning - Vegetar

Fleksitar

Kosten kan ofte afspejle en balance mellem personlige værdier, sundhedsvalg og kulinariske lyster. En af de kostpræferencer, der repræsenterer denne balance, er fleksitar. Men hvad indebære det at være fleksitar, og hvordan imødekommer Gastro By Bøgh, at fleksitarer får en frokost, der matcher deres alsidige kostvaner?

Hvad er en fleksitar?

Betydningen af fleksitar kan afledes af ordene “fleksibel” og “vegetar”. Det betyder, at fleksitarer primært spiser vegetarisk, men også tillader sig selv at spise kød og fisk. Der er mange, der vælger denne kostvane af både miljømæssige og sundhedsmæssige årsager, da det reducerer forbruget af kød uden helt at udelukke det.

For dem, der ønsker en overskuelig opdeling mellem de mest almindelige kosttyper, har vi lavet denne tabel:

Kost

Kød

Fisk

Mejeriprodukter

Vegetar

Nej

Nej

Ja

Veganar

Nej

Nej

Nej

Pescetar

Nej

Ja

Ja

Fleksitar

Lejlighedsvis

Lejlighedsvis

Ja

Gastro By Bøghs fleksible frokostordning for fleksitarer

Gastro By Bøgh har en passion for at skabe lækre måltider, der både er nærende og fulde af smag. Og der er ingen, der skal undvære. Ved at bruge vores frokostportal, kan vi nemt imødekomme fleksitarens kostpræferencer, så de kan spise vegetarisk én dag og kød en anden. Vi udmærker os ved at tilbyde en fleksibel firmafrokost, der kan tilpasses på dagen både til individuelle kostpræferencer og allergier, men også til antallet af personer I er på arbejde. Det reducerer madspild og er mere bæredygtigt, men sikrer også, at I allesammen får en frokost, I kan spise uden bekymring og være glade for. Så hvad end en eller flere medarbejdere ønsker en vegetarisk frokostordning, er pescetar eller veganer, så kan I med vores frokostordning få den perfekte løsning for jer.

Bestil en smagsprøve i dag og se, hvordan vi kan imødekomme jeres virksomheds kostpræferencer!

Bestil en
smagsprøve idag!

Hos Gastro by Bøgh har vi mange års erfaring fra restaurationsbranchen i Danmark og internationalt. Vores portefølje af serveringer rækker fra produktionskøkkener til Michelin restauranter.

Bestil smagsprøve
X
Er du klar til at finde en pris på din frokostordning?
Beregn din pris