Privatlivspolitik
frokostordning i københavn

Frokostordning i København, Nordsjælland og omegn

Gastro by Bøgh leverer velsmagende frokostordning i København, Nordsjælland og omegn. 

Med stor omtanke for den gode smag, friske råvarer og flotte serveringer, tilbyder vi en frokost, hvor maden og retterne er udover det sædvanlige.

Prøv vores indbydende og elegante frokostmenu med de bedste råvarer: fx hjemmelavet ravioli med sprødstegt guanciale og burrata. Derudover består menuerne altid af:

 • Et sundt udvalg af grønne salater
 • Forskellige og friskskårede slags pålæg
 • Hjemmelavet dressinger og tapenader
 • Friskbagt surdejsbrød og rugbrød

   

   

Velsmag starter med friske og gode råvarer!

frokostordning til firmaer

Frokostordning til firmaer: Vi tilbyder både buffet og portionsanrettede serveringer

Mangler I en ny og fleksibel frokostordning? Så er Gastro by Bøgh svaret. Udover lækre og varierende retter, tilbyder vi også stor fleksibilitet i forhold til menuerne alt efter jeres behov. 

Med vores buffet sørger for vi for et bredt udvalg af lækre elementer og råvarer til frokost. I får et sundt og spændende frokostbord med de bedste retter. Læs mere om vores frokostordning med buffet.

I kan også vælge en portionsanrettet frokost. Med vores portionsanrettede gourmet-frokost bliver maden leveret i små keramik- og glasskåle, så der både er noget til ganen og til øjet. Læs mere om vores portionsanrettede frokostordning.

frokostordning til små og store virksomheder

En frokostordning til små og store virksomheder

Hos Gastro by Bøgh tilbyder vi en frokostordning, som passer til både små og store virksomheder. Det skal nemlig ikke være størrelsen på din virksomhed, der afgør, hvor god en frokostordning du kan få.

Prisen beregnes pr. medarbejder, der bruger ordningen. Det tillader, at små virksomheder også sagtens kan bruge os, da der ikke er nogen fastsat minimumspris.

Dine medarbejdere kan også nemt angive præferencer og allergier til maden. Så selv hvis du har en stor virksomhed, kan I få frokost, som hele virksomheden bliver glade for.

På den måde mener vi at have skabt en ordning, som både små og store virksomheder kan bruge.

frokostordning gastro by bøgh

Frokostordning til skarp pris - Derfor skal du vælge Gastro by Bøgh

Når I får frokostordning hos Gastro by Bøgh, kan I nyde godt af en masse unikke fordele. Vi tilbyder: 
 
 • 0-dages binding
 • Michelin uddannede kokke (fra Kong Hans i København og DANIEL i New York)
 • Mad lavet fra bunden, syltet og friskbagt hver dag.
 • Vi har kundeloft, da vi vægter kvalitet frem for kvantitet
 • Vi tager hensyn til eventuelle allergier og kostpræferencer
 • Mulighed for tilvalg af mødeforplejning via vores online bookingsystem
 • Mulighed for buffet og kuvertanrettet frokost
 • 100% genanvendelig emballage
 • Medarbejderlogin til hver enkelt medarbejder for øget fleksibilitet ift. ændringer

   

Pris fra 65 kr. pr. kuvert

FAQ: Ofte stillede spørgsmål om vores frokostordning til firma

Hvad er prisen på en frokostordning?

Prisen på vores frokostordning, afhænger af hvilket udvalg og maden i vælger. Men som udgangspunkt starter prisen hos Gastro by Bøgh fra 65 kr. pr. kuvert. Og husk, at  dine medarbejdere også nemt tilpasse frokosten, hvis han/hun eksempelvis er vegetar, pescetar eller veganer, uden at det koster ekstra.

Hvis I ønsker et uforpligtende tilbud eller har brug for yderligere info, er I velkommen til at kontakte os. 

Hvilke områder kan man få leveret frokostordning til?

Gastro by Bøgh leverer frokosten lige til døren til firmaer  i  København og mange områder i Storkøbenhavn som fx Nordsjælland og Vestegnen. Vi kommer hver dag og afleverer maden og tager hele gårsdagens service med. Har du et firma på Sjælland, og kunne du godt tænke dig frokost? Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan aftale nærmere. 

Er der en bindingsperiode på frokostordningen?

Hos Gastro by Bøgh har vi skruet op for kvaliteten, og det kommer også til udtryk i vores kundetilfredshed. De fleste firmaer skifter frokostordning 1-2 gange årligt, mens at vi hos Gastro by Bøgh aldrig har mistet en kunde. 

Du får et godt produkt, som med garanti vil give tilfredshed og imødekomme dine behov. Derfor arbejder vi hos Gastro by Bøgh uden bindingsperiode, da vi er sikre på at levere et godt produkt.

Kan man få frokost, der tager hensyn til allergier og særlige kostpræferencer?

Hos Gastro by Bøgh kan du nemt angive dine ønsker til maden ift. kostpræferencer og allergier. Med vores app og medarbejderlogin kan alle medarbejdere selv angive det. De kan også vælge, om de vil have frokost hver dag. Hvis en medarbejder fx arbejder hjemme en dag, eller måske er blevet vegetar, kan man nemt og hurtigt ændre det inde i appen dagligt. Det sparer jer en masse tid, giver stor fleksibilitet og minimerer madspild.

Bestil en gratis smagsprøve

Hos Gastro by Bøgh kan du få en en gratis prøvedag, hvor I kan afprøve vores frokost kvit og frit. Udfyld nedenstående formular, og så kontakter vi dig. Du kan også kontakte os på +45 31520806 eller skrive til os på kontakt@gastrobyboegh.dk.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Kvalitet frem for alt

Med erfaring fra Michelin restauranter er Gastro By Bøgh din gastronomiske feinschmecker, og du får mad af højeste kvalitet.

De bedste råvarer

Velsmag starter med gode råvarer. Hos Gastro By Bøgh kan du nyde et stort udvalg af sæsonens råvarer fra danske producenter.

Frokostordning

Få en velsmagende frokost med fokus på den store smagsoplevelse til dig og dine kollegaer.

Lige til døren

Få leveret maden og frokost til din virksomhed i København, Nordsjælland og omegn. Gastro By Bøgh leverer lige til døren.