Privatlivspolitik

Frokostordning

Hos Gastro by Bøgh tilbyder vi fleksible frokostordninger til små og store virksomheder. Vi tilbyder derudover en lækker frokostbuffet eller portionsanrettet frokost afhængig af, hvad der passer dig og din virksomhed

Konfirmationsmenuer

Frokostordning med buffet

Hos Gastro by Bøgh tilbyder vi en frokostordning, som passer til både små og store virksomheder, og som giver jeres ansatte en fyldestegørende oplevelse på alle parametre med retter, der imødekommer enhver smag. Dette er både med og uden kød og et væld af lækre salater.

Klik nedenfor for at se et menu-eksempel.  

Sammensæt din egen frokostordning

Alle skal kunne være med, og derfor tager vi også hensyn til alle former for allergener. Samtidig muliggør vi, at din virksomhed kan skræddersy sin egen frokostordning, hvis I har særlige præferencer; dette kan være alt fra vegetarretter til en dessert på siden. 

frokostordning til små og store virksomheder

Vegetarisk frokostordning

Vegetariske retter har med tiden overtaget det klassiske frokostbord, og vi tilbyder derfor også hele vegetariske frokostordninger – der er særdeles smagsfuld, og som kan få selv den største vegetar-kritiker med på den grønne bølge. 

frokostordning til firmaer

Velsmagende frokostordning i København, Nordsjælland og omegn

Mangler I en ny og fleksibel frokostordning? Så er Gastro by Bøgh svaret. Udover lækre og varierede retter tilbyder vi også stor fleksibilitet i forhold til menuerne alt efter jeres behov. 

Gastro By Bøgh leverer velsmagende frokostordninger i København, Nordsjælland, Roskilde og omegn. Vores fokus er altid på at levere en udsøgt smagsoplevelse til dig og dine kollegaer.

Med en utrættelig omtanke for den gode smag, de gode råvarer og de flotte serveringer, er vi en frokostordning udover det sædvanlige. 

Vink farvel til frokoster uden smag. Prøv i stedet vores indbydende og elegante frokostmenu: fx hjemmelavet ravioli med sprødstegt Guanciale og en salat af sæsonens råvarer. 

frokostordning til små og store virksomheder

Frokostpris: Fleksibel frokostordning af høj kvalitet til en skarp pris

Når I får frokostordning hos Gastro by Bøgh, kan I nyde godt af en masse unikke fordele. Vi tilbyder: 

  • 0-dages binding
  • Michelin uddannede kokke (fra Kong Hans i København og DANIEL i New York)
  • Mad lavet fra bunden, syltet og friskbagt hver dag
  • Vi har kundeloft, da vi vægter kvalitet frem for kvantitet
  • Vi tager hensyn til eventuelle allergier og kostpræferencer
  • Mulighed for tilvalg af mødeforplejning via vores online bookingsystem
  • Mulighed for buffet og kuvertanrettet frokost
  • 100% genanvendelig emballage
  • Medarbejderlogin til hver enkelt medarbejder for øget fleksibilitet ift. ændringer

FAQ: Ofte stillede spørgsmål om vores frokostordning til firma

Hvad er prisen på en frokostordning?

Prisen på vores frokostordning, afhænger af hvilket udvalg og maden i vælger. Men som udgangspunkt starter prisen hos Gastro by Bøgh fra 65 kr. pr. kuvert. Og husk, at  dine medarbejdere også nemt tilpasse frokosten, hvis han/hun eksempelvis er vegetar, pescetar eller veganer, uden at det koster ekstra.

Hvis I ønsker et uforpligtende tilbud eller har brug for yderligere info, er I velkommen til at kontakte os. 

Hvilke områder kan man få leveret frokostordning til?

Gastro by Bøgh leverer frokosten lige til døren til firmaer  i  København og mange områder i Storkøbenhavn som fx Nordsjælland og Vestegnen. Vi kommer hver dag og afleverer maden og tager hele gårsdagens service med. Har du et firma på Sjælland, og kunne du godt tænke dig frokost? Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan aftale nærmere. 

Er der en bindingsperiode på frokostordningen?

Hos Gastro by Bøgh har vi skruet op for kvaliteten, og det kommer også til udtryk i vores kundetilfredshed. De fleste firmaer skifter frokostordning 1-2 gange årligt, mens at vi hos Gastro by Bøgh aldrig har mistet en kunde. 

Du får et godt produkt, som med garanti vil give tilfredshed og imødekomme dine behov. Derfor arbejder vi hos Gastro by Bøgh uden bindingsperiode, da vi er sikre på at levere et godt produkt.

Kan man få frokost, der tager hensyn til allergier og særlige kostpræferencer?

Hos Gastro by Bøgh kan du nemt angive dine ønsker til maden ift. kostpræferencer og allergier. Med vores app og medarbejderlogin kan alle medarbejdere selv angive det. De kan også vælge, om de vil have frokost hver dag. Hvis en medarbejder fx arbejder hjemme en dag, eller måske er blevet vegetar, kan man nemt og hurtigt ændre det inde i appen dagligt. Det sparer jer en masse tid, giver stor fleksibilitet og minimerer madspild.

Kontakt os

Hos Gastro by Bøgh kan du få en en gratis prøvedag, hvor I kan afprøve vores frokost kvit og frit. Udfyld nedenstående formular, og så kontakter vi dig. Du kan også kontakte os på +45 31520806 eller skrive til os på kontakt@gastrobyboegh.dk.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Kvalitet frem for alt

Med erfaring fra Michelin restauranter er Gastro By Bøgh din gastronomiske feinschmecker, og du får mad af højeste kvalitet.

De bedste råvarer

Velsmag starter med gode råvarer. Hos Gastro By Bøgh kan du nyde et stort udvalg af sæsonens råvarer fra danske producenter.

Frokostordning

Få en velsmagende frokost med fokus på den store smagsoplevelse til dig og dine kollegaer.

Lige til døren

Få leveret maden og frokost til din virksomhed i København, Nordsjælland og omegn. Gastro By Bøgh leverer lige til døren.