Privatlivspolitik

Frokostordning

frokostordning

Velsmagende frokostordning til firmaer i København, Nordsjælland og omegn

Er det på tide, at du og dit firma får en frokostordning med fokus på smag?

Gastro By Bøgh leverer velsmagende frokostordninger til firmaer og virksomheder i København, Nordsjælland og omegn. Vores fokus er altid at levere en udsøgt smagsoplevelse til dig og dine kollegaer.

Med stor omtanke for den gode smag, de gode råvarer og de flotte serveringer, er vi en frokostordning udover det sædvanlige.

Vink farvel til frokoster uden smag. Prøv i stedet vores indbydende og elegante frokostmenu: fx hjemmelavet ravioli med sprødstegt Guanciale og en salat af sæsonens råvarer.

frokostbuffet ud af huset

Frokostbuffet ud af huset: Menuen

Som udgangspunkt består vores frokostordning af: 
 
  • En elegant forret
  • Et stykke højtbelagt smørrebrød eller en charcuterie tallerken
  • En varm hovedret 
  • Dagens tapenade 
  • En måltidssalat
  • En frisk grøn salat
  • Lyst og mørkt brød
  • Ugens søde indslag
 
Alle retterne varierer fra dag til dag, så I får en ny madoplevelse hver dag. 
 
firmafrokost

En frokostordning baseret på sæsonens gode råvarer

Frokostordningen tager afsæt i sæsonens råvarer. Dermed er I sikret den højeste kvalitet af råvarer, hvilket giver et bredt og varieret udvalg af ugens menu. Vi udvælger hver uges menu med omhu for at sikre den bedst mulige gastronomiske smagsoplevelse. 

Dette sikrer jer den energi, som I skal bruge til at få et godt stykke arbejde fra hånden. 

Med et bredt udvalg af kvalitetsråvarer er du garanteret en frokostordning, der indeholder serveringer til enhver smag. Vi tager selvfølgelig hensyn til diverse diætetiske forhold, såsom fødevareallergier og livsstilspræferencer. 

Velsmag starter med gode råvarer!

Kvalitet frem for alt

Med erfaring fra Michelin restauranter er Gastro By Bøgh din gastronomiske feinschmecker, og du får mad af højeste kvalitet.

De bedste råvarer

Velsmag starter med gode råvarer. Hos Gastro By Bøgh kan du nyde et stort udvalg af sæsonens råvarer fra danske producenter.

Frokostordning

Få en velsmagende frokostordning med fokus på den store smagsoplevelse til dig og dine kollegaer.

Lige til døren

Få leveret maden og frokost til din virksomhed i København, Nordsjælland og omegn. Gastro By Bøgh leverer lige til døren.

Firmafrokost med følelsen af restaurantbesøg - hver dag

Sansen for detaljen er i højsædet hos Gastro By Bøgh – og råvarerne endnu højere. Derfor kan du altid forvente de bedste madoplevelser, når du modtager din frokostordning fra os. 

Udover at dyrke det smagfulde og det æstetiske, går vi også meget op i spændende og udfordrende teknikker. På den måde er vores madlavning ikke blot en geschæft med en bundlinje, der skal opad – det skal vores faglige stolthed også. 

Dette kommer blandt andet til udtryk i den store palette af madlavningsteknikker, som frokostordningen er baseret på. Hos Gastro By Bøgh finder vi nemlig stor inspiration i de mange forskellige smagsoplevelser verden over. 

Derfor vil du én gang om måneden få serveret mad fra det kulturbestemte køkken. Her får du serveret retter, der afspejler verdenens forskellige køkkenkoncepter. Dette kunne være det nordiske køkken, det asiatiske køkken eller noget helt tredje – formålet med denne dag er blot, at dig og resten af arbejdspladsen får en anderledes og inspirerende madoplevelse.