Privatlivspolitik
frokostordning

Velsmagende frokostordning til firmaer i København, Nordsjælland og omegn

Er det på tide, at du og dit firma får en frokostordning med fokus på smag? Gastro by Bøgh leverer velsmagende frokostordninger til firmaer og virksomheder i København, Nordsjælland og omegn. 

Vores fokus er altid at levere en udsøgt smagsoplevelse til dig og dine kollegaer.

Med stor omtanke for den gode smag, de gode råvarer og de flotte serveringer, er vi en frokostordning udover det sædvanlige.

Vink farvel til frokoster uden smag. Prøv i stedet vores indbydende og elegante frokostmenu: fx hjemmelavet ravioli med sprødstegt Guanciale og en salat af sæsonens råvarer. 

Velsmag starter med gode råvarer!

frokostbuffet ud af huset

Ny frokostordning til jeres firma? Vi tilbyder både buffet og portionsanrettede serveringer

Mangler I en ny og fleksibel frokostordning? Så er Gastro by Bøgh svaret. Udover lækre og varierende frokostmenuer, tilbyder vi også stor fleksibilitet i forhold til jeres præferencer. 

Med vores buffet sørger for vi for et bredt udvalg af lækre elementer til frokost. Læs mere om vores frokostordning med buffet.

I kan også vælge en portionsanrettet frokostordning. Vores portionsanrettede gourmet-frokost kommer i små keramik- og glasskåle, så der både er noget til ganen og til øjet.
Læs mere om vores portionsanrettede frokostordning.

portionsanrettet frokost

En frokostordning til små og store virksomheder

Hos Gastro by Bøgh tilbyder vi en frokostordning, som passer til både små og store virksomheder. Det skal nemlig ikke være størrelsen på din virksomhed, der afgør, hvor god en frokostordning du kan få.

I kan selv vælge mellem buffet og portionsanrettede serveringer, og jeres medarbejdere kan nemt angive præferencer og allergier. Så selv hvis man har en stor virksomhed, kan alle få en frokost, de er glade for.

Samtidig beregnes prisen på frokostordningen pr. medarbejder, der bruger den, hvilket tillader, at små virksomheder også sagtens kan bruge os, da der ikke er nogen fastsat minimumspris. 

På den måde mener vi at have skabt en frokostordning, som både små og store virksomheder kan bruge.

catering buffet

Frokostordning til skarp pris - Derfor skal du vælge Gastro by Bøgh

Når I får frokostordning fra Gastro by Bøgh, kan I nyde godt af en masse unikke fordele. Vi tilbyder: 
 
 • 0-dages binding
 • Michelin uddannede kokke (fra Kong Hans i København og DANIEL i New York)
 • Mad lavet fra bunden, syltet og friskbagt hver dag.
 • Vi har kundeloft, da vi vægter kvalitet frem for kvantitet
 • Vi tager hensyn til eventuelle allergier og kostpræferencer
 • Mulighed for tilvalg af mødeforplejning via vores online bookingsystem
 • Mulighed for buffet og kuvertanrettet frokost
 • 100% genanvendelig emballage
 • Medarbejderlogin til hver enkelt medarbejder for øget fleksibilitet ift. ændringer

   

Pris fra 65 kr. pr. kuvert

 

Vores frokostordning

Vegetarisk

Buffet

Portionsanrettet

100% tilfredshed og 0-dages bindingsperiode

Hos Gastro by Bøgh har vi skruet op for kvaliteten og det kommer også til udtryk i vores kundetilfredshed. De fleste firmaer skifter frokostordning 1-2 gange årligt, mens at vi hos Gastro by Bøgh aldrig har mistet en kunde. 

Du får et godt produkt, som med garanti vil vække din tilfredshed. Derfor arbejder vi hos Gastro by Bøgh uden bindingsperiode, da vi er sikre på at levere et godt produkt.

Medarbejderlogin sikrer fleksibilitet og tager hensyn til madpræferencer

Det kan være en stor administrativ opgave at varetage frokostordningen i en virksomhed. Men med vores app og medarbejderlogin kan alle medarbejdere selv vælge, om de vil have frokost hver dag. 

Hvis du fx arbejder hjemme en dag, eller måske er blevet vegetar, kan du nemt og hurtigt ændre det inde i appen dagligt. Det sparer jer en masse tid, giver stor fleksibilitet og minimerer madspild.

 

Samtidig kan man i vores app også nemt angive, hvis man eksempelvis er vegetar eller har andre madpræferencer eller allergier. Dermed kan alle få en frokost de kan spise. Læs mere om vores udvalg til vegetarer.

Book en gratis smagsprøve

Hos Gastro by Bøgh kan du få en en gratis prøvedag, hvor I kan afprøve vores frokost kvit og frit. Udfyld nedenstående formular, og så kontakter vi dig. Du kan også kontakte os på +45 31520806 eller skrive til os på kontakt@gastrobyboegh.dk.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Kvalitet frem for alt

Med erfaring fra Michelin restauranter er Gastro By Bøgh din gastronomiske feinschmecker, og du får mad af højeste kvalitet.

De bedste råvarer

Velsmag starter med gode råvarer. Hos Gastro By Bøgh kan du nyde et stort udvalg af sæsonens råvarer fra danske producenter.

Frokostordning

Få en velsmagende frokostordning med fokus på den store smagsoplevelse til dig og dine kollegaer.

Lige til døren

Få leveret maden og frokost til din virksomhed i København, Nordsjælland og omegn. Gastro By Bøgh leverer lige til døren.