Privatlivspolitik
frokostordning

Velsmagende frokostordning til firmaer i København, Nordsjælland og omegn

Er det på tide, at du og dit firma får en frokostordning med fokus på smag? Gastro By Bøgh leverer velsmagende frokostordninger til firmaer og virksomheder i København, Nordsjælland og omegn. Vores fokus er altid at levere en udsøgt smagsoplevelse til dig og dine kollegaer.

Med stor omtanke for den gode smag, de gode råvarer og de flotte serveringer, er vi en frokostordning udover det sædvanlige.

Vink farvel til frokoster uden smag. Prøv i stedet vores indbydende og elegante frokostmenu: fx hjemmelavet ravioli med sprødstegt Guanciale og en salat af sæsonens råvarer.

frokostbuffet ud af huset

Frokostbuffet ud af huset: Menuen

Når vi leverer frokostbuffet ud af huset, består menuen som udgangspunkt i:  

 • En elegant forret

 • Et stykke højtbelagt smørrebrød eller en charcuterie tallerken

 • En varm hovedret 

 • Dagens tapenade 

 • En måltidssalat

 • En frisk grøn salat

 • Lyst og mørkt brød

 • Ugens søde indslag 

Alle retterne varierer fra dag til dag, så I får en ny madoplevelse hver dag.

 
portionsanrettet frokost

Tilbud: Portionspakket gourmet frokost

Hos Gastro by Bøgh kan du også få en portionspakket gourmet frokost, som tilgodeser corona situationen.Det giver dig samtidig muligheden for at tage frokosten med dig under armen til møde eller et andet sted i huset uanset om din virksomhed er i København eller Nordsjælland.

Madoplevelser og æstetik går hånd i hånd, og derfor er den portionspakket frokost også anrettet i små keramik og glasskåle. På den måde er der stillet skarpt på både smag og den visuelle oplevelse.

Det eneste I skal gøre efterfølgende, er at sætte servicen i en kasse, og så henter vi det beskidte porcelæn næste dag til frokost.

catering buffet

Derfor skal du vælge frokostordning fra Gastro by Bøgh

Når I får frokostordning fra Gastro by Bøgh, kan I nyde godt af en masse unikke fordele. Vi tilbyder: 
 
 • 0-dages binding
 • Michelin uddannede kokke (fra Kong Hans i København og DANIEL i New York)
 • Mad lavet fra bunden, syltet og friskbagt hver dag.
 • Vi har kundeloft, da vi vægter kvalitet frem for kvantitet
 • Vi tager hensyn til eventuelle allergier og kostpræferencer
 • Mulighed for tilvalg af mødeforplejning via vores online bookingsystem
 • Mulighed for buffet og kuvertanrettet frokost
 • 100% genanvendelig emballage
 • Medarbejderlogin til hver enkelt medarbejder for øget fleksibilitet ift. ændringer

   

Pris fra 65 kr. pr. kuvert

 
firmafrokost

En firmafrokost baseret på sæsonens gode råvarer

Med en frokostordning fra Gastro by Bøgh får I en firmafrokost med afsæt i sæsonens råvarer. Dermed er I sikret den højeste kvalitet af råvarer, hvilket giver et bredt og varieret udvalg af ugens menu. Vi udvælger hver uges menu med omhu for at sikre den bedst mulige gastronomiske smagsoplevelse.

Dette sikrer jer den energi, som I skal bruge til at få et godt stykke arbejde fra hånden.

Med et bredt udvalg af kvalitetsråvarer er du garanteret en frokostordning, der indeholder serveringer til enhver smag. Vi tager selvfølgelig hensyn til diverse diætetiske forhold, såsom fødevareallergier og livsstilspræferencer.

Velsmag starter med gode råvarer!

100% tilfredshed og 0-dages bindingsperiode

Hos Gastro by Bøgh har vi skruet op for kvaliteten og det kommer også til udtryk i vores kundetilfredshed. De fleste firmaer skifter frokostordning 1-2 gange årligt, mens at vi hos Gastro by Bøgh aldrig har mistet en kunde. 

Du får et godt produkt, som med garanti vil vække din tilfredshed. Derfor arbejder vi hos Gastro by Bøgh uden bindingsperiode, da vi er sikre på at levere et godt produkt.

Medarbejderlogin sikrer fleksibilitet og tager hensyn til madpræferencer

Det kan være en stor administrativ opgave at varetage frokostordningen i en virksomhed. Men med vores app og medarbejderlogin kan alle medarbejdere selv vælge, om de vil have frokost hver dag. Hvis du fx arbejder hjemme en dag, eller måske er blevet vegetar, kan du nemt og hurtigt ændre det inde i appen dagligt. Det sparer jer en masse tid, giver stor fleksibilitet og minimerer madspild.

Book en gratis smagsprøve

Hos Gastro by Bøgh kan du få en en gratis prøvedag, hvor I kan afprøve vores frokost kvit og frit. Udfyld nedenstående formular, og så kontakter vi dig. Du kan også kontakte os på +45 31520806 eller skrive til os på kontakt@gastrobyboegh.dk.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Kvalitet frem for alt

Med erfaring fra Michelin restauranter er Gastro By Bøgh din gastronomiske feinschmecker, og du får mad af højeste kvalitet.

De bedste råvarer

Velsmag starter med gode råvarer. Hos Gastro By Bøgh kan du nyde et stort udvalg af sæsonens råvarer fra danske producenter.

Frokostordning

Få en velsmagende frokostordning med fokus på den store smagsoplevelse til dig og dine kollegaer.

Lige til døren

Få leveret maden og frokost til din virksomhed i København, Nordsjælland og omegn. Gastro By Bøgh leverer lige til døren.