Privatlivspolitik

Frokostordning

Hos Gastro by Bøgh tilbyder vi fleksible frokostordninger til små og store virksomheder. Vi tilbyder derudover en lækker frokostbuffet eller portionsanrettet frokost afhængig af, hvad der passer dig og din virksomhed

Velsmagende frokostordning i København, Nordsjælland og omegn

Mangler I en ny og fleksibel frokostordning? Så er Gastro by Bøgh svaret!

Udover lækre og varierede retter tilbyder vi også stor fleksibilitet i vores frokostordning, i forhold til menuerne og jeres behov. 

Gastro By Bøgh leverer velsmagende frokostordninger i København, Nordsjælland, Roskilde og omegn. Vores fokus er altid på at levere en udsøgt smagsoplevelse til dig og dine kollegaer.

Med en utrættelig omtanke for den gode smag, de gode råvarer og de flotte serveringer, er vi en frokostordning udover det sædvanlige. 

Vink farvel til frokoster uden smag. Prøv i stedet vores indbydende og elegante frokostmenu: fx hjemmelavet ravioli med sprødstegt Guanciale og en salat af sæsonens råvarer. 

tacos

Fleksibel frokostordning af høj kvalitet til en skarp pris

Vores frokostordning giver jer en masse unikke fordele, som sikrer at i får den bedste frokostordning. Se fordelene her: 

  1. 0-dages binding
  2. Michelin uddannede kokke (fra Kong Hans i København og DANIEL i New York)
  3. Mad lavet fra bunden, syltet og friskbagt hver dag
  4. Vi har kundeloft, da vi vægter kvalitet frem for kvantitet
  5. Vi tager hensyn til eventuelle allergier og kostpræferencer
  6. Mulighed for tilvalg af mødeforplejning via vores online bookingsystem
  7. Mulighed for buffet og kuvertanrettet frokost
  8. 100% genanvendelig emballage
  9. Medarbejderlogin til hver enkelt medarbejder for øget fleksibilitet ift. ændringer

Sammensæt din egen frokostordning

Alle skal kunne være med, og derfor tager vi også hensyn til alle former for allergener. Samtidig muliggør vi, at din virksomhed kan skræddersy sin egen unikke frokostordning, hvis I har særlige præferencer; dette kan være alt fra vegetarretter til en dessert på siden. 

frokostordning til små og store virksomheder

Vegetarisk frokostordning

Vegetariske retter har med tiden overtaget det klassiske frokostbord, og vi tilbyder derfor også hele vegetariske frokostordninger – der er særdeles smagsfuld, og som kan få selv den største vegetar-kritiker med på den grønne bølge. 
Vores vegetariske frokostordning komplimenterer også vores andre frokostordninger, så man kan godt mikse frokosterne. Dette er for at imødekomme hele kontorets mad preferencer, læs mere om vores vegetariske frokostordning på “se mere”. 

FAQ: Ofte stillede spørgsmål om vores frokostordning til firma

Hvad er prisen på en frokostordning?

Prisen på vores frokostordning, afhænger af hvilket udvalg og maden i vælger. Men som udgangspunkt starter prisen hos Gastro by Bøgh fra 65 kr. pr. kuvert. Og husk, at  dine medarbejdere også nemt tilpasse frokosten, hvis han/hun eksempelvis er vegetar, pescetar eller veganer, uden at det koster ekstra.

Hvis I ønsker et uforpligtende tilbud eller har brug for yderligere info, er I velkommen til at kontakte os. 

Hvilke områder kan man få leveret frokostordning til?

Gastro by Bøgh leverer frokostordninger lige til døren til firmaer  i  København og mange områder i Storkøbenhavn som fx Nordsjælland og Vestegnen. Vi kommer hver dag og afleverer maden og tager hele gårsdagens service med. Har du et firma på Sjælland, og kunne du godt tænke dig frokost? Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan aftale nærmere. 

Er der en bindingsperiode på frokostordningen?

Hos Gastro by Bøgh har vi skruet op for kvaliteten, og det kommer også til udtryk i vores kundetilfredshed. De fleste firmaer skifter frokostordning 1-2 gange årligt, mens at vi hos Gastro by Bøgh aldrig har mistet en kunde. 

Du får et godt produkt, som med garanti vil give tilfredshed og imødekomme dine behov. Derfor arbejder vi hos Gastro by Bøgh uden bindingsperiode, da vi er sikre på at levere et godt produkt.

Kan man få frokost, der tager hensyn til allergier og særlige kostpræferencer?

Med en frokostordning fra Gastro by Bøgh, kan du nemt angive dine ønsker til maden ift. kostpræferencer og allergier. Med vores app og medarbejderlogin kan alle medarbejdere selv angive det. De kan også vælge, om de vil have frokost hver dag. Hvis en medarbejder fx arbejder hjemme en dag, eller måske er blevet vegetar, kan man nemt og hurtigt ændre det inde i appen dagligt. Det sparer jer en masse tid, giver stor fleksibilitet og minimerer madspild.

Kan man få frokost, der tager hensyn til allergier og særlige kostpræferencer?

Med en frokostordning fra Gastro by Bøgh, kan du nemt angive dine ønsker til maden ift. kostpræferencer og allergier. Med vores app og medarbejderlogin kan alle medarbejdere selv angive det. De kan også vælge, om de vil have frokost hver dag. Hvis en medarbejder fx arbejder hjemme en dag, eller måske er blevet vegetar, kan man nemt og hurtigt ændre det inde i appen dagligt. Det sparer jer en masse tid, giver stor fleksibilitet og minimerer madspild.

Derfor er frokost på arbejde vigtigt

Det er ingen nyhed for nogen at mad, og specielt frokost, spiller en essentiel rolle i alles liv. Når det kommer til arbejdspladsen er en god frokostordning essentiel for dine medarbejders trivsel på jobbet. Det at have en frokostordning som leverer frokost af høj kvalitet, lavet på gode og nærende råvarer, bidrager til din virksomhedskultur. En god og nærende frokostordning vil give energi til dine medarbejdere, og resultere i god arbejdsmorale resten af arbejdsdagen efter frokost. Dertil vil der altid være lidt lækkert at se frem til, så man gør altså frokosten til dagens højdepunkt. 

Kontakt os

Hos Gastro by Bøgh kan du få en en gratis prøvedag, hvor I kan afprøve vores frokost kvit og frit. Udfyld nedenstående formular, og så kontakter vi dig. Du kan også kontakte os på +45 31520806 eller skrive til os på kontakt@gastrobyboegh.dk.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Kvalitet frem for alt

Med erfaring fra Michelin restauranter er Gastro By Bøgh din gastronomiske feinschmecker, og du får mad af højeste kvalitet.

De bedste råvarer

Velsmag starter med gode råvarer. Hos Gastro By Bøgh kan du nyde et stort udvalg af sæsonens råvarer fra danske producenter.

Frokostordning

Få en velsmagende frokost med fokus på den store smagsoplevelse til dig og dine kollegaer.

Lige til døren

Få leveret maden og frokost til din virksomhed i København, Nordsjælland og omegn. Gastro By Bøgh leverer lige til døren.