Privatlivspolitik

Frokostordning i Nordsjælland

Hos Gastro by Bøgh tilbyder vi en lækker frokostordning i Nordsjælland, der med garanti vil give de ansatte noget at se frem til i frokostpausen. Vi tilbyder lækre og varierede retter, med mulighed for fleksibilitet i forhold til menuerne, som kan tilpasses netop efter jeres behov. 

Frokostordning i Nordsjælland med de bedste råvarer.

Vores frokostordninger Nordsjælland er baseret på sæsonens bedste råvarer. For os er det vigtigt at vide, hvilke råvarer der er bedst i sæson, så vi kan sikre høj kvalitet og velsmagende retter. Retterne er lavet af passionerede og Michelin-uddannede kokke, så jeres medarbejdere er sikret den bedste frokost, som giver energi til arbejdsdagen.  En kræddersyet frokostordning i Nordsjælland, med dine ansatte i tankerne. Dette inkludere blandt andet: 

  • 0-dages binding
  • Frokostordning leveret af Michelin uddannede kokke. 
  • Frokost lavet fra bundet med friske og lækre ingredienser. 
  • Vi vægter altid kvalitet frem for kvantitet
østers menu

Frokostordning med buffet

Ønsker jeres virksomhed en fyldestgørende oplevelse, er en frokost med buffet en god mulighed for en tilfredsstillende frokost oplevelse.

Portionsanrettet frokostordning

frokostordning

Derudover tilbyder vi også en portionsanrettet frokostordning, hvilket giver jer samme høje kvalitet som buffeten blot serveret i portionsstørrelser, ønsker i det i stedet.

Vegetarisk frokostordning

Vi tilbyder også en vegetarisk frokostordning, som medarbejdere har mulighed for at tilvælge, ønsker de en variation som har de grønne råvarer i fokus. Vores Michelin-uddannede kokke laver altid lækre og varierede retter med fokus på velsmag. 

Hvorfor vælge Gastro by Bøgh til som din frokostordning​

Kvalitet frem for alt

Med erfaring fra Michelin restauranter er Gastro By Bøgh din gastronomiske feinschmecker, og du får mad af højeste kvalitet.

De bedste råvarer

Velsmag starter med gode råvarer. Hos Gastro By Bøgh kan du nyde et stort udvalg af sæsonens råvarer fra danske producenter.

Frokostordning

Få en velsmagende frokost med fokus på den store smagsoplevelse til dig og dine kollegaer.

Lige til døren

Få leveret maden og frokost til din virksomhed i København, Nordsjælland og omegn. Gastro By Bøgh leverer lige til døren.

FAQ: Ofte stillede spørgsmål om vores frokostordning i Nordsjælland

Hvad koster frokostordningen?

Prisen på frokostordningen i Nordsjælland koster fra 65 kr. pr. kuvert, og husk at er du mere til en vegetarisk udgave af frokostordningen, kan dette nemt tilpasses, uden at det koster ekstra. 

Hvis I ønsker et uforpligtende tilbud eller har brug for yderligere info, er I velkommen til at kontakte os. 

Hvor leverer i frokostordning i Nordsjælland henne?

Vi leverer frokosten lige til jeres dør i hele Nordsjælland og overordnet hele Storkøbenhavn. Maden leveres til jer dagligt, og vi tager i den forbindelse gårsdagens service med tilbage. Se mere om vores frokostordning her.

Jeg har en særlig allergi eller kostpræference, kan der blive taget hensyn til det?

Når i bestiller en frokostordning er det nemt at angive ønsker til maden, skulle der være specifikke allergier, kostpræferencer eller lignende. Det er nemt og enkelt at tilpasse i vores app, hvor hver enkelt medarbejder kan tage stilling til den de konkrete ønsker. Man kan nemt og hurtigt ændre i appen dagligt, skulle der komme nogle ønskede ændringer.

 

Kontakt os

Hos Gastro by Bøgh kan du få en en gratis prøvedag, hvor I kan afprøve vores frokost kvit og frit. Udfyld nedenstående formular, og så kontakter vi dig. Du kan også kontakte os på +45 31520806 eller skrive til os på kontakt@gastrobyboegh.dk.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!