Privatlivspolitik

Frokostordning med buffet

Opskrifter

Den bedste frokostordning til erhverv

Med en frokostordning med buffet fra Gastro by Bøgh, kan I tilbyde jeres medarbejdere den komplette frokostoplevelse.

Vores kokke har Michelin-baggrund fra bl.a. Kong Hans i København og DANIEL i New York. Derfor kan I forvente smagsoplevelser udover det sædvanlige, når I vælger vores frokostordning med buffet.

Med vores frokostordning med buffet, vil jeres medarbejdere opleve varierende menuer, der skifter i takt med sæsonen, og som altid har masser af lækre og smagfulde elementer at vælge imellem. Tilbuddet er en del af vores frokostordning koncept.

Som en del af konceptet får I også adgang til vores medarbejder-app, hvor ansatte nemt angive, om de er pescetarer, vegetarer eller kødspisere. 

Frokostordning med buffet lavet med æstetisk sans og kvalitet

Hos Gastro by Bøgh udvælger vi nøje vores leverandører og sørger for de allerbedste råvarer. Dem omsætter vores kokke til inspirerende og velsmagende måltider.

Men vi ved også, at en god madoplevelse ikke kun handler om smag – det handler også om det visuelle. Derfor kan I forvente en frokostbuffet som ikke kun smager godt, men også ser enormt lækker og tiltalende ud.

Faktisk tror vi så meget på vores egen kvalitet, at vi har 0-dages binding på vores frokostbuffet.
Det betyder, at I kan opsige samarbejdet lynhurtigt, hvis I er utilfredse. Mange firmaer skifter frokostordning et par gange om året, men hos Gastro by Bøgh kan vi med stolthed i stemmen sige, at vi aldrig har mistet en kunde.

frokostordning gastro by bøgh

Menu-eksempel på frokostordningen: Det skal I spise

Vi går enormt meget op i at følge sæsonernes udvikling, og konstant vælge de råvarer som har den bedste smag. Det betyder, at vi kan levere utrolig varierende menuer, hvor ingen dage er ens.  Udover nedenstående så er der altid inkluderet lys/mørkt brød og ugens sødt. 

Menu-eksempel 

FORRET:
Grillet quesadillas med sauteret majs, syltet chili og korianderskud

PÅLÆG:
Avokado med syltet kål, sesam og limeskal

HOVEDRET:
Byg selv tacos med langtidsrøget svinenakke, mole (bønnemos), syltet rødløg og salsa pico de gallo

SALAT:
Fintsnittet kål vendt med små kålskud, syltet grønne jordbær, babyspinat, olivenolie og sort peber

SALAT:
Grillet grape, spirer, hjertesalat, appelsiner toppet med hakket pistacie og frisk oregano.

TAPENADE:
Creme fraiche, salsa pico de gallo og guacamole

Det praktiske

Hvad er prisen på en frokostbuffet?

Vores frokostbuffet koster 65 kr. pr. kuvert. Og husk, at som en del af vores frokostordning kan den enkelte medarbejdere også nemt tilpasse frokosten, hvis han/hun eksempelvis er vegetar, uden at det koster ekstra.

Kan man ændre sit valg?

Når man vælger vores frokostordning med buffet, er det altid nemt at ændre på præferencer og eventuelle allergier. Samtidig kan man også nemt afmelde sig frokosten på en given dag, hvis man fx. skal arbejde hjemme.

Levering af frokostbuffet i København, Nordsjælland og omegn

Vi leverer lækre og velsmagende frokostbuffetter lige til døren, til firmaer og virksomheder i København, Nordsjælland og omegn.
Mangler du catering, tilbyder vi også mad ud af huset til nytår, bryllupper, firmareceptioner og mere.

Book en gratis smagsprøve ​

Hos Gastro by Bøgh kan du få en en gratis prøvedag, hvor I kan afprøve vores frokost kvit og frit. Udfyld nedenstående formular, og så kontakter vi dig. Du kan også kontakte os på +45 31520806 eller skrive til os på kontakt@gastrobyboegh.dk.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Se vores udvalg af frokostordninger