Privatlivspolitik

Frokostordning København

Er du på udkig efter en lækker frokostordning i København? Vink farvel til smagsløse frokoster, og få en god og varierende firma frokostordning, så i kan nyde en god frokost i gode kollegers selskab, og holde en velfortjent pause. Hos Gastro by Bøgh tilbyder vi fleksible frokostordninger til små og store virksomheder. Vi tilbyder derudover en lækker frokostbuffet samt portionsanretninger afhængigt af, hvad der passer dig og din virksomhed.

En frokostordning i København tilpasset jeres medarbejdere

Vi tilbyde jer flere forskellige løsninger som tilgodeser alle forskellige ønsker og madvaner, som I hver især har på netop jeres kontor. Ønsker du for eksempel en vegetarisk frokostordning, e laktoseintolerant, eller ønsker en specifik dessert for sig, imødekommer vores frokostordning jer, så i får den bedst mulige frokostoplevelse. Der er mulighed for at få leveret ordningen i hele Storkøbenhavn og omegn.

Kontakt os idag og få en skræddersyet frokostordning, med dine ansatte i tankerne. Dette inkludere blandt andet: 

  • 0-dages binding
  • Frokostordning i København leveret af Michelin uddannede kokke. 
  • Frokost lavet fra bundet med friske og lækre ingredienser. 
  • Vi vægter altid kvalitet frem for kvantitet
salater catering

Frokostordning med buffet

Ønsker jeres virksomhed en fyldestgørende oplevelse, er en frokostordning med buffet en god mulighed for en tilfredsstillende frokost oplevelse.

Portionsanrettet frokostordning

frokostordning

Derudover tilbyder vi også en portionsanrettet frokostordning, hvilket giver jer samme høje kvalitet som buffeten blot serveret i portionsstørrelser, ønsker i det i stedet.

Vegetarisk frokostordning

Vi tilbyder også en vegetarisk frokostordning, som medarbejdere har mulighed for at tilvælge, ønsker de en variation som har de grønne råvarer i fokus. Vores Michelin-uddannede kokke laver altid lækre og varierede retter med fokus på velsmag. 

Frokostordning i København lavet specielt til dig

Lige meget hvilken frokostordning i vælger, er der altid mulighed for at vælge både med og uden kød og dertilhørende et væld af lækre salater. Frokosten giver jeres ansatte en fyldestgørende oplevelse på alle parametre med retter, der imødekommer enhver smag. Der er ligeledes stor variation i retterne, og i vil altid blive mødt af god smag, gode råvarer samt en flot servering. Mange firmaer skifter tit frokostordning flere gange om året, men vi kan med stolthed i stemmen sige, at vi siden start aldrig har mistet en kunde. Hos os får du altså en fleksibel frokostordning af høj kvalitet til en skarp pris, leveret til døren alle steder i København samt Nordsjælland.

Hvorfor vælge Gastro by Bøgh til som din frokostordning​

Kvalitet frem for alt

Med erfaring fra Michelin restauranter er Gastro By Bøgh din gastronomiske feinschmecker, og du får mad af højeste kvalitet.

De bedste råvarer

Velsmag starter med gode råvarer. Hos Gastro By Bøgh kan du nyde et stort udvalg af sæsonens råvarer fra danske producenter.

Frokostordning

Få en velsmagende frokost med fokus på den store smagsoplevelse til dig og dine kollegaer.

Lige til døren

Få leveret maden og frokost til din virksomhed i København, Nordsjælland og omegn. Gastro By Bøgh leverer lige til døren.

FAQ: Ofte stillede spørgsmål om vores frokostordning i København

Hvad koster frokostordningen?

Prisen på frokostordningen i København koster fra 65 kr. pr. kuvert, og husk at er du mere til en vegetarisk udgave af frokostordningen, kan dette nemt tilpasses, uden at det koster ekstra. 

Hvis I ønsker et uforpligtende tilbud eller har brug for yderligere info, er I velkommen til at kontakte os. 

Hvor leverer i frokostordning i København henne?

Vi leverer frokosten lige til jeres dør i hele Storkøbenhavn. Maden leveres til jer dagligt, og vi tager i den forbindelse gårsdagens service med tilbage. Se mere om vores frokostordning her. 

Jeg har en særlig allergi eller kostpræference, kan der blive taget hensyn til det?

Når i bestiller en frokostordning, er det nemt at angive ønsker til maden, skulle der være specifikke allergier, kostpræferencer eller lignende. Det er nemt og enkelt at tilpasse i vores app, hvor hver enkelt medarbejder kan tage stilling til den de konkrete ønsker. Man kan nemt og hurtigt ændre i appen dagligt, skulle der komme nogle ønskede ændringer.

 

Kontakt os

Hos Gastro by Bøgh kan du få en en gratis prøvedag, hvor I kan afprøve vores frokost kvit og frit. Udfyld nedenstående formular, og så kontakter vi dig. Du kan også kontakte os på +45 31520806 eller skrive til os på kontakt@gastrobyboegh.dk.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!