Privatlivspolitik

Firmafrokost

Er I på jagt efter en firmafrokost med en utrolig velsmag, stor variation og masser af fleksibilitet?

Så kan I trygt indstille søgningen.

Med en firmafrokost fra Gastro by Bøgh, får I nemlig alt dette. Al vores mad er lavet fra bunden af Michelin-uddannede kokke, med fokus på sæsonens gode råvarer. Kort sagt, får I et velsmagende og fleksibelt produkt, som vi er sikre på vil gøre jer mætte og tilfredse. Vi er så sikre på vores produkt, at der ingen bindingsperiode er, når I får firmafrokost fra Gastro by Bøgh.


Mange firmaer skifter deres frokostordning et par gange om året, men hos Gastro by Bøgh har vi aldrig mistet en kunde, da vi leverer en lækker og velsmagende frokost hver evigt eneste dag.

Firmafrokost fra Gastro by Bøgh

Vegetarisk

Buffet

Portionsanrettet

Hvorfor er det en god ide at få din firmafrokost udefra?

En glad og mæt medarbejder, er en produktiv medarbejder. Et sundt og mættende måltid midt på dagen er vigtigt, i forhold til opretholde kadencen i løbet af en arbejdsdag. Derfor er det en kæmpe bonus at kunne tilbyde sine medarbejdere en lækker firmafrokost, så de ikke selv skal bruge tid på at sammensætte en tarvelig madpakke i privaten. 

Men der kan godt være meget arbejde forbundet med at tilbyde sine medarbejdere firmafrokost. Derfor kan man spare sig selv for meget administrativt arbejde, ved at få den leveret udefra. På den måde får man også mere tid og overskud til sine egentlige arbejdsopgaver.

Hvis du bestiller firmafrokost fra Gastro by Bøgh, vil du hurtigt kunne mærke, hvordan dine skuldre igen sænker sig, når vi tager os af alt det administrative omkring antal kuverter, allergier og præferencer. En anden bonus er, at frokosten nu vil blive et højdepunkt på dagen for jeres medarbejdere.

catering buffet

Find den type frokost, som passer til dit firma

Når I får firmafrokost fra Gastro by Bøgh, har I mulighed for at tilpasse den lige akkurat til jeres behov. Derfor kan I helt selv vælge, om I vil have jeres frokost som buffet eller portionsanrettet. 

Med en firmafrokost fra Gastro by Bøgh, får I også muligheden for at tilgodese jeres medarbejderes præferencer og allergier. I vores smarte medarbejder-app, kan hvert enkelt ansat nemt angive om de er pescetar, vegetar eller kødspiser, samt om de har andre præferencer og allergier.

Ved at sikre at alle medarbejdere kan får den frokost de foretrækker, får man også ekstra glade medarbejdere. 

Minimer madspild

For at minimere brug af plastik, og samtidig understøtte en æstetisk flot anretning, er frokosten anrettet i skåle og fade. Det gælder uanset om I får buffet eller portionsanrettet firmafrokost.

Samtidig kan den enkelte medarbejder selv registrere i vores app, hvis de arbejder hjemme. På den måde kan vi tilpasse vores portioner, og sammen kan vi minimere madspild.

Levering af firmafrokost i København og omegn

Vi leverer lækre og velsmagende firmafrokoster til firmaer og virksomheder i København, Nordsjælland og omegn. Uanset hvor i København, Nordsjælland eller omegn I har adresse, sørger vi levering af jeres firmafrokost lige til døren. Vi udbyder også mad ud af huset til nytår, bryllup eller din næste firmareception.

Hvis I er i tvivl om, om vores firmafrokost er den rigtige for jeres virksomhed, kan I booke en gratis smagspøve, og lade vores mad overbevise jer.

Hvis I er i tvivl om skattereglerne omkring frokostordninger, kan I blive meget klogere her.

frokostordning