Privatlivspolitik

Vegetarisk frokostordning

Vegetarisk og grøn frokostordning

Der er måske mange, som har en fordom om at grøntsager og vegetarisk mad er kedeligt. Men hvis I prøver en vegetarisk frokostordning fra Gastro by Bøgh, vil I finde ud af, at det slet ikke behøver at være tilfældet.

Med respekt for råvarer og grøntsager i sæson, laver vores Michelin-uddannede kokke lækre og varierede retter med fokus på velsmag. Derfor er der ingen industrielle masse-løsninger, men derimod lækker og velsmagende mad, der selvfølgelig er lavet fra bunden.

Det er vigtigt at understrege, at alle i jeres virksomhed ikke behøver at vælge den vegetariske frokostordning. Det fungerer som et tilvalg til vores frokostordning, hvor hver enkelt medarbejder kan bruge vores app til nemt at angive, om de ønsker at tilvælge vegetarisk frokost.

På den måde kan I tilbyde jeres medarbejdere maksimal fleksibilitet i forhold til deres madpræferencer, uanset om man vil have en vegetarisk frokostordning eller ej.

Samtidig vælger I helt selv, om I have jeres frokostordning som buffet eller om I kunne tænke jer den portionsanrettet.

Det skal I spise, når I vælger vores vegetariske frokostordning

Når I vælger den vegetariske frokostordning, vil I altid opleve måltider, der skubber til fordommene om, hvad vegetarisk mad er. Hos Gastro by Bøgh har vi altid stort fokus på kvalitet frem for alt.

Det betyder, at vi selvfølgelig bruger de bedst tilgængelig råvarer, der er i sæson. Velsmag starter nemlig med gode råvarer, og derfor samarbejder vi udelukkende med nøje udvalgte leverandører.

I nogle frokostordninger er den vegetariske variant bare en kødløs version af den almindelige frokostordning. Sådan er det slet ikke, når I vælger en vegetarisk frokostordning fra Gastro by Bøgh. Her det er de grønne råvarer som spiller hovedrollen, og som måltidet er bygget op omkring.

frokostordning
kantinedrift juicemenu

Menu-eksempel på vegetarisk frokost

Vi tror på, at det er den bedste måde at opnå lækre, velsmagende og mættende vegetariske måltider. 

Herunder ses et eksempel på, hvad I kan forvente, hvis I tilvælger den vegetariske frokostordning fra Gastro by Bøgh.

Menu-eksempel 

FORRET:
Paratha (indisk fladbrød) med rødbede bønnemos og tahin med granatæble dressing

HOVEDRET:
Stegt blomkål med brunet smør, mandler, kapers og skalotteløg

SALAT:
Friséesalat, appelsiner og toppet med hakket pistachie og frisk origano

Det praktiske

Hvad er prisen?

Prisen på vores vegetariske frokostordning er præcis den samme som vores ‘almindelige’ frokostordning. Vores vegetariske frokostordning er nemlig en del af buffeten eller den portionsanrettet frokost, og derfor koster det ikke ekstra. 

Således kan den enkelte medarbejder selv vælge, om de vil have en vegetarisk frokost eller ej. Det gøres utroligt nemt i vores app, hvor hver enkelt person kan angive om de ønsker den vegetariske frokostordning.

I appen kan man også nemt angive andre madpræferencer eller allergier, så alle jeres medarbejder får den type frokost, som de gerne vil have. Man kan også nemt framelde sig frokosten, hvis man fx arbejder hjemme. På den måde undgår vi madspild.

Kan man ændre sit valg?

Ja, det kan man sagtens. Vores medarbejder-app giver mulighed for fuld fleksibilitet for den enkelte. Her kan man selv skifte og vælge, hvorvidt man er vegetar, pescetar eller kødspiser. På den måde sørger vi nemt og enkelt for, at jeres medarbejdere altid er tilfredse med frokosten.

Hvor leverer I?

Hvis I er interesserede i vores lækre og velsmagende vegetariske frokostordning, leverer vi i København, Nordsjælland og omegn.

Uanset hvor i København, Nordsjælland eller omegn i har adresse, sørger vi levering af jeres frokost lige til døren. Mangler du catering, tilbyder vi også Mad ud af huset til nytår, Bryllupper, Firmareceptioner og mere.

Book en gratis smagsprøve ​

Hos Gastro by Bøgh kan du få en en gratis prøvedag, hvor I kan afprøve vores frokost kvit og frit. Udfyld nedenstående formular, og så kontakter vi dig. Du kan også kontakte os på +45 31520806 eller skrive til os på kontakt@gastrobyboegh.dk.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Se vores udvalg af frokostordninger