Privatlivspolitik

Konfirmationsmenuer

Konfirmationsmenuer

Delikate konfirmationsmenuer leveret til døren - København, Nordjsælland og omegn

Skal dit barn konfirmeres, og leder du i den sammenhæng efter en skræddersyet konfirmationsmenu med et højt niveau af gastronomisk kvalitet? 

Fuldend denne specielle dag med catering service fra Gastro By Bøgh. Du får leveret mad, man typisk kun vil se på restauranter. Gastro By Bøgh leverer mad til konfirmationer, hvor det hele er gennemtænkt – alt fra råvarer, tilberedning, drikkelse og servering.

Så kan du og resten af selskabet trygt læne jer tilbage og fokusere på dagens omdrejningspunkt – nemlig konfirmanden og selskabshyggen.

I får serveret en lækker konfirmationsmenu, der tager afsæt i sæsonens bedste råvarer, og med mulighed for levering i København, Nordsjælland og omegn. 

Vi har stor erfaring med mad til alle typer af selskaber, og laver dagligt inspirerende frokost til virksomheder. Vi tilbyder også mad ud af huset til nytår, bryllup eller firmareceptioner.

Konfirmationsmenuer

Buffet eller portionsanrettet tallerkener til konfirmationer - vi sammensætter menu efter jeres ønsker

Uanset om I ønsker buffet eller portionsanrettet tallerkener til konfirmationen,  er menuen et resultat af fælles sparring. Men dine og konfirmandens ønsker er naturligvis centrum for menusammensætningen. 

Hvis konfirmanden ønsker en speciel ret til sig selv, kan vi også finde ud af det. Vi vil altid imødekomme alle jeres ønsker – så I kan få det bedste ud af denne specielle mærkedag i et ungt menneskes liv.

Når menuen er på plads, tager vores dygtige køkkenpersonale over og tilbereder de ønskede retter til intet mindre end perfektion. Vi ved, det er store ord, men vi står fuldt ud ved dem – de udvalgte råvarer og vores dedikerede personale er altid i en klasse for sig.

Konfirmationsmenuer

Konfirmationsmad med fokus på restaurantoplevelse

Med konfirmationsmad fra Gastro By Bøgh er I garanteret en formidabel madoplevelse til den særlige dag. Smagen er altid i vores ypperste fokus – og det skyldes i høj grad vores udvalg af råvarer. 

Vi sørger nemlig altid for bred variation og gode råvarer – oftest hentet direkte fra det danske landbrug. På den måde er I  altid sikret kvalitetsvarer baseret på ingredienser, som I kender og elsker. 

Velsmag starter nemlig altid med gode råvarer.

Herudover er retterne naturligvis elegant anrettet.  Vi vægter nemlig den visuelle oplevelse meget højt, da dette element netop er en grundpille for gastronomi af høj kvalitet. Det er med andre ord den fulde restaurantoplevelse du bestiller, når du bestiller catering fra Gastro By Bøgh.

Kvalitet frem for alt

Med erfaring fra Michelin restauranter er Gastro By Bøgh din gastronomiske feinsmecker, og du får mad af højeste kvalitet.

De bedste råvarer

Velsmag starter med gode råvarer. Hos Gastro By Bøgh kan du nyde et stort udvalg af sæsonens råvarer fra danske producenter.

Catering

Få velsmagende mad til dit selskab. Med afsæt i jeres ønsker og skaber vi mad i gastronomisk særklasse til din næste begivenhed.

Lige til døren

Få leveret maden til dit selskab i København, Nordsjælland og omegn. Gastro By Bøgh leverer lige til døren.