Catering - Gourmet catering

Gourmet catering: En catering menu udover det sædvanlige

Bestiller du gourmet catering fra Gastro By Bøgh, får du en catering oplevelse, der er lidt udover det sædvanlige.

Vores team af professionelle kokke er under en køkkenchef med tidligere erfaring fra en række danske Michelin restauranter, så du og dine gæster kan se frem til en ekstraordinær oplevelse.

Gourmet catering skræddersyet til dine behov

Vi er din gastronomiske feinschmecker og leverer en gourmetmenu, der inkluderer alt fra små retter til store hovedretter og desserter – udelukkende af højeste kvalitet. Vi benytter kun de fineste ingredienser og friske råvarer, der sikrer en uforglemmelig smagsoplevelse. Vi går op i din oplevelse, og vi mener, at skræddersyede menuer er vejen til en mindeværdig gourmetoplevelse.

Hvordan serveringen skal foregå, er helt op til dig og dine ønsker. Vi sørger for elegant og sofistikeret anretning, der vil imponere dine gæster. Vi lægger stor vægt på at skabe en smuk og æstetisk anretning, der vil vække beundring og nydelse hos dine gæster. Vi mener dog, at en god gourmet catering oplevelse ikke kun handler om smagen og anretningen, men også om den samlede oplevelse. Derfor tilbyder vi også en dedikeret og professionel service, der sikrer, at din begivenhed er gennemsyret-gourmet fra start til slut.

Vi holder til lige nord for København, og kan derfor kan vi foruden catering i København, tilbyde en cateringoplevelse på hele Sjælland. Tøv derfor ikke med at kontakte os, for et god tilbud på catering til dit næste arrangement.

Gourmet catering til dit næste arrangement

Hos Gastro By Bøgh tilbyder vi gourmet catering til mange forskellige anledninger og fester, ligesom vi hver dag leverer frokostordning til vores mange virksomhedskunder.

Vi har mange gode mad-minder fra vores kunders arrangementer, og det er vi enormt stolte af. For at se vores håndværk blive til festlige middage og uforglemmelige begivenheder er den mest fornemme opgave, vi som fagfolk kan opnå.

Vi tilbyder alt fra mad til reception, catering til bryllup og catering til forskellige firmaarrangementer. Hvad end du skal holde fest i privat eller erhvervsmæssig regi, kan vi levere en udsøgt gastronomisk oplevelse.

Bestil en
smagsprøve idag!

Hos Gastro by Bøgh har vi mange års erfaring fra restaurationsbranchen i Danmark og internationalt. Vores portefølje af serveringer rækker fra produktionskøkkener til Michelin restauranter.

Bestil smagsprøve
X
Er du klar til at finde en pris på din frokostordning?
Beregn din pris