Privatlivspolitik

Mad til bryllup

mad til bryllup

Catering: Lækker, flot og indbydende mad til dit bryllup

Gastro by Bøgh tilbyder mad i gastronomisk særklasse til dit bryllup.

Sørg for at dine gæster, familie og ikke mindst dig selv oh din kommende ægtefælle bliver ekstra forkælede på denne store dag i livet med en fantastisk bryllupsmenu af Gastro By Bøgh. Vi står for maden samt vinmenuen, hvis I ønsker det.

Derfor kan du trygt overlade ansvaret for, at bryllupsgæsterne får noget lækkert at spise – så kan du og din ægtefælle i stedet koncentrere jer om det essentielle; At fejre hinanden.

Med afsæt i jeres ønsker og overordnede idéer skaber vi sammen den perfekte bryllupsmenu. Menuen til dog altid være baseret på fantastiske råvarer, så I er garanteret en sublim smagsoplevelse på denne store dag. 

En lækker madoplevelse lægger nemlig fundamentet for en hyggelig og livlig stemning. Der er således sørget for de perfekte rammer til de bryllup – både hvad angår bryllupsmenu, tilberedning samt servering. 

mad til bryllup

Sammensæt den perfekte bryllupsmenu

Gastro By Bøgh ønsker at skabe værdi, glæde og magi for dig og dine gæster med den perfekte bryllupsmenu. Det er en meget speciel dag i enhver persons liv, så vi hjælper jer hele vejen med at finde frem til den hele rigtige menu for jer.

Med afsæt i jeres ønsker og overordnede idéer skaber vi sammen den perfekte bryllupsmenu. Uanset om det er en tre retters menu med anrettet serveringer, buffet eller kanapeer til receptionen, kan vi hjælpe jer. Menuen til dog altid være baseret på fantastiske råvarer,
så I er garanteret en sublim smagsoplevelse på denne store dag. 

En lækker madoplevelse lægger nemlig fundamentet for en hyggelig og livlig stemning. Der er således sørget for de perfekte rammer til de bryllup – både hvad angår bryllupsmenu, tilberedning samt servering.

Få leveret lækker bryllupsmad i Købehavn, Nordsjælland og omegn

Du kan få leveret din velsmagende og æstetisk indbydende bryllupsmad alle steder i København, Nordsjælland og omegn. 

Det eneste du skal gøre, er at bestille vores catering her på siden – så tager vi os af madlavning, vinmenu og servering. 

Så kan du, ægtefællen og resten af bryllupsgæsterne trygt læne jer tilbage og nyde en magisk aften i kærlighedens navn.

Vi hjælper også med:

  • At sammensætte menuer ud fra kosthensyn og allergier. 
  • At sammensætte menuer bestående af vegetariske og veganske retter. 
  • At udarbejde en tidsplan der er koordineret med jeres toastmaster. 
  • At sørge for en effektiv opvasker. 
  • At servere natmad. 
  • At servere morgenmad/brunch dagen efter festen. 
  • At finde det rette lokale til Jeres fest eller firmaevent.  
  • At ordne alt indenfor lys, lyd og teknik.
  • Vi har bred erfaring med mad til selskaber herunder både: frokost til virksomheder, mad ud af huset til nytår, bryllup eller firmareceptioner.

Kvalitet frem for alt

Med erfaring fra Michelin restauranter er Gastro By Bøgh din gastronomiske feinschmecker, og du får mad af højeste kvalitet.

De bedste råvarer

Velsmag starter med gode råvarer. Hos Gastro By Bøgh kan du nyde et stort udvalg af sæsonens råvarer fra danske producenter.

Catering

Få velsmagende mad til dit selskab. Med afsæt i jeres ønsker og skaber vi mad i gastronomsik særklasse til din næste begivenhed.

Lige til døren

Få leveret maden til dit selskab i København, Nordsjælland og omegn. Gastro By Bøgh leverer lige til døren.