Opskrifter
Viden

Derfor skal du vælge en sund frokostordning | Gastro By Bøgh

Læsetid:
 4 min
Offentliggjort:
24/11/2023
Sidst opdateret:
24/11/2023
Oversigt
Ingredienser
Fremgangsmåde
No items found.
No items found.

Hvorfor vælge en sund frokostordning til din virksomhed?: 6 gode grunde

I en tid, hvor sundhed og velvære er i højsædet, er det vigtigere end nogensinde for en virksomhed at investere i deres medarbejderes trivsel. Derfor er en sund firmafrokost en investering, der på mange måder kan gavne din virksomhed. 

Er du på udkig efter en sund frokostordning i København eller i Nordsjælland? Hos Gastro By Bøgh tilbyder vi sunde og lækre frokostordninger, uanset hvilke præferencer din virksomhed måtte have. 

Vi er dedikerede til at levere sunde og varierede frokostordninger med fokus på gode næringsstoffer, protein og et stort udvalg af årstidens grønt. 

Når du bestiller en sund frokostordning hos os, kan du altid regne med at få mindst to salater, lavet på sæsonens bedste råvarer og masser af variation i vores retter. Vi tilbyder også vegetariske frokostordninger

Læs med her og find ud af  hvorfor du bør overveje en sund frokostordning til din virksomhed. 

Derfor bør du overveje en sund frokostordning 

En sund frokostordning kan være vejen til bedre medarbejdertrivsel, øget produktivitet og en sundere arbejdsplads.  

Frokosten er en vigtig del af arbejdsdagen, hvor medarbejderne får mulighed for at tale om noget andet end arbejdet, komme hinanden ved og samtidig få fornyet energi gennem gode, næringsrige måltider. Sundhed og produktivitet går hånd i hånd, og ved at prioritere dine medarbejderes sundhed, investerer du i deres potentiale og velvære. 

Derfor kan en sund frokostordning være en god investering i din virksomhed og virksomhedens medarbejdere. 

  1. Forbedre medarbejdernes sundhed 

En af fordelene ved en sund frokostordning er, at det kan være med til at forbedre dine medarbejderes sundhed, fordi de får nogle mere nærende måltider. 

Når dine medarbejdere sørger for at spise en sund frokost, vil de som regel have mere energi til at klare arbejdsdagen. Det kan resultere i færre sygedage og øget produktivitet. Derfor er en sund frokostordning en god idé, fordi det bidrager til dine medarbejderes generelle sundhed. 

  1. Øget medarbejdertrivsel 

Når medarbejderne på en arbejdsplads får sund mad til frokost, kan det bidrage til deres generelle trivsel og velvære. 

Netop fordi maden er med til at skabe et positivt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne føler sig værdsatte, har det en stor betydning for den overordnede trivsel på arbejdspladsen. Det kan desuden bidrage til, at medarbejderne føler, at der bliver taget hånd om deres sundhed. 

  1. Bedre koncentration og ydeevne 

Det er ingen hemmelighed, at sund kost er med til at øge koncentrationen og styrke hjernens ydeevne. Det betyder, at vi yder mere, når vi får en sund, næringsrig kost. 

Det samme gælder på en arbejdsplads, hvor medarbejdernes viden generelt set omsættes bedre, når de får en nærende og sund frokost. Derfor er en sund frokostordning en god investering i din virksomhed og de medarbejdere, der er ansat. 

  1. Styrker de sociale relationer blandt medarbejderne

Frokosten er det tidspunkt på dagen, hvor medarbejderne har tid til at sidde sammen i en mere afslappet atmosfære, dele idéer og tanker med hinanden, og samtidig lære hinanden bedre at kende. 

En sund frokostordning fremmer også samarbejdet på tværs af medarbejderne og styrker det sociale bånd i virksomheden. 

Når medarbejderne nyder et sundt og næringsrigt måltid sammen, har de nemlig mulighed for at bygge stærkere relationer på tværs af afdelinger og hierarkier. 

  1. Attraktivt for nye medarbejdere

En god og sund frokostordning kan også være et led i at tiltrække nye medarbejdere til din virksomhed. 

I dag kigger mange efter mere end bare en lønseddel, når de skifter arbejdsplads, og her har frokosten en betydning. Mange potentielle ansatte kan nemlig blive tiltrukket af ideen om at arbejde i en virksomhed, der værdsætter deres sundhed og trivsel.

  1. Bæredygtighed og miljøbevidsthed 

Ved at vælge en sund frokostordning, hvor der er fokus på bæredygtige råvarer, signalerer du til dine medarbejdere, at virksomheden tager ansvar for miljøet. 

Når virksomheden vælger at inkludere den slags bæredygtige tiltag, kan det også fremme miljøbevidsthed og sunde vaner hos medarbejderne. Samtidig kan det hjælpe med at opbygge et positivt omdømme for din virksomhed.

Bestil en frokostordning i dag

En god, sund og fleksibel frokostordning kan være en investering, der betaler sig på flere måder. Medarbejdere vil nyde godt af bedre trivsel og velvære, og virksomheden får øget produktivitet.

Er du nysgerrig på, hvorvidt frokostordningen kan trækkes fra i skat, kan du læse mere om det her

Hvorfor vente? Bestil en smagsprøve allerede i dag og se hvad vi kan tilbyde jer!

Bestil en
smagsprøve idag!

Hos Gastro by Bøgh har vi mange års erfaring fra restaurationsbranchen i Danmark og internationalt. Vores portefølje af serveringer rækker fra produktionskøkkener til Michelin restauranter.

Bestil smagsprøve
X
Er du klar til at finde en pris på din frokostordning?
Beregn din pris