Tacos er en herlig spise, som kan laves på utrolig mange måder, og med meget forskelligt taco fyld.
Man kan putte alverdens fyld i de små bløde tacos, så der er næsten uanede muligheder.
Hos Gastro By Bøgh har vi stor erfaring fra både den danske og internationale madscene, og vores portefølje af serveringer rækker fra produktionskøkkener til Michelin restauranter. Derfor har vi også lavet uendeligt mange tacos i tidens løb, og det er bare en ret, vi aldrig bliver trætte af at lave. Uanset om det er til frokost eller andre arrangementer til vores mange virksomhedskunder.
Her er vores bud på en udgave med marineret okseflanksteak, frisk salsa og en lækker mole. Udover at have masser af velsmag, er vores tacos-opskrift også en relativt nem at lave.
Opskriften på vores hjemmelavede tacos er ganske nem at lave, og kræver ikke at man er nogen masterchef i køkkenet.
Den eneste udfordring er, at man skal have en del forskellige ingredienser, og at den syltede kål skal trække i et døgn. Man kan springe over hvor gærdet er lavest ved at købe nogle færdigløsninger, når det kommer til tilbehøret, men vi vil nu alligevel anbefale, at du prøver at lave det selv.
Hvis du ikke har lyst til oksekød i din taco, kan du sagtens udskifte til eksempelvis pulled pork, kylling eller noget helt tredje. For et mere æstetisk udtryk kan du pynte med koriander eller give dem et nordisk twist med danske krydderurter som løgkarse. Få en guide over 3 grønne urter
Tacos er en lille mexicansk madpandekage, som oftest bliver lavet på hvedemel eller majsmel. Tacos er en klassisk street food, som tit sælges hos diverse food trucks. Du kender måske taco-skallerne fra supermarkedet, men det er de bløde tacos der har vundet indpas i løbet af de sidste par år. De bløde tacos fungerer rigtig godt, fordi de er bedre til at holde på dit taco fyld i forhold til taco-skallerne, som er meget skrøbelige.
Noget af det fantastiske med tacos, er dets mange forskellige muligheder. Du kan putte nærmest al slags taco fyld i dem, og fuldstændig selv styre udtryk og smag. Samtidig giver tacos mulighed for at lave en masse lækkert tilbehør, som man kan spice det hele op med. Tacos er derfor også en oplagt ret, når du skal have gæster, da de så ville kunne lave deres egne personlige anretninger.
Hos Gastro by Bøgh har vi mange års erfaring fra restaurationsbranchen i Danmark og internationalt, hvorfor vores portefølje af serveringer rækker fra produktionskøkkener til Michelin restauranter.