Privatlivspolitik

Catering Roskilde

Mad ud af huset roskilde

Mad ud af huset: Velsmagende gourmetmad med levering i Roskilde

Mad ud af huset Roskilde: Brug for lækker catering i en kvalitet udover det sædvanlige til jeres firmafest, bryllup, konfirmation, eller andre begivenheder?

Nyd den hyggelige dag og overlad maden til os. Vi står på mål for en smagfuld madoplevelse, der både spiller på gastronomien og æstetikken. 

Det betyder, at du udelukkende vil få serveret retter baseret på de bedste råvarer, og gerne sæsonvarer fra de danske egne – såfremt menuen tillader det. Det er nemlig dig og dine ønsker, der i sidste ende bestemmer menusammensætningen.

catering

Catering i Roskilde: Perfekt til fester, firmaarrangementer og andre fejringer

Stemningen til en begivenhed afhænger i høj grad af gæsternes humør. Og gæsternes humør er nemt påvirket af den mad og drikke, der bliver serveret. 

Dette er ikke nogen videnskab – og du kender det nok selv. God mad forbinder os som mennesker, og udgør rammerne for en magisk aften til mindebogen.

Gastro by Bøgh ønsker at skabe værdi, glæde og magi for dig, dine gæster, din virksomhed, jeres ansatte og jeres samarbejdspartnere. Vi elsker at hjælpe dig, opbygge tillid, være kreative og stilsikre for at vise dig, at dit valg af Gastro by Bøgh som samarbejdspartner og arrangør, var det helt rigtige.

Vi sætter en stor ære i at kunne gøre jeres begivenhed til en magisk oplevelse med gennemtænkt og veltilberedt gourmetmad. Du kan bestille mad til alle typer af selskaber. Og hvis din virksomhed mangler en frokostordning eller kantineordning, står vi også klar.

Mad ud af huset

Mad ud af huset med levering i Roskilde baseret på sæsonens bedste råvarer

Du kan altid være sikker på, at vores menuer afsæt i de bedste råvarer, som vi kan få fat i. Vi er særligt glade for at bruge den danske sæsons råvarer – dermed er du sikret en menu, med gourmetmad du kender og elsker.

Du kan også vælge at overlade ansvaret for vinmenuen til os – så garanterer vi dig en perfekt menu, hvor mad og vin komplimenterer hinanden og går op i en højere endhed. 

Dermed skal du blot koncentrere dig om begivenhedens vigtigste punkt – nemlig gæsterne og stemningen.

Nyd en magisk aften i selskab med herlige mennesker og få serveret gourmetmad i særklasse, der naturligvis er anrettet efter alle kunstens regler.

Catering til dit næste arrangement

Mad til reception
Nyd smagfulde kanapeer eller andre små serveringer. Uanset anledningen, laver vi maden til din reception.

Konfirmationsmenu
Om det er en menu eller en buffet, laver vi mad til konfirmationer. Sammen med konfirmanden, sammensætter vi den helt rigtige middag. 

Mad til bryllup
Få en gastronomisk madoplevelse og skab gode minder på din store dag med bryllupsmad fra Gastro By Bøgh.

Kvalitet frem for alt

Med erfaring fra Michelin restauranter er Gastro By Bøgh din gastronomiske feinschmecker, og du får mad af højeste kvalitet.

De bedste råvarer

Velsmag starter med gode råvarer. Hos Gastro By Bøgh kan du nyde et stort udvalg af sæsonens råvarer fra danske producenter.

Catering

Få velsmagende mad til dit selskab. Med afsæt i jeres ønsker skaber vi mad i gastronomisk særklasse til din næste begivenhed.

Lige til døren

Få leveret maden til dit selskab i Roskilde og omegn. Gastro By Bøgh leverer lige til døren.