Privatlivspolitik

Mad til reception

mad til reception

Udsøgt mad til receptioner leveret direkte til døren

Skal din næste reception byde på en lækker madoplevelse udover det sædvanlige? 

Så lad trygt Gastro By Bøgh stå for maden til receptionen – så kan du i stedet koncentrere dig om gæsterne og den gode stemning.

For som du nok ved, udgør den gode mad til receptionen fundamentet for den magiske stemning. Og det er netop det, vi efterstræber os allermest på – at skabe grundlaget for en magisk begivenhed. 

Du får derfor leveret udsøgt mad til din reception baseret på sæsonens bedste råvarer – gerne fra det danske landbrug, såfremt menuen tillader det.

mad til reception

Sammensæt en receptionsmenu- eller buffet efter dine ønsker

Hos Gastro By Bøgh hjælper vi gerne med gode forslag og professionelle indspark til , hvordan menuen eller buffeten skal se ud til din næste reception. – men i sidste ende vil det altid være helt op til dig

Bestiller du receptionsmad fra Gastro By Bøgh, får du et hold af dedikerede kokke med en stor omtanke for den gode smag, de gode råvarer og de flotte serveringer.

Og hvad enten vi skal levere mad til en stående reception, eller en mere gennemtænkt og veludført receptionsmenu til større selskaber, er vi opgaven moden. Du kan fx også få sammensat en menu til din næste nytårsfest, bryllup eller til konfirmation. Vi laver også frokost og driver kantine hos vores mange virksomhedskunder.

Catering

Levering af receptionsmad i København, Nordsjælland og omegn

Du kan få leveret vores receptionsmad i hele København, Nordsjælland og omegn. 

Mad til reception kan enten serveres som buffet eller portionsanrettet tallerkener a la restaurantoplevelsen. På den måde kan du skabe en helt unik atmosfære til receptionen. 

Vi går meget op i smagsoplevelsen såvel som den æstetiske præsentation af retterne. Du kan derfor forvente intet mindre end en gastronomisk oplevelse, der spiller på alle tangenterne. 

Resultatet er naturligvis en reception, dine gæster sent vil glemme.

Kvalitet frem for alt

Med erfaring fra Michelin restauranter er Gastro By Bøgh din gastronomiske feinsmecker, og du får mad af højeste kvalitet.

De bedste råvarer

Velsmag starter med gode råvarer. Hos Gastro By Bøgh kan du nyde et stort udvalg af sæsonens råvarer fra danske producenter.

Catering

Få velsmagende mad til dit selskab. Med afsæt i jeres ønsker og skaber vi mad i gastronomsik særklasse til din næste begivenhed.

Lige til døren

Få leveret maden til dit selskab i København, Nordsjælland og omegn. Gastro By Bøgh leverer lige til døren.