Privatlivspolitik

Catering

salater catering

Bestil catering i hele Sjælland med fokus på smag, anretning og oplevelse

Mangler I catering til jeres næste arrangement, private begivenhed eller firmafest? 

De store begivenheder i livet er nemlig altid akkompagneret af smagfuld mad. Samtalerne flyder, humøret bobler over og stemningen er altid lidt bedre, når maden smager godt.

Få styr på den gode mad med catering fra Gastro By Bøgh – så kan I fokusere energien på de andre elementer, der udgør jeres uforglemmelige begivenhed. Læn jer tilbage og nyd festen i selskab med gode gæster; Så sørger vi for den gode mad.

I får leveret en skræddersyet menu, der naturligvis tager udgangspunkt i kvalitetsråvarer. I tæt samarbejde mellem jeres idéer og vores personales professionalisme sørger vi for at levere en menu, der tilføjer et element af gastronomisk oplevelse til jeres begivenhed.

Det gælder både for større arrangementer såvel som små private begivenheder.

Du kan få leveret vores velsmagende og kvalitetsorienterede catering uanset, hvor du befinder dig på sjælland. Læs mere om vores catering i KøbenhavnCatering i Nordsjælland og vores mad ud af huset i Roskilde.

Catering buffet eller portionsanrettet tallerkener

Hvordan serveringen skal foregå er helt op til dig og dine ønsker. Vi kan både levere maden som buffet eller som portionsanrettet retter i lighed med restauranter.

Køkkentemaet for vores catering kan være hvad som helst, du ønsker – alt fra lækker street food til elegant la haute cuisine (fine dining). 

Med catering fra Gastro By Bøgh er I garanteret en formidabel madoplevelse. Smagen er altid i højsædet – og det skyldes i høj grad vores udvalg af råvarer. 

Vi sørger nemlig altid for bred variation og gode råvarer – oftest hentet direkte fra det danske landbrug. På den måde er I  altid sikret kvalitetsvarer baseret på ingredienser, som I kender og elsker. 

Velsmag starter nemlig altid med gode råvarer.

 

Catering til dit næste arrangement

I Gastro By Bøgh tilbyder vi catering til mange forskellige anledninger og fester, ligesom vi hver dag serverer frokost til vores mange virksomhedskunder. Vi har mange gode mad-minder fra vores kunders store dag og arrangementer, og det er vi enormt stolte af.

For at se vores håndværk blive til festlige middage og uforglemmelige begivenheder er den mest fornemme opgave, vi som fagfolk kan opnå. 

Gastro By Bøgh ønsker at skabe værdi, glæde og magi for dig og dine gæster.

Vi elsker at hjælpe dig, opbygge tillid, være kreative og stilsikre for at vise dig, at dit valg af Gastro By Bøgh som samarbejdspartner og arrangør var det helt rigtige. Her kan du læse mere om de forskellige menuer og koncepter, vi tilbyder.

Mad til reception
Nyd smagfulde kanapeer eller andre små serveringer. Uanset anledningen, laver vi maden til din reception.

Konfirmationsmenu
Om det er en menu eller en buffet, laver vi mad til konfirmationer. Sammen med konfirmanden, sammensætter vi den helt rigtige middag. 

Mad til bryllup
Få en gastronomisk madoplevelse og skab gode minder på din store dag med mad fra Gastro By Bøgh.

Kvalitet frem for alt

Med erfaring fra Michelin restauranter er Gastro By Bøgh din gastronomiske feinschmecker, og du får mad af højeste kvalitet.

De bedste råvarer

Velsmag starter med gode råvarer. Hos Gastro By Bøgh kan du nyde et stort udvalg af sæsonens råvarer fra danske producenter.

Catering

Få velsmagende mad til dit selskab. Med afsæt i jeres ønsker skaber vi mad i gastronomisk særklasse til din næste begivenhed.

Lige til døren

Få leveret maden til dit selskab i København, Nordsjælland og omegn. Gastro By Bøgh leverer lige til døren.