Privatlivspolitik

Catering Nordsjælland

Catering

Velsmagende gourmet catering med levering i hele Nordsjælland

Er du på udkig efter velsmagende catering  og buffet i Nordsjælland i en kvalitet udover det sædvanlige til jeres firmafest, bryllup, konfirmation, eller lignende begivenheder?

Nyd den hyggelige dag og overlad madlavningen til os. I Gastro by Bøgh har vi mange års erfaring i restaurationsbranchen.  I dag leverer vi dagligt velsmagende  frokost i Nordsjælland til firmaer, samt mad til firmafester og events. Derfor garanterer vi en superb madoplevelse, der både spiller på gastronomien såvel som æstetikken. 

Vores mad ud af huset er udelukkende baseret på de bedste råvarer, og gerne sæsonvarer fra det danske landbrug – såfremt menuen tillader det. Det er nemlig dig og dine ønsker, der i sidste ende bestemmer menusammensætningen.

Få en helt særlig begivenhed med velsmagende mad.

mad til bryllup

Mad ud af huset i Nordsjælland: Buffet eller menu

Du er måske stadig lidt i vildrede over, hvordan din menu eller buffet skal se ud til den specielle begivenhed. Hos Gastro By Bøgh bidrager vi gerne med forslag og ideer. 

Vi leverer menuer og buffeter af fineste kaliber til vores kunder, og vi går aldrig på kompromis med jeres tilfredshed og den gode smag.Det er vores professionelle løfte til dig. 

Den hyggelige stemning til en begivenhed afhænger nemlig i høj grad af gæsternes humør. Gæsternes humør bliver yderligere nemt påvirket af den mad og drikke, der bliver serveret. 

Dette er ikke nogen videnskab – og du kender det nok selv. God mad forbinder os som mennesker, og skaber grundlaget for en hyggelig aften til mindebogen.

Catering nordjælland

Catering i Nordsjælland baseret på sæsonens bedste råvarer

Hos Gastro By Bøgh er vi særligt glade for at bruge den danske sæsons råvarer – dermed er du sikret en menu, med gourmetmad du kender og elsker.

Du kan også vælge at overlade ansvaret for vinmenuen til os – så garanterer vi dig en perfekt menu, hvor mad og vin komplimenterer hinanden og går op i en højere endhed. 

Dermed skal du blot koncentrere dig om begivenhedens vigtigste punkt – nemlig gæsterne og stemningen. Og det gælder uanset om du har inviteret til bryllup eller skal bruge mad til din reception.

Nyd en magisk aften i selskab med herlige mennesker og få mad ud af huset i særklasse, der naturligvis er anrettet efter alle kunstens regler. 

Det er denne ydelse, vi altid garanterer vores kunder. Og netop derfor får vi også altid gode anmeldelser fra kunder, der både imponerede, mætte og tilfredse.

Catering til dit næste arrangement

Mad til reception
Nyd smagfulde kanapeer eller andre små serveringer. Uanset anledningen, laver vi maden til din reception.

Konfirmationsmenu
Om det er en menu eller en buffet, laver vi mad til konfirmationer. Sammen med konfirmanden, sammensætter vi den helt rigtige middag. 

Mad til bryllup
Få en gastronomisk madoplevelse og skab gode minder på din store dag med bryllupsmad fra Gastro By Bøgh.

Kvalitet frem for alt

Med erfaring fra Michelin restauranter er Gastro By Bøgh din gastronomiske feinschmecker, og du får mad af højeste kvalitet.

De bedste råvarer

Velsmag starter med gode råvarer. Hos Gastro By Bøgh kan du nyde et stort udvalg af sæsonens råvarer fra danske producenter.

Catering

Få velsmagende mad til dit selskab. Med afsæt i jeres ønsker skaber vi mad i gastronomisk særklasse til din næste begivenhed.

Lige til døren

Få leveret maden til dit selskab i Nordsjælland og omegn. Gastro By Bøgh leverer lige til døren.