Privatlivspolitik

Catering København

frokostordning

Fantastisk gourmet catering i København

Mangler I velsmagende catering  i København udover det sædvanlige til jeres firmafest, bryllup, konfirmation, eller andre begivenheder?

Nyd den hyggelige dag og overlad maden til os. Vi garanterer en smagfuld madoplevelse, der både spiller på gastronomiske indtryk såvel som æstetiske. 

Du får udelukkende serveret retter baseret på de bedste råvarer, og gerne sæsonvarer fra de danske egne – såfremt menuen tillader det. Det er nemlig dig og dine ønsker, der i sidste ende bestemmer menusammensætningen.

frokostordning

Mad ud af huset København: Til fester, firmaarrangementer og andre fejringer

Den hyggelige stemning til en begivenhed afhænger i høj grad af gæsternes humør. Gæsternes humør bliver yderligere nemt påvirket af den mad og drikke, der bliver serveret. 

Dette er ikke nogen videnskab – og du kender det nok selv. God mad forbinder os som mennesker, og skaber grundlaget for en hyggelig aften til mindebogen.

Gastro by Bøgh ønsker at skabe værdi, glæde og magi for dig, dine gæster, din virksomhed, jeres ansatte og jeres samarbejdspartnere. Vi elsker at hjælpe dig, opbygge tillid, være kreative og stilsikre for at vise dig, at dit valg af Gastro by Bøgh som samarbejdspartner og arrangør, var det helt rigtige. 

Vi sætter en stor ære i at kunne gøre jeres begivenhed til en magisk oplevelse med gennemtænkt og veltilberedt gourmetmad uanset om det er til jeres næste store begivenhed eller frokost til firmaer i København.

frokostordning

Catering i København med de bedste råvarer og gode anmeldelser

Hos Gastro By Bøgh er du sikret en menu, med gourmetmad du kender og elsker.

Du kan også vælge at overlade ansvaret for vinmenuen til os – så garanterer vi dig en perfekt menu, hvor mad og vin komplimenterer hinanden.

Nyd en magisk aften i selskab med herlige mennesker og få serveret gourmetmad i særklasse, der naturligvis er anrettet efter alle kunstens regler. 

Det er denne service, vi altid garanterer vores kunder. Og netop derfor får vi også altid gode anmeldelser fra kunder, der både imponerede, mætte og tilfredse. 

Vi har stor erfaring med større arrangementer, men også små private selskaber, og sørger for at yde den bedst mulige service til jer. 

Hos Gastro by Bøgh sørger vi altid for bred variation og gode råvarer. Dette sikrer jer den energi I skal bruge til, at kunne præstere jeres bedste på arbejdsmarkedet. Serveringer fra Gastro by Bøgh er altid æstetisk anrettet, da vi ligeledes vægter den visuelle oplevelse.

Catering til dit næste arrangement

Mad til reception
Nyd smagfulde kanapeer eller andre små serveringer. Uanset anledningen, laver vi maden til din reception.

Konfirmationsmenu
Om det er en menu eller en buffet, laver vi mad til konfirmationer. Sammen med konfirmanden, sammensætter vi den helt rigtige middag. 

Mad til bryllup
Få en gastronomisk madoplevelse og skab gode minder på din store dag med bryllupsmad fra Gastro By Bøgh.

Kvalitet frem for alt

Med erfaring fra Michelin restauranter er Gastro By Bøgh din gastronomiske feinschmecker, og du får mad af højeste kvalitet.

De bedste råvarer

Velsmag starter med gode råvarer. Hos Gastro By Bøgh kan du nyde et stort udvalg af sæsonens råvarer fra danske producenter.

Catering

Få velsmagende mad til dit selskab. Med afsæt i jeres ønsker skaber vi mad i gastronomisk særklasse til din næste begivenhed.

Lige til døren

Få leveret maden til dit selskab i København og omegn. Gastro By Bøgh leverer lige til døren.