Privatlivspolitik

Kantinedrift

Kantinedrift

Kantinedrift af højeste kvalitet i København, Nordsjælland og omegn

Leder du og din virksomhed efter kantinedrift, der har et særligt øje for det gastronomiske? Så er du kommet til det rette sted.

Hos Gastro By Bøgh går vi utrolig meget op i den smagfulde madoplevelse. Resultatet er glade medarbejdere, der med tilfreds mave kan gå tilbage til arbejdet med friskt sind.

Vores kantinedrift er baseret på den danske sæsons bedste råvarer. Derfor vil du og resten af arbejdspladsen blive præsenteret for et herligt udvalg af lækker mad hver eneste dag.

Du kan få tilbudt vores service i København, Nordsjælland og omegn. 

Kvaliteten er altid i særklasse, så I aldrig skal gå skuffet fra frokostbordet. Vi tager naturligvis højde for specielle præferencer, diætetiske forhold og diverse allergener. 

mad til bryllup

Kantineordninger med følelsen af restaurantbesøg - hver dag

Med en kantineordning fra Gastro By Bøgh er du og virksomheden garanteret lækker mad hver eneste dag. 

Vi tilbyder også at stå for forplejningen til jeres møder. Alt afhængigt af jeres ønsker og behov, kan vi sørge for forskellige lækre salater, snacks, morgenmad, frokostplatter, aftensmad samt tilhørende drikkevarer. Hvis I ikke har behov for kantinedrift men gerne vil have leveret jeres frokost, så tilbyder vi også en almindelig frokostordning.

Hos Gastro by Bøgh finder vi stor inspiration i de mange forskellige smagsoplevelser verden over. Derfor kan vi efter aftale med jer fokusere på det kulturbestemte køkken – altså retter, der afspejler verdenens forskellige køkkenkoncepter. 

Dette kunne være det nordiske køkken, det asiatiske køkken eller noget helt tredje – formålet med denne dag er blot, at I får en anderledes og inspirerende madoplevelse.

Kantinedrift

En kantineordning baseret på den danske sæsons bedste råvarer

Vores kantineordning og drift vil altid være baseret på den danske sæsons bedste råvarer. På den måde er du sikret mad, du kender og elsker. 

Der vil selvfølgelig også være andre ingredienser end blot de danske – vores ukuelige fokus vil altid være på at levere så fin en smagsoplevelse som overhovedet muligt. Og kræver dette bestemte ingredienser fra bestemte regioner, så importerer vi dem naturligvis. 

I vil derfor altid kunne se frem til frokosten eller andre måltider på arbejdspladsen, så længe den kommer fra Gastro By Bøgh. Medarbejderne vil glæde sig, og det vil vi også.

Kvalitet frem for alt

Med erfaring fra Michelin restauranter er Gastro By Bøgh din gastronomiske feinschmecker, og du får mad af højeste kvalitet.

De bedste råvarer

Velsmag starter med gode råvarer. Hos Gastro By Bøgh kan du nyde et stort udvalg af sæsonens råvarer fra danske producenter.

Kantinedrift

Få en velsmagende kantineordning med fokus på den store smagsoplevelse til dig og dine kollegaer.

Forplejning

Få forplejning til jeres møder. Alt afhængigt af jeres ønsker og behov, kan vi sørge for forskellige snacks, morgenmad og frokostplatter.