Privatlivspolitik

Kantine drift

frokost_menu

Kantinedrift af højeste kvalitet i København, Nordsjælland og omegn

Leder du og din virksomhed efter kantinedrift, der har et særligt øje for smag, sundhed og bæredygtighed? Så er du kommet til det rette sted.

Hos Gastro By Bøgh går vi utrolig meget op i den smagfulde madoplevelse. Resultatet er glade medarbejdere, der med tilfreds mave kan gå tilbage til arbejdet med friskt sind.

Vores kantinedrift er baseret på den danske sæsons bedste råvarer. Derfor vil du og resten af arbejdspladsen blive præsenteret for et herligt udvalg af lækker mad hver eneste dag.

Du kan få tilbudt vores kantinedrift i København, Nordsjælland og omegn.

Kvaliteten er altid i særklasse, så I aldrig skal gå skuffet fra frokostbordet. Vi tager naturligvis højde for specielle præferencer, diætetiske forhold og diverse allergener. 

En kantineordning hvor madoplevelser og æstetik går hånd i hånd​

Madoplevelser og æstetik går hånd i hånd hos Gastro By Bøgh. Vi har brugt vores mange års erfaring fra restaurationsbranchen og Michelin restauranter til at specialisere os i frokostordninger og kantinedrift til virksomheder.

Vores ønske er, at levere en oplevelse, der adskiller sig markant fra den traditionelle buffet. I skal med stolthed kunne invitere kunder og samarbejdspartnere ind til en lækker frokost i jeres kantine. Og endnu vigtigere skal jeres medarbejdere forkæles med mad af høj kvalitet.

Derfor kan I glæde jer til hjemmelavet saucer, flotte udskæringer kød og pålæg, fisk og salat med 6-8 komponenter som grillet græskar, friske figner og bælget ærter. Vi bager også friskbagt brød og serverer hjemmepisket smør.

Vores retter og salater bliver dels bestemt efter sæsonen. Det gør vi for at tilføje ekstra smag og friskhed til måltidet, men også for at levere en bæredygtig og sund madoplevelse. Samtidig ønsker vi også at tilbyde en kantineordning, hvor intet går til spilde. Det betyder også, at vi tænker hele vejen rundt i vores råvareforbrug.

menu

Kantinedrift med følelsen af restaurantbesøg - hver dag

Når Gastro By Bøgh står for drift af jeres kantine, er du og virksomheden garanteret lækker mad hver eneste dag.

Vi tilbyder også at stå for forplejningen til jeres møder. Alt afhængigt af jeres ønsker og behov, kan vi sørge for forskellige lækre salater, snacks, morgenmad, frokostplatter, aftensmad samt tilhørende drikkevarer. Hvis I ikke har behov for kantinedrift men gerne vil have leveret jeres frokost, så tilbyder vi også en almindelig frokostordning. Hvert år laver vi også en nytårsmenu, som du kan bestille – ligesom vi også tilbyder catering.  

Hos Gastro by Bøgh finder vi stor inspiration i de mange forskellige smagsoplevelser verden over. Derfor kan vi efter aftale med jer fokusere på det kulturbestemte køkken – altså retter, der afspejler verdenens forskellige køkkenkoncepter.

Dette kunne være det nordiske køkken, det asiatiske køkken eller noget helt tredje – formålet med denne dag er blot, at I får en anderledes og inspirerende madoplevelse.

Er du i tvivl om regler for kantinedrift? Så læs vores indlæg om skatteregler for kantinedrift og frokostordning.

salater catering

Fokus på friske råvarer og sundhed - Bæredygtigt koncept med minimal madspild

Vælger du at lade Gastro by Bøgh stå for din virksomheds kantinedrift, er du sikret friske råvarer året rundt. Det sikrer den bedste smag og de sundeste måltider

Ved udelukkende at bruge sæsonens råvarer vil smag og sundhed altid være i centrum. At vi bruger sæsonens råvarer betyder også, at der eksempelvis ikke er blevet brugt drivhuse til kunstig dyrkning af frugt og grønt. 

Det er bæredygtigt, det er sundt, det er Gastro by Bøgh. 

Som kunde hos Gastro by Bøgh får alle medarbejdere i din virksomhed et login til vores app. Her kan den enkelte medarbejder informere om diverse allergener og præferencer (fx vegetar, veganer, pescetar m.m.).

Gennem app’en kan medarbejderen også afmelde deres frokostservering på udvalgte dage – det giver fx god mening, hvis man er på hjemmekontoret den dag. 

På den måde kan virksomheden undgå at stå med en masse frokoster, der ikke bliver spist, og dermed reducere madspild

Det er fleksibelt, det er ansvarligt, det er Gastro by Bøgh.

Kvalitet frem for alt

Med erfaring fra Michelin restauranter er Gastro By Bøgh din gastronomiske feinschmecker, og du får mad af højeste kvalitet.

De bedste råvarer

Velsmag starter med gode råvarer. Hos Gastro By Bøgh kan du nyde et stort udvalg af sæsonens råvarer fra danske producenter.

Kantinedrift

Få en velsmagende kantineordning med fokus på den store smagsoplevelse til dig og dine kollegaer.

Forplejning

Få forplejning til jeres møder. Alt afhængigt af jeres ønsker og behov, kan vi sørge for forskellige snacks, morgenmad og frokostplatter.