Frokostordning - København

Frokostordning i Lyngby

Er I på udkig efter en lækker frokostordning i Lyngby? Hos Gastro By Bøgh brænder vi for at levere en enestående kulinarisk oplevelse til jeres virksomhed. Vores frokostordning er sammensat med omhu, nøje udvalgte ingredienser og en dyb passion for at skabe velsmagende måltider. Når det handler om frokost, forstår vi, at det drejer sig om mere end bare at tilfredsstille sulten. Det handler om at skabe en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige. Denne filosofi er hjørnestenen i vores frokostordning. ​

Oplev variationen i vores menuer  

Vores frokostordning er skræddersyet til at overraske jeres smagsløg og tilføre ekstra glæde til jeres arbejdsdag. Vi tror på kvaliteten af vores råvarer og det håndværk, der ligger bag hver eneste ret. Vores menu byder på en bred vifte af lækre og varierede retter, hvor smag og kreativitet forenes på en måde, der giver jer en autentisk madoplevelse.

​Vi er overbeviste om, at den bedste frokostordning er den, der imødekommer forskellige smagspræferencer. Derfor inkluderer vores frokostordning alt fra frisklavede salater til klassiske, velsmagende favoritter. Alt dette er selvfølgelig baseret på de bedste sæsonbetonede råvarer. 

Vi tager naturligvis hensyn til eventuelle diætetiske behov og præferencer, såsom fødevareallergier. Vores kokke laver også gerne vegetariske, veganske og laktosefri alternativer. Dette giver jer mulighed for at tilpasse frokosten efter jeres specifikke ønsker. ​

Altid lokale råvarer 

Kvalitet og ægthed er grundstenene i vores tilgang til madlavning. Derfor anvender vi udelukkende de bedste lokale råvarer til at skabe vores lækre frokostretter. Vores erfarne kokke lægger stolthed i håndværket bag hver eneste ret. Resultatet er en uovertruffen smagsoplevelse, den højeste kvalitet og retter, der både mætter og glæder. 

Frokost leveret direkte til jeres virksomhed i Lyngby 

Foretrækker I at få frokosten leveret? Med vores leveringsservice har I mulighed for at få frokostordningen bragt direkte til jeres arbejdsplads i Lyngby. I behøver derfor ikke bekymre jer om at hente maden hver dag; vi sørger for, at frokosten er klar til levering, når det passer jer. 

Gastro By Bøgh er jeres pålidelige partner, når I søger en frokostordning i Lyngby eller hvis I har jeres virksomhed et andet sted i Nordsjælland. Vi leverer nemlig vores lækre frokostordning i hele Nordsjælland, så lad os forvandle jeres frokosttid til en skøn madoplevelse med vores varierede og lækre menuer. Kontakt os allerede i dag for at bestille jeres skræddersyede frokostordning og nyd godt af vores udsøgte frokostretter.

Bestil en
smagsprøve idag!

Hos Gastro by Bøgh har vi mange års erfaring fra restaurationsbranchen i Danmark og internationalt. Vores portefølje af serveringer rækker fra produktionskøkkener til Michelin restauranter.

Bestil smagsprøve
Tager I forbehold for personer med særlige ønsker, allergier, religiøse overbevisninger eller andre diætetiske præferencer?

Vores frokostordning kan tilpasses som I ønsker det, hvis én eller flere personer på arbejdspladsen ikke spiser svinekød, er glutenallergiker eller noget helt tredje. I skal blot nævnte dette ved bestilling. Frokostordningen kan naturligvis tilpasses løbende, såfremt én eller flere personer ændrer spisevaner eller I ansætter nye medarbejdere.

Hvor mange personer skal man minimum være for at bestille frokostordning hos Gastro By Bøgh?

Min. 15 personer.

Hvad koster levering af frokostordning?

Levering starter fra 150kr. og afgænger af hvor frokostordningen skal leveres til.

Hvad koster en frokostordning hos Gastro By Bøgh?

Vores priser starter ved 65kr. pr. kuvert.

Hvornår leverer I jeres frokostordning?

Vi leverer frokosten mellem kl. 10 og 12.30.

X
Er du klar til at finde en pris på din frokostordning?
Beregn din pris