Frokostordning - København

Frokostordning på Amager

Leder I efter en frokostordning på Amager? Hos Gastro By Bøgh er vores passion at levere en enestående madoplevelse til jeres virksomhed. Vores frokostordning er et resultat af nøje udvalgte ingredienser og en dybfølt lidenskab for at skabe lækre måltider.

En verden af smagsoplevelser – leveret til jeres virksomhed på Amager

Når det drejer sig om frokost, handler det om mere end bare at stille den hurtige sult. Det handler om at skabe en smagsoplevelse, der inspirerer og glæder jeres smagsløg. Det er essensen og formålet med vores frokostordning.

Vores [frokostordning]() er skabt til at overraske jeres smagsløg og tilføje ekstra dimensioner til jeres arbejdsdag. Vi anvender kun de fineste råvarer, og det gode håndværk er fundamentet i hver eneste ret. Vores menu tilbyder en bred vifte af lækre og varierede retter, hvor smag og kreativitet kombineres for at give jeres virksomhed en autentisk madoplevelse.

En frokostordning skræddersyet til jeres behov

Vi tror på, at en god menu skal imødekomme forskellige smagspræferencer for at være en succes. Derfor inkluderer vores frokostordning alt fra frisklavede salater med lokale råvarer til klassiske, velsmagende favoritter. Selvfølgelig er alt baseret på de bedste, sæsonaktuelle råvarer. 

Vi tager naturligvis hensyn til eventuelle behov og præferencer, såsom fødevareallergier og vegetariske, veganske og laktosefri kostvaner. Dette giver jer mulighed for at tilpasse frokosten efter jeres ønsker.

​Kvalitet og ægthed er hjørnestenene i vores mad. Derfor anvender vi udelukkende sæsonens bedste råvarer til at skabe vores lækre frokostretter. Vores erfarne kokke lægger stolthed i håndværket bag hver eneste ret. Resultatet er mad, der ikke kun mætter, men også vækker smagsløgene med autentisk smag og udsøgt kvalitet.

Bestil jeres frokostordning til Amager i dag 

Vi forstår, at tid er dyrebar i en travl arbejdsdag. Derfor tilbyder vores leveringsservice at bringe frokostordningen direkte til jeres arbejdsplads på Amager. I behøver ikke selv gøre noget; vi sørger for, at frokosten er klar til levering, når det passer jer.

Gastro By Bøgh er jeres pålidelige samarbejdspartner, når I søger en frokostordning på Amager. Lad os forvandle jeres frokosttid til en smagfuld oplevelse med vores varierede og udsøgte frokostretter. Kontakt os i dag for at bestille jeres skræddersyede frokostordning og lad os gøre en positiv forskel i jeres arbejdsdag med vores kulinariske magi.

Har I ikke kontor på Amager så frygt ej. Vi leverer nemlig også frokostordning til resten af København, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud på frokostordning.

Bestil en
smagsprøve idag!

Hos Gastro by Bøgh har vi mange års erfaring fra restaurationsbranchen i Danmark og internationalt. Vores portefølje af serveringer rækker fra produktionskøkkener til Michelin restauranter.

Bestil smagsprøve
Tager I forbehold for personer med særlige ønsker, allergier, religiøse overbevisninger eller andre diætetiske præferencer?

Vores frokostordning kan tilpasses som I ønsker det, hvis én eller flere personer på arbejdspladsen ikke spiser svinekød, er glutenallergiker eller noget helt tredje. I skal blot nævnte dette ved bestilling. Frokostordningen kan naturligvis tilpasses løbende, såfremt én eller flere personer ændrer spisevaner eller I ansætter nye medarbejdere.

Hvor mange personer skal man minimum være for at bestille frokostordning hos Gastro By Bøgh?

Min. 15 personer.

Hvad koster levering af frokostordning?

Levering starter fra 150kr. og afgænger af hvor frokostordningen skal leveres til.

Hvad koster en frokostordning hos Gastro By Bøgh?

Vores priser starter ved 65kr. pr. kuvert.

Hvornår leverer I jeres frokostordning?

Vi leverer frokosten mellem kl. 10 og 12.30.

X
Er du klar til at finde en pris på din frokostordning?
Beregn din pris